Gunaydin canimGünaydın fıstıklar....
Gercekten mi cnm cok uzuldum varya tuo bebekte 28 yumurta toplanmisti bende buna baglamiatim[/QUOTE]Tatlim rezervi kaliteyi takma bana da neler dediler neler.kalite aydan aya degisiyor.
[/QUOTE]Canim senin dr un toplanan 28 yumurtaya rezerv kotulugu mu dedi? O zaman adam beni gorse intihar et sen der 2-3 yumurta. bazen anlamiyorumbu dr lari ya
Gercekten mi cnm cok uzuldum varya tuo bebekte 28 yumurta toplanmisti bende buna baglamiatim
günaydinGünaydın fıstıklar....
Allah kabul etsin canım, Cudis arkadaşımız bağışlayacak bu hafta. Eksik kalmadı herhalde tamamlandı.Merhaba kızlar türbe ziyaretimi yaptım geldim çekmiş olduğum duayı kim topluyor onu vekil tayin edeyim bitti 1000 tane eksik varmi
Tesekkur edeerim canim benm bende irenbr diyorum oraya yeni bi doktor gelmiş umit hanım proförmus Insallah mutlu sonla biter hepimiz Icin tedavilerimizi Insallah sende sağlıkla eline alırsın canm benimCanım ben İrenbede tedavi oldum Aral beyin hastasıydım ve çok memnun kaldım. Kesinlikle bence tekrar dene. Hatta Aral bey hem çok samimi, güler yüzlü ve işini iyi bilen birisi. Ne derse yaptım ve halen yapmaya devam ediyorum. Merkezdeki yaklaşımı da çok sevdim. İnşallah iyi olur canım herşey.
Çok beğendim canım, çok güzel. Ben senin kafanı çok sevdimHerşeyden önemlisi senin kafan güzel olsun yavrum
Canım ben de oldum histereskopi ama hiç ilaç kullanmadım. Benimki de sadece öylesine bakmak ve çizik atmak içindi
Amin canım hepimiz için ettim duamiAllah kabul etsin canım, Cudis arkadaşımız bağışlayacak bu hafta. Eksik kalmadı herhalde tamamlandı.
Arkadaslar bunu soyleyen rica minnet kisileri aralara sokarak randevu aldim uludag uni kadin dogum ana bilim dali baskani hoca ben ne yapayim kime inanacagimi sasirdim[/QUOTE]bencede 28 yumurtada rezerv az sa diyecek bisey bulamiyorum.bu doktorlar bi alem. maasallah rezervin gaye iyi T tugba88guler
Amin canım hepimiz için ettim duami
ozaman cudis seni vekil tayin ediyorum 1000tane Allah kabul etsin
cumanız müjdeli olsun arkadaşlarım cudisim okudum 5000 i seni vekil kıldım.... Güzel kaderdaşlarımız cumalarımız hep keyifli olsun hep güzel haberler alalım. hepinizi çok seviyorum....
Hayırlı cumalar kızlar Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsinNautilus canım duamı tamamladım ve hediye edilmesi için seni vekil tayin ediyorum Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?