Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

aminnn aminnn aminnnnnn. bi regl olabilsem rahatlayacağım. kürtajdan sonra 29. gün belirti bile yok. pıffff

aminnn aminnn aminnnnnn. bi regl olabilsem rahatlayacağım. kürtajdan sonra 29. gün belirti bile yok. pıffff
Canım ne kadar faydası var bilmiyorum ama ben ilaç kullandıktan sonra günde iki fincan adaçayı içtim ve ilaç bittikten sonra 4. Günde söktü. Bir de çörekotu önermişlerdi bana onu da yoğurda katıp yedim

her sabah 1 tatlı kaşığı çörek otu yiyorum tatlım... adaçayını da denerim... neyseki hamdolsun tek çizgi çıktı şuanda demekki kanda ki bhcg düştü kimisinde 2 ay düşmüyormuş...bekleyeceğim artık...

Nese

Neselim benim transferm snraki aya kaldi histereskopi istmsti dktor 4 mayis pzrtesi hstrskpi olucam yazarm inslh ne zmn trnsferm olur diye ama dua yinede dagitilsin olurmu arkdsim
kader arkadaşım benim şimdiden cok gecmiş olsun benimde histerskopi olmam gerekiyor polip şüphesi var doktorun . sen neden oluyorsun . Duayı tabikide dağıtacağız merak etme sen . öpüyorum.

Bugun kederliyim beterim bugun sesime ses degse ciglik vuruyor. Usuyor toprak taslar usuyor gurbeti yakin eden yollar usuyor. Ya ben boyle degildim. Niye boyle oldum ki

Bugun kederliyim beterim bugun sesime ses degse ciglik vuruyor. Usuyor toprak taslar usuyor gurbeti yakin eden yollar usuyor. Ya ben boyle degildim. Niye boyle oldum ki
kııız şimdi varya şuradan girip seni tutabilsem..tutup sirkelerdim kendine gel bu ne hal? toparla kendini bak ben 6 a kalite embriyo transferime rağmen 0.1 den yukarı bir rakam göremedim hiç.. 15 yıllık evliliğimde bir tane çift çizgi görmedim.. dünyanın sonu değil .. 38 oldum halen pes etmiyorum sizde etmeyeceksiniz .... dünde bebişimiz yoktu bugünde yok ne yapalım Allah böyle istedi .. bu yarında bebeiğim olmayacak anlamını taşımaz sirkelen kendine gel ..elbet bir gün bizimde olacak de...bugün değilsede bir gün mutlaka OLACAAAAAK....

kader arkadaşım benim şimdiden cok gecmiş olsun benimde histerskopi olmam gerekiyor polip şüphesi var doktorun . sen neden oluyorsun . Duayı tabikide dağıtacağız merak etme sen . öpüyorum.

Kizlar sizde polipler nerede? Benim kanal içinde alinamiyor ve geciside tikamiyor dendi.

canim rabbim büyük nolur umudunu kaybetme. rabbim hayirlisindan ve sagliklisindan versin insallah. bu cektigin üzüntülerin mükafatini alicaksin ben inaniyorum. elinde degil suanki ruh halin biliyorum ama gecicek ve yarina umutla bakicaksin. allahim icine ferahlik versin insallah

Canım arkadaşlar çok güzel teselli olmaya çalışmışlar. Ben de naçizane bi şeyler söylemek isterim.
Öncelikle lütfen şu profil resmini değiştirmekle başla işe. Güzel ama karamsar ve olumsuz bir resim.Tamam bebek, hamile falan koymak istemiyorsundur ama daha olumlu bişeyler koy.
Bak çalışmaya başladın, sürekli evde olmadığından kafa dağıtacak bir işin var, ona odaklan.
Sürekli dua ve yalvarma. Pozitif olmak zor biliyorum hele ki bazı şeyler yaşadıktan sonra ama "benim Allahım var" dediğin anda yüreğine bir ferahlık gelecek zaten. Ona sığın. Sen bizim karşı penceredeki kargamızsın ve o karganın yavruları olacak, bizde karga teyzeleri

Ters isliyor ben de olaylar :) gun gectikce iyi olacagima kotu oluyorum. Offf offf

:)
BIRAK BEBİŞ FALAN DÜŞÜNME BİR SÜRE KAFANI FARKLI ŞEYLERE YÖNLENDİR . BAK YAZ GELİYOR HERYER CIVIL CIVIL OLACAK İNŞ. BAK BANADA HİSTEROSKOPİ YAPALIM DEDİ DOKTOR BEN SUAN ASKIYA ALDIM BİR SÜRE DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM . BEBEKLE İLİŞKİM SADECE BURASI SİZDEN HABER ALMAK BENİ MUTLU EDİYOR. ETRAFIMDA SÜREKLİ HAMİLE LER VAR. HAFTA SONU GÖRÜMCEMİN 2. COCUĞU OLDU ONUN YANINDA KALDIM ... VE BENDEN 11 YAŞ KÜÇÜK ELTİM 2. AYINDA HAMİLE KALDI VE AGUSTOS ONUNDA DOĞUMU VAR .ETRAFIMDA YAKIN ARKADAŞLARIMÖ HAMİLE AMA BEN BEBEK DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM..... YA BEN NE YAPAYIM .... GÜLSÜN YÜZÜN.. :)

Canim hiç bir aci sonsuz değildir. Bazen biraz durup içindeki aciyi disari akintman gerekir. Zaman herşeyi hafifletecektir.
Ah onu yapabilsem cok daha iyi olucam. Ben gladigimda esim de kotu oluyor o zaman daha kotu oluyorum.
hepinizle tanismak istiyorum ama ozellikle seninle cudisle springle...
Amin canim benim aminn. Yitirmeyecegim

ben bu fotoyu cok severim mesela..umut doluEki Görüntüle 1510427
beni de uzen kismi bu zaten ya ben algida seciciyim ya da herkes hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…