ALLAHIM COK BÜYÜK . RABBİM CENNETTE BİR MELEK NASİP ETMİŞ SANA SENİN İÇİN EN GÜZEL HAYIRLARDAN BİRİSİ SENİN ŞEFAATÇİN OLUR İNŞALLAH EMİNİM ODA DUA EDİYORDUR BİR KARDEŞ İÇİN . MEVLAM SABİLERİN DUASINI GERİ CEVİRMEZ. İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALACAĞIZ.Elimden bişey gelmiyor dua etmekten başka her ezan okundugunda gece uykulardan sicradigimda kızım aklıma geldiğinde hele ölmeden önceki günü...
BEN OLDUM AMA BANA BİRŞEY VERMEDİLER. BAKALIM BU HİSTERESKOPİ ÖNCESİ VERECEKLER Mİ?Kizlar aranizda histereskopi olan vardi size histrskopi oncesi dogum kontor hapi verdilermi bana ginera ve bemiks c qksamlari yatmadan birer tane aliyorum pazartesiye kdar kulncm mrk ettim
GÜNAYDIN CANIMMGünaydıııııııııın kızlaaaar....
canım ben de oldum ama herhangi bir ilaç kullanmadım benim ki sadece çizik atmak içindi belki ondandır...Kizlar aranizda histereskopi olan vardi size histrskopi oncesi dogum kontor hapi verdilermi bana ginera ve bemiks c qksamlari yatmadan birer tane aliyorum pazartesiye kdar kulncm mrk ettim
Arkadaşlar regl oldum sadece 1500 okuyabildim geriye 3500 kalıyor yardım edernisiniz..
TATLIM SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN AMA BEN CUMA GÜNÜ REGLİM DEVAM EDİYOR OLACAK BU DUAYI SEN BAĞIŞLAYABİLİR MİSİN ?
KIZLAR CUDİS 2000 OKUMUŞ GERİYE KALDI 1500Arkadaşlar regl oldum sadece 1500 okuyabildim geriye 3500 kalıyor yardım edernisiniz..
Amin canım İnşaallah Yarın Eyüp Sultan turbesine gideceğim kısmet olursa dua edeceğim hepimize Rabbim inş kabul ederALLAH
ALLAHIM COK BÜYÜK . RABBİM CENNETTE BİR MELEK NASİP ETMİŞ SANA SENİN İÇİN EN GÜZEL HAYIRLARDAN BİRİSİ SENİN ŞEFAATÇİN OLUR İNŞALLAH EMİNİM ODA DUA EDİYORDUR BİR KARDEŞ İÇİN . MEVLAM SABİLERİN DUASINI GERİ CEVİRMEZ. İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALACAĞIZ.
TATLIM SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN AMA BEN CUMA GÜNÜ REGLİM DEVAM EDİYOR OLACAK BU DUAYI SEN BAĞIŞLAYABİLİR MİSİN ?
Kızlar size bişey sormak istiyorum busene izine geldiğimizde tekrar denemek istiyorum izmirdesifa yada irenbe diyorum amma irenbeyi daha önceden tedavi old memnun kaldım amma sonuç negatifti sırada tup bebek deneyen varmiyada bilginiz
Arkadslarim hic üzülmeyin derdini veren Rabbim dermaninida verir Insallah gusel günler bizi bekliyo Allahim izniyle
Çok beğendim canım, çok güzel. Ben senin kafanı çok sevdimtatlım alıntı yapmışım ama yazdığım çıkmamış umarım profil resmimi beğenirsin öpücüklerrr....
Kizlar aranizda histereskopi olan vardi size histrskopi oncesi dogum kontor hapi verdilermi bana ginera ve bemiks c qksamlari yatmadan birer tane aliyorum pazartesiye kdar kulncm mrk ettim
Benimde oyle oluyor galiba cnm ya fakulteye gittim profosore polikistigin yaninda kotu yumurta rezervi olduyinuda soledi esininde durumu pek parlak degil dedi morfoli % 4 mus daha da bozuldum uzuldumTers isliyor ben de olaylar :) gun gectikce iyi olacagima kotu oluyorum. Offf offf
:)
Ah ah kafamin icindekileri bilsen pek sevmezsin... :)Canım ben İrenbede tedavi oldum Aral beyin hastasıydım ve çok memnun kaldım. Kesinlikle bence tekrar dene. Hatta Aral bey hem çok samimi, güler yüzlü ve işini iyi bilen birisi. Ne derse yaptım ve halen yapmaya devam ediyorum. Merkezdeki yaklaşımı da çok sevdim. İnşallah iyi olur canım herşey.
Çok beğendim canım, çok güzel. Ben senin kafanı çok sevdimHerşeyden önemlisi senin kafan güzel olsun yavrum
Canım ben de oldum histereskopi ama hiç ilaç kullanmadım. Benimki de sadece öylesine bakmak ve çizik atmak içindi
Benimde oyle oluyor galiba cnm ya fakulteye gittim profosore polikistigin yaninda kotu yumurta rezervi olduyinuda soledi esininde durumu pek parlak degil dedi morfoli % 4 mus daha da bozuldum uzuldum
Canim gebelik olustu kalp sesini derinden de olsa duymussun ne diye kalitesine takiosun ki hem. Burada 3. Kalite olup da doguran var. Dua edelim hep beraber.Benimde oyle oluyor galiba cnm ya fakulteye gittim profosore polikistigin yaninda kotu yumurta rezervi olduyinuda soledi esininde durumu pek parlak degil dedi morfoli % 4 mus daha da bozuldum uzuldum
Benimde oylesine bakmk icin bakalim vardr dr bildigi arkadasim dmek hakkmzda hayelisi olsun cnm bnmCanım ben İrenbede tedavi oldum Aral beyin hastasıydım ve çok memnun kaldım. Kesinlikle bence tekrar dene. Hatta Aral bey hem çok samimi, güler yüzlü ve işini iyi bilen birisi. Ne derse yaptım ve halen yapmaya devam ediyorum. Merkezdeki yaklaşımı da çok sevdim. İnşallah iyi olur canım herşey.
Çok beğendim canım, çok güzel. Ben senin kafanı çok sevdimHerşeyden önemlisi senin kafan güzel olsun yavrum
Canım ben de oldum histereskopi ama hiç ilaç kullanmadım. Benimki de sadece öylesine bakmak ve çizik atmak içindi
Nezaman histerskopi olcan arkasim bnm hadi hyrlsiBEN OLDUM AMA BANA BİRŞEY VERMEDİLER. BAKALIM BU HİSTERESKOPİ ÖNCESİ VERECEKLER Mİ?
Canım bana vermediler Rahimde hafif çöküntü vardı balon stent takilmisti Dr vardır bir bildiği hayırlısı olsun canım
Tatlim rezervi kaliteyi takma bana da neler dediler neler.633767"]Benimde oyle oluyor galiba cnm ya fakulteye gittim profosore polikistigin yaninda kotu yumurta rezervi olduyinuda soledi esininde durumu pek parlak degil dedi morfoli % 4 mus daha da bozuldum uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?