Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ŞİMDİ SIRADA @@nurselmira .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (01..05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 67.000 TAMAMDIR CANLAR. SAĞOLUN . ÖPÜLDÜNÜZ.

@@neşeli41 ............................. : REGL
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:7.000
@@dnzderya ...............................:regl
@@cudis.......................................:5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:1.000
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:5.000
@@papyonkilikli............................:5.000

@@serenalar.................................:1.000

sagol canım arkadasım Amin...

gözünüz aydin kizlar..saglikla büyüsün minisleriniz insallah

canım seni merak edip girmiştim hayırlı olsun ne güzel kalp atışını bile gördün demek hayırla kucağına al rabbim bizlere de nasip etsin o güzel duyguları

kızçeler günaydınlar... hafta sonu yazamadım, mercimeğimi gördüm cumartesi günü. cok tuhaf bi duygu nokta kadar bişiy :))) size selamı var teyzeleri :))
canım gözlerin aydın darısı kalp atışına cinsiyetine sağlıkla doğup büyümesine inşallahhhh

Yazdiklarin çok iyi geldi sağol. Bugün grip oldum ama inatla gecicek diyorum, her sabah gün sayiyorum inşallah bende buradan güzel haberlerimi vericem. Bu sefer 2 kardeş olacaklar. Tavsiyelerin için sagol. Bol bol dua okuyup gobegimi sevicem. Bende senin gibi önce kesesini sonra atisini ve sirasiyla herseyini umarim görürüm.

Gözün aydin olsun canim insallah 10 gún cabuk gecerde tekrar görûrsün ya masallah subhanallah hayirli olsun

ŞİMDİ SIRADA @@nurselmira .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (01..05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 70.000 TAMAMDIR CANLAR. SAĞOLUN . ÖPÜLDÜNÜZ.

@@neşeli41 ............................. : REGL
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:7.000
@@ceren20.................................:7.000
@@dnzderya ...............................:regl
@@cudis.......................................:6.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:1.000
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:5.000
@@papyonkilikli............................:5.000

@@serenalar.................................:1.000

canım seni merak edip girmiştim hayırlı olsun ne güzel kalp atışını bile gördün demek hayırla kucağına al rabbim bizlere de nasip etsin o güzel duyguları
Amin canım inşallah. Ben inanıyorum senin de en kısa zamanda güzel haberlerini alacağız burda inşallah. Kutsal topraklara gidip dualarını edeceksin, kabeye yüz süreceksin inşallah.Geldikten sonra da rahmin can bulur inşallah.

Canım sen de göreceksin inşallah, gerçekten inanmak ve dua çok önemliymiş. Ben sana kabak çekirdeği demiş miydim. Her gün bir kase mutlaka. Şimdi başla, transferden sonra da test sonucuna kadar ye, tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Ben çok faydası olduğunu düşünüyorum. Transferden sonra da her gün bir dilim ananas.Aklıma geldikçe yazarım daha. İnşallah herşey çok güzel olacak.

Gözün aydin olsun canim insallah 10 gún cabuk gecerde tekrar görûrsün ya masallah subhanallah hayirli olsun

Amin canım çok sağol, İnşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız sağlıkla.Bu gün o küçücük kalbi görünce Allahın büyüklüğü beni öyle bir titretti ki, bu kesinlikle mucize. Güzel Allahım "ol" deyince olur. Çok şükür.

Aynen canim hele kalbinin sesini duy gúm gúm nasil atio ellerini ayaklarini gòr sen dahada sok oluor insan daha bi sevgiyle baglilikla sûkrediosun insallah hayirlisiyla o gûnleride gòrûrûz Allah im su mubarek gúnlerin hatrina túm kardeslerimize yasatsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…