sagol canım arkadasım Amin...
Canlar merhaba, ben doktordan geldim ve Allahıma çok şükür bir tane kese gördük ve hatta kalp atışını da gördük. Doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi. 10 gün sonra kalp atışını duymak için gideceğiz, inşallah sorun olmaz, sağlıkla duyarım. Allahım bu güzel duyguyu her isteyene nasip etsin. Tedavide olan arkadaşlarım dualarım sizinle, inşallah en kısa zamanda siz de yaşarsınız bu duyguyu.
Saol canın benim. Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla büyümesini nasip etsin.gözünüz aydin kizlar..saglikla büyüsün minisleriniz insallah
Tatlim hayırlısıyla kucaginida almayi nasip eder MEVLAM keyifli valilikler dilerimSaol canın benim. Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla büyümesini nasip etsin.
ARKADAŞLAR REGL OLDUM BENİM DUAMIZ OKUYABİLECEK ARKADAŞLAR VAR MI . 5.000 ADET
Canim benim ben 2000 alayım ozaman sevgilerARKADAŞLAR REGL OLDUM BENİM DUAMIZ OKUYABİLECEK ARKADAŞLAR VAR MI . 5.000 ADET
canım seni merak edip girmiştim hayırlı olsun ne güzel kalp atışını bile gördün demek hayırla kucağına al rabbim bizlere de nasip etsin o güzel duygularıCanlar merhaba, ben doktordan geldim ve Allahıma çok şükür bir tane kese gördük ve hatta kalp atışını da gördük. Doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi. 10 gün sonra kalp atışını duymak için gideceğiz, inşallah sorun olmaz, sağlıkla duyarım. Allahım bu güzel duyguyu her isteyene nasip etsin. Tedavide olan arkadaşlarım dualarım sizinle, inşallah en kısa zamanda siz de yaşarsınız bu duyguyu.
canım gözlerin aydın darısı kalp atışına cinsiyetine sağlıkla doğup büyümesine inşallahhhhkızçeler günaydınlar... hafta sonu yazamadım, mercimeğimi gördüm cumartesi günü. cok tuhaf bi duygu nokta kadar bişiy :))) size selamı var teyzeleri :))
sana da gözlerin aydın demeli miyimARKADAŞLAR REGL OLDUM BENİM DUAMIZ OKUYABİLECEK ARKADAŞLAR VAR MI . 5.000 ADET
ARKADAŞLAR REGL OLDUM BENİM DUAMIZ OKUYABİLECEK ARKADAŞLAR VAR MI . 5.000 ADET
Canım benim, hep maneviyatını yüksek tut. Bebeklerini beklediğini ve en kısa zamanda kavuşacağını hisset. Şimdiden konuş seni bekleyen buz bebeklerini. Transferden sonra da elin hep karnında olsun. Hep dua, dua. Allahım çok istiyorum sizinde hamile haberlerinizi duymayı.
Gözün aydin olsun canim insallah 10 gún cabuk gecerde tekrar görûrsün ya masallah subhanallah hayirli olsunCanlar merhaba, ben doktordan geldim ve Allahıma çok şükür bir tane kese gördük ve hatta kalp atışını da gördük. Doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi. 10 gün sonra kalp atışını duymak için gideceğiz, inşallah sorun olmaz, sağlıkla duyarım. Allahım bu güzel duyguyu her isteyene nasip etsin. Tedavide olan arkadaşlarım dualarım sizinle, inşallah en kısa zamanda siz de yaşarsınız bu duyguyu.
MALESEF TATLIM YAA POLİP ÇIKTI HİSTERESKOPİ OLMAM GEREKİYOR BİRAZ TOPARLANAYIM OLUCAM ...sana da gözlerin aydın demeli miyimtedaviye mi başlayacaktın sen regl ile ?
EVET CANIM 1000 DE SANA YAZIYORUM OZAMAN TAMAMLANDI. SAĞOL ÖPÜYORUMCanim ne kadar eksik var bana söylersen geri kalanida ben okuyayim. Sanirim 1000 eksik ama yanlista anlamis olabilirim cevabini bekliyorum
olsun canım hayırlısı olsun güç olmasın da birkaç ay daha geç olsun asma gül yüzünü:)MALESEF TATLIM YAA POLİP ÇIKTI HİSTERESKOPİ OLMAM GEREKİYOR BİRAZ TOPARLANAYIM OLUCAM ...
SAĞOL TATLIM NAPALIM DAHA ZAMANIMIZ VAR DEMEKKİ .. HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN İNŞ. :)olsun canım hayırlısı olsun güç olmasın da birkaç ay daha geç olsun asma gül yüzünü:)
Amin canım inşallah. Ben inanıyorum senin de en kısa zamanda güzel haberlerini alacağız burda inşallah. Kutsal topraklara gidip dualarını edeceksin, kabeye yüz süreceksin inşallah.Geldikten sonra da rahmin can bulur inşallah.canım seni merak edip girmiştim hayırlı olsun ne güzel kalp atışını bile gördün demek hayırla kucağına al rabbim bizlere de nasip etsin o güzel duyguları
Canım sen de göreceksin inşallah, gerçekten inanmak ve dua çok önemliymiş. Ben sana kabak çekirdeği demiş miydim. Her gün bir kase mutlaka. Şimdi başla, transferden sonra da test sonucuna kadar ye, tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Ben çok faydası olduğunu düşünüyorum. Transferden sonra da her gün bir dilim ananas.Aklıma geldikçe yazarım daha. İnşallah herşey çok güzel olacak.Yazdiklarin çok iyi geldi sağol. Bugün grip oldum ama inatla gecicek diyorum, her sabah gün sayiyorum inşallah bende buradan güzel haberlerimi vericem. Bu sefer 2 kardeş olacaklar. Tavsiyelerin için sagol. Bol bol dua okuyup gobegimi sevicem. Bende senin gibi önce kesesini sonra atisini ve sirasiyla herseyini umarim görürüm.
Gözün aydin olsun canim insallah 10 gún cabuk gecerde tekrar görûrsün ya masallah subhanallah hayirli olsun
EVET CANIM 1000 DE SANA YAZIYORUM OZAMAN TAMAMLANDI. SAĞOL ÖPÜYORUM
Aynen canim hele kalbinin sesini duy gúm gúm nasil atio ellerini ayaklarini gòr sen dahada sok oluor insan daha bi sevgiyle baglilikla sûkrediosun insallah hayirlisiyla o gûnleride gòrûrûz Allah im su mubarek gúnlerin hatrina túm kardeslerimize yasatsin insallahAmin canım inşallah. Ben inanıyorum senin de en kısa zamanda güzel haberlerini alacağız burda inşallah. Kutsal topraklara gidip dualarını edeceksin, kabeye yüz süreceksin inşallah.Geldikten sonra da rahmin can bulur inşallah.
Canım sen de göreceksin inşallah, gerçekten inanmak ve dua çok önemliymiş. Ben sana kabak çekirdeği demiş miydim. Her gün bir kase mutlaka. Şimdi başla, transferden sonra da test sonucuna kadar ye, tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Ben çok faydası olduğunu düşünüyorum. Transferden sonra da her gün bir dilim ananas.Aklıma geldikçe yazarım daha. İnşallah herşey çok güzel olacak.
Amin canım çok sağol, İnşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız sağlıkla.Bu gün o küçücük kalbi görünce Allahın büyüklüğü beni öyle bir titretti ki, bu kesinlikle mucize. Güzel Allahım "ol" deyince olur. Çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?