Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim senin dr un toplanan 28 yumurtaya rezerv kotulugu mu dedi? O zaman adam beni gorse intihar et sen der 2-3 yumurta. bazen anlamiyorumbu dr lari ya
Tatlim rezervi kaliteyi takma bana da neler dediler neler. kalite aydan aya degisiyor.
Gercekten mi cnm cok uzuldum varya tuo bebekte 28 yumurta toplanmisti bende buna baglamiatim[/QUOTE]

Canim senin dr un toplanan 28 yumurtaya rezerv kotulugu mu dedi? O zaman adam beni gorse intihar et sen der 2-3 yumurta. bazen anlamiyorumbu dr lari ya

Gercekten mi cnm cok uzuldum varya tuo bebekte 28 yumurta toplanmisti bende buna baglamiatim
[/QUOTE]
bencede 28 yumurtada rezerv az sa diyecek bisey bulamiyorum.bu doktorlar bi alem. maasallah rezervin gaye iyi T tugba88guler

Tesekkur edeerim canim benm bende irenbr diyorum oraya yeni bi doktor gelmiş umit hanım proförmus Insallah mutlu sonla biter hepimiz Icin tedavilerimizi Insallah sende sağlıkla eline alırsın canm benim

Bende bitirdm duayı 6500 okudum sanirim eksik kalmiyordu.. Allah hepinizden razı olsun arkadaşlarım birbirimizi tanimadan bilmeden gönulden bir bağ kurup dualarımiza dahil ediyoruz... Rabbim hepimizin dualarini kabul eder insallah..hayirli geceler

bencede 28 yumurtada rezerv az sa diyecek bisey bulamiyorum.bu doktorlar bi alem. maasallah rezervin gaye iyi T tugba88guler [/QUOTE]
Arkadaslar bunu soyleyen rica minnet kisileri aralara sokarak randevu aldim uludag uni kadin dogum ana bilim dali baskani hoca ben ne yapayim kime inanacagimi sasirdim

bencede 28 yumurtada rezerv az sa diyecek bisey bulamiyorum.bu doktorlar bi alem. maasallah rezervin gaye iyi T tugba88guler
Arkadaslar bunu soyleyen rica minnet kisileri aralara sokarak randevu aldim uludag uni kadin dogum ana bilim dali baskani hoca ben ne yapayim kime inanacagimi sasirdim[/QUOTE]
khay allahım ya. arkadaşım 28 yumurta üretsem ben kızılay meydanında mutluluktan çığlık çığlığa koşarım yemin ederim. başından savmak için bile söylemiş olabilir. güzelim bak ben spring bir kişi daha vardı hatırlamıyorum rezerv azlığı ile mücadele ediyoruz 2 3 5 yumurta falan oluyor hadi bazen 10 a çıkıyor. gir bak burada konusu var hatta bir yumurtaya altın yumurta diyoruz yavvv sıkma canını

cumanız müjdeli olsun arkadaşlarım cudisim okudum 5000 i seni vekil kıldım.... Güzel kaderdaşlarımız cumalarımız hep keyifli olsun hep güzel haberler alalım. hepinizi çok seviyorum....

Canimcim sanada hayirli cumalar olsun. Allah hepimizi cumanin sefatine erdirsin. Güzel haberler alalim. Herkesin agzina yuregine saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…