Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ALLAH
Elimden bişey gelmiyor dua etmekten başka her ezan okundugunda gece uykulardan sicradigimda kızım aklıma geldiğinde hele ölmeden önceki günü...
ALLAHIM COK BÜYÜK . RABBİM CENNETTE BİR MELEK NASİP ETMİŞ SANA SENİN İÇİN EN GÜZEL HAYIRLARDAN BİRİSİ SENİN ŞEFAATÇİN OLUR İNŞALLAH EMİNİM ODA DUA EDİYORDUR BİR KARDEŞ İÇİN . MEVLAM SABİLERİN DUASINI GERİ CEVİRMEZ. İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALACAĞIZ.

Arkadaşlar regl oldum sadece 1500 okuyabildim geriye 3500 kalıyor yardım edernisiniz..

Kizlar aranizda histereskopi olan vardi size histrskopi oncesi dogum kontor hapi verdilermi bana ginera ve bemiks c qksamlari yatmadan birer tane aliyorum pazartesiye kdar kulncm mrk ettim
canım ben de oldum ama herhangi bir ilaç kullanmadım benim ki sadece çizik atmak içindi belki ondandır...

Arkadaşlar regl oldum sadece 1500 okuyabildim geriye 3500 kalıyor yardım edernisiniz..

neseli41 canim senin için aldigim 1000 adeti okudum. Ayrıca EdilaH içinde 2000 Okudum. Arkadasimiza bagislamak icin seni vekil tayin ediyorum.Rabbim inşallah edilen dualari kabul eder arkadasimiza ve bu yolda bekleyen hepimize evlat nasip eder

TATLIM SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN AMA BEN CUMA GÜNÜ REGLİM DEVAM EDİYOR OLACAK BU DUAYI SEN BAĞIŞLAYABİLİR MİSİN ?

Amin canım İnşaallah Yarın Eyüp Sultan turbesine gideceğim kısmet olursa dua edeceğim hepimize Rabbim inş kabul eder

Canım ben İrenbede tedavi oldum Aral beyin hastasıydım ve çok memnun kaldım. Kesinlikle bence tekrar dene. Hatta Aral bey hem çok samimi, güler yüzlü ve işini iyi bilen birisi. Ne derse yaptım ve halen yapmaya devam ediyorum. Merkezdeki yaklaşımı da çok sevdim. İnşallah iyi olur canım herşey.

tatlım alıntı yapmışım ama yazdığım çıkmamış umarım profil resmimi beğenirsin öpücüklerrr....
Çok beğendim canım, çok güzel. Ben senin kafanı çok sevdim Herşeyden önemlisi senin kafan güzel olsun yavrum

Kizlar aranizda histereskopi olan vardi size histrskopi oncesi dogum kontor hapi verdilermi bana ginera ve bemiks c qksamlari yatmadan birer tane aliyorum pazartesiye kdar kulncm mrk ettim

Canım ben de oldum histereskopi ama hiç ilaç kullanmadım. Benimki de sadece öylesine bakmak ve çizik atmak içindi

Ah ah kafamin icindekileri bilsen pek sevmezsin... :)

Benimde oyle oluyor galiba cnm ya fakulteye gittim profosore polikistigin yaninda kotu yumurta rezervi olduyinuda soledi esininde durumu pek parlak degil dedi morfoli % 4 mus daha da bozuldum uzuldum

633767"]Benimde oyle oluyor galiba cnm ya fakulteye gittim profosore polikistigin yaninda kotu yumurta rezervi olduyinuda soledi esininde durumu pek parlak degil dedi morfoli % 4 mus daha da bozuldum uzuldum[/QUOTE]
Tatlim rezervi kaliteyi takma bana da neler dediler neler. kalite aydan aya degisiyor.

Benimde oyle oluyor galiba cnm ya fakulteye gittim profosore polikistigin yaninda kotu yumurta rezervi olduyinuda soledi esininde durumu pek parlak degil dedi morfoli % 4 mus daha da bozuldum uzuldum
Canim gebelik olustu kalp sesini derinden de olsa duymussun ne diye kalitesine takiosun ki hem. Burada 3. Kalite olup da doguran var. Dua edelim hep beraber.

Ben
Benimde oylesine bakmk icin bakalim vardr dr bildigi arkadasim dmek hakkmzda hayelisi olsun cnm bnm

633767"]Benimde oyle oluyor galiba cnm ya fakulteye gittim profosore polikistigin yaninda kotu yumurta rezervi olduyinuda soledi esininde durumu pek parlak degil dedi morfoli % 4 mus daha da bozuldum uzuldum
Tatlim rezervi kaliteyi takma bana da neler dediler neler. kalite aydan aya degisiyor.[/QUOTE]
Gercekten mi cnm cok uzuldum varya tuo bebekte 28 yumurta toplanmisti bende buna baglamiatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…