Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Bugun kederliyim beterim bugun sesime ses degse ciglik vuruyor. Usuyor toprak taslar usuyor gurbeti yakin eden yollar usuyor. Ya ben boyle degildim. Niye boyle oldum ki
Allah im su mubarek gúnlerin hatrina yûzû suyu hûrmetine insallah hayirlisiyla karanligini aydinlik ve icini saracak o minik sicakligini hasretini òzlemini nasib etsin insallah aminnn ecmainnn sikma canini arkadasim adet olamayinca insanin vúcududa psikolojiside etkileniomus ûstüne bide umutlarin binince insallah bugûnleri de atlatip vay be ne yasamisim diyecen insallah

Ya insan kendini bukadarmi ifade eder helal olsun sana umuduna Allah im insallah bu tevekkülü ödûllendirsin insallah ummadigin anda umudunu versin masallah sana kardesim hicbisey imkansiz degildirr

Kızlar size bişey sormak istiyorum busene izine geldiğimizde tekrar denemek istiyorum izmirdesifa yada irenbe diyorum amma irenbeyi daha önceden tedavi old memnun kaldım amma sonuç negatifti sırada tup bebek deneyen varmiyada bilginiz
Arkadslarim hic üzülmeyin derdini veren Rabbim dermaninida verir Insallah gusel günler bizi bekliyo Allahim izniyle

kader arkadaşım benim şimdiden cok gecmiş olsun benimde histerskopi olmam gerekiyor polip şüphesi var doktorun . sen neden oluyorsun . Duayı tabikide dağıtacağız merak etme sen . öpüyorum.
Arkadsm bi neden yok dktor emin olmak icin transfer oncesi bi histerskopi yapalim dedi cunku tutucagina dair cok umitliydi ilk transfermde ben genetik tarama testi de yptrdim kan pihtilasmasi var dedi histreskopiden snra rabbm nasib ederse inslh transferm olacak darisi basina arkafsm inslh guzel haberlrnide alirz

Kızlar bende bir umutsuzluk iki gündür evden iyice sıkıldım dört ay oldu işten cikali tutunacak bir dalim yok gibi hissediyorum
herkese güçlü durmaktan yoruldum ama yapacak bileyim yok
eltim kimyasal gebelik yasadigimi düşük yaptığımı duyunca
aynen şöyle dedi yüzünü iyi gördüm uzulmedin hiç dedi
bende ölü doğum yaptım kızımı toprağa
verdim şimdi iki yaşında olacaktı
kızıma çok yandım
bir aylık bebegemi uzuleyim dedim
doğru söylüyorsun dedi
insanlar aglamani dusmeni beklerken
biz dimdik durmaliyiz diyorum
kızım toprağa gireli bir hafta olmadan
evde son ses müzik dinleyen bir etti yüzüne vurdugumda kızım açtı deyip ozurler dileyen bir kadın
aklıma geldikçe sinirleniyorum
iyiki sizler varsınız kader arkadaşlarım
gözlerim dolu dolu...

Elimden bişey gelmiyor dua etmekten başka her ezan okundugunda gece uykulardan sicradigimda kızım aklıma geldiğinde hele ölmeden önceki günü...

insanlar nekdar da acımasız ya.... Allahım yar ve yardımcın olsun.en kısa zamanda kucaklarımızı Rabbim doldursun....

Canimm benimm insallah Allah im cennetinde kizinla kavusmayi nasib eder insallah ve hayirlisi ile birsürü kizin oglun olur evet ilk kizini unutamazsin ama acini hafifletir ben karnimdaki 3 aylik bebegin ölúmúne cok yanmis aglamis aylarca kendimi dúzeltememistim sebepli sebepsiz aglardim taki gecen sene mart ayina kadar babami kaybetmek okadar aciydiki insan öhreniorki elindekini kaybedince görmedigin bisey icin úzúlemiosun cok aci sekilde ögrenmisin duam Allah tan birdaha evladinla sinamasin seni kimseyi dúsmanimizi bile eltin seni anlayamaz acini ancak yasayan anlar ama herseye inat umutla tekrat tekrar ayakta durmalisin bosver sinirlenme sagligin tedavin icin insallah hayirlisiyla Allah kucagini bos birakmaz hicbir arkadadimizi bazen insanlar bencil olabilior malesef

tatlım alıntı yapmışım ama yazdığım çıkmamış umarım profil resmimi beğenirsin öpücüklerrr....

Canım Sağol seninde basın sagolsun evlat acısı bambaşka ve keşkeler...
eltim beni anlayamadı onemlide değil anlayıp anlayamamasi
benim için komsumdan farksız kaynanamda görürsem o kadar
bazen aşırı yoğun yaşıyorum o anı sanki dün gibi
çok şükür Rabbim hafifletiyor acimi
Rabbim 9ay 10gun karnimizda bir ömür hayatimiza sağlıklı bir şekilde nasip etsin
analı babalı büyütmeyide...

Kizlar aranizda histereskopi olan vardi size histrskopi oncesi dogum kontor hapi verdilermi bana ginera ve bemiks c qksamlari yatmadan birer tane aliyorum pazartesiye kdar kulncm mrk ettim

Saol canim benim insallah zamanla dahada hafiflerr aminnn ecmainn hayirlisi ile herkese nasib etsin rabbim

Kizlar aranizda histereskopi olan vardi size histrskopi oncesi dogum kontor hapi verdilermi bana ginera ve bemiks c qksamlari yatmadan birer tane aliyorum pazartesiye kdar kulncm mrk ettim
Canım ben laparoskopi ile aynı zamanda oldum histeroskopiyi bana doğum kontrol hapı felan verilmedi zaten benimki kanalları açmak için yapılmıştı yapışıklık yüzünden..

Günaydın canlarım. Yazdıklarınızı okuyorum. Ancak işlerimin yoğunluğundan yazamıyorum. Negatif olan arkadaşlara üzüldüm. Yapmayın, can çıkmayınca ümit kesilmez. Evrene pozitif düşüncenizi gönderin. Düşünceler de dua yerine geçermiş. Olumlu olun nolur. Ben inanıyorum Rabbim olmayacak duaya amin dedirtmezmiş. Biz bu kadar çok kişi hepimiz için edilen dualara amin diyorum. Rabbim gönlünüzden geçenleri gerçek eylesin.

Canım bana vermediler Rahimde hafif çöküntü vardı balon stent takilmisti Dr vardır bir bildiği hayırlısı olsun canım

TATLIM KAN PIHTILAŞMASI BENDE DE VAR . İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…