Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

bencede 28 yumurtada rezerv az sa diyecek bisey bulamiyorum.bu doktorlar bi alem. maasallah rezervin gaye iyi @tugba88guler
Arkadaslar bunu soyleyen rica minnet kisileri aralara sokarak randevu aldim uludag uni kadin dogum ana bilim dali baskani hoca ben ne yapayim kime inanacagimi sasirdim[/QUOTE]
bir de canım kadın doğum başkanı bile olsa tüp bebek bambaşka bir konu bu konuda uzman olan birine git isim yapmış biri olsun..

bencede 28 yumurtada rezerv az sa diyecek bisey bulamiyorum.bu doktorlar bi alem. maasallah rezervin gaye iyi @tugba88guler
Arkadaslar bunu soyleyen rica minnet kisileri aralara sokarak randevu aldim uludag uni kadin dogum ana bilim dali baskani hoca ben ne yapayim kime inanacagimi sasirdim[/QUOTE]

Canim, benim tek yumurtam var. İlk ameliyatimdan önce 5 profosere gittik. 3 nun cevabi bu ameliyat olsa bile yaşamaz kalan suresini güzel yasasin dendi. Simdi sence ben buna inansaydim ne olucakti? İkinci ameliyat öncesinde bebeği asla olmaz kalan yumurtayi alalim dediler ben yine kendi inandigim doktoru sectim. İlk tüp bebek görüşmesine meşhur bahçeci kliniğine gittik. Oradan ağlayarak ciktim yumurtaların gelişmez dendi. Ben yine agladim zirladim ama pes etmedim, çok şükür yumurtalar gelişti hepside embriyo oldu. Evet belki negatif aldim ama tek yumurtam kalana kadar yola devam ne zamanki hic birşey kalmaz o zaman pes ederim. Hepimiz bir yumurta ve sperm birleşmesinden olusuyoruz. Her gittiğiniz doktora da guvenmeyin. Hepsi okumus etmiş olabilir ama suna gönülden inanarak söylüyorum Allah`in şafi sifatina hepsi nail olmuyor. Senin sifan o doktor da olmayabilir ama bu olmadigi herşeyin bittigi anlamına gelmez. 28 yumurtaya beğenmeyen bizim gibileri hic beğenmez. Ben hergun kendime anne olmak kolay değil sen burada pes edersen ne anlami kaldi diyorum. Söylenen her olumsuzluğu odaklanmak ve kabullenmek en kolayi, hepimiz yapiyoruz. Zor olani bebeğine inanmak. Ben cani gönülden hepimizin anne olucagina inanıyorum. Biz nasil burada konuşup sohbet ediyorsak onlarda yukarda sira ile bize gelmeyi bekliyor. Belki sohbete dalip gelmeyi unutuyorlardir :

Arkadaslar bunu soyleyen rica minnet kisileri aralara sokarak randevu aldim uludag uni kadin dogum ana bilim dali baskani hoca ben ne yapayim kime inanacagimi sasirdim

Canim, benim tek yumurtam var. İlk ameliyatimdan önce 5 profosere gittik. 3 nun cevabi bu ameliyat olsa bile yaşamaz kalan suresini güzel yasasin dendi. Simdi sence ben buna inansaydim ne olucakti? İkinci ameliyat öncesinde bebeği asla olmaz kalan yumurtayi alalim dediler ben yine kendi inandigim doktoru sectim. İlk tüp bebek görüşmesine meşhur bahçeci kliniğine gittik. Oradan ağlayarak ciktim yumurtaların gelişmez dendi. Ben yine agladim zirladim ama pes etmedim, çok şükür yumurtalar gelişti hepside embriyo oldu. Evet belki negatif aldim ama tek yumurtam kalana kadar yola devam ne zamanki hic birşey kalmaz o zaman pes ederim. Hepimiz bir yumurta ve sperm birleşmesinden olusuyoruz. Her gittiğiniz doktora da guvenmeyin. Hepsi okumus etmiş olabilir ama suna gönülden inanarak söylüyorum Allah`in şafi sifatina hepsi nail olmuyor. Senin sifan o doktor da olmayabilir ama bu olmadigi herşeyin bittigi anlamına gelmez. 28 yumurtaya beğenmeyen bizim gibileri hic beğenmez. Ben hergun kendime anne olmak kolay değil sen burada pes edersen ne anlami kaldi diyorum. Söylenen her olumsuzluğu odaklanmak ve kabullenmek en kolayi, hepimiz yapiyoruz. Zor olani bebeğine inanmak. Ben cani gönülden hepimizin anne olucagina inanıyorum. Biz nasil burada konuşup sohbet ediyorsak onlarda yukarda sira ile bize gelmeyi bekliyor. Belki sohbete dalip gelmeyi unutuyorlardir :[/QUOTE]
çok güldüm son cümlene :)))) zaten bana benzemesin konuşkan olsun da inşallah eşim cancağızım görsün bakalım ne demekmiş konuşkan olmak :))))

çok güldüm son cümlene :)))) zaten bana benzemesin konuşkan olsun da inşallah eşim cancağızım görsün bakalım ne demekmiş konuşkan olmak :))))[/QUOTE]

Benimkiler kesin benim gibiler konuşmaktan gelemiyorlar. Seninkileride benimkine benzeticem. Çene çala çala gelsinler.

Arkadaslar bunu soyleyen rica minnet kisileri aralara sokarak randevu aldim uludag uni kadin dogum ana bilim dali baskani hoca ben ne yapayim kime inanacagimi sasirdim

Canim, benim tek yumurtam var. İlk ameliyatimdan önce 5 profosere gittik. 3 nun cevabi bu ameliyat olsa bile yaşamaz kalan suresini güzel yasasin dendi. Simdi sence ben buna inansaydim ne olucakti? İkinci ameliyat öncesinde bebeği asla olmaz kalan yumurtayi alalim dediler ben yine kendi inandigim doktoru sectim. İlk tüp bebek görüşmesine meşhur bahçeci kliniğine gittik. Oradan ağlayarak ciktim yumurtaların gelişmez dendi. Ben yine agladim zirladim ama pes etmedim, çok şükür yumurtalar gelişti hepside embriyo oldu. Evet belki negatif aldim ama tek yumurtam kalana kadar yola devam ne zamanki hic birşey kalmaz o zaman pes ederim. Hepimiz bir yumurta ve sperm birleşmesinden olusuyoruz. Her gittiğiniz doktora da guvenmeyin. Hepsi okumus etmiş olabilir ama suna gönülden inanarak söylüyorum Allah`in şafi sifatina hepsi nail olmuyor. Senin sifan o doktor da olmayabilir ama bu olmadigi herşeyin bittigi anlamına gelmez. 28 yumurtaya beğenmeyen bizim gibileri hic beğenmez. Ben hergun kendime anne olmak kolay değil sen burada pes edersen ne anlami kaldi diyorum. Söylenen her olumsuzluğu odaklanmak ve kabullenmek en kolayi, hepimiz yapiyoruz. Zor olani bebeğine inanmak. Ben cani gönülden hepimizin anne olucagina inanıyorum. Biz nasil burada konuşup sohbet ediyorsak onlarda yukarda sira ile bize gelmeyi bekliyor. Belki sohbete dalip gelmeyi unutuyorlardir :[/QUOTE]
Canim cok gúzel anlatmisin aynen katiliorum söylediklerine bende yumurts olusuor ama hepsi ayni gelismior en fazla ilk 3 tanesi gelisio hep biri cöp oluo geri iki tane kalior dok. Hep azligi degil önemli olan kaliteli olmasi dior hakliymis ilkinde 3 yumurta vardi ikisi cöp biri iidi orta kalite onlada hamile kaldim ikinciside ayni 3 tane biri cöp 2 tane kaldi biri donduruldu biri bende cok sükür yeterki Allah im ol desin ve bende kist problemide var dok. Sadece hep istatistik ûzerine yorum yapar tabi bazilari insallah Allah im nasib etsin

Arkadaşlarım hepinizden Allah razi olsun.. Ben bugun regl oldum tamda duamin bagislandgi gun. İnsallahh bugun benim icin guzel seylerin baslangici olur.. Doktorumla gorusup tedaviye baslayacagiz insallah. Bu surecte bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Cunku bu benim icin ilk olacak ve hicbirsey bilmiyorum bu konu hakkinda. Regl oldugum icin bu hafta dua alamiyorum hakkinizi helal edin.. Rabbim hepimizin dularini kabul eylesin hayirli cumalar canlarim

Hayırlı olsun tedavin canım. İlk tedavin ise herkese önerdiğim ve benim de çok faydasını gördüğüm şeyleri sana da yazmak isterim. tekrar tekrar oluyor ama bence ilaçların yanında çok büyük etkileri oluyor.En baştan başladığın için yumurtaların kalitesi ve fazlalığı için
-arı sütü-bal-polen karışımları var, onlardan hergün bir kaşık ye
-her gün en az iki tane incir ye
-taze sıkılmış havuç suyu iç bir bardak mutlaka
-gün içinde bir avuç fındık-ceviz-badem ye
-kabak çekirdeği yemeye şimdiden başla, transfer sonrası da devam edeceksin.
-transfere yakın nar suyu içmeye başla
-hazır gıdalardan, asitli içeceklerden uzak dur.

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım.

Canim benim cok tesekkur ederim polen allerjim oldugu icin ilk maddeyi uygulayamam ama digerlerine özen gösterecegim.. Çok cok tesekkur ederim bilgilerin icin

selam canlarım hepinize hayırlı cumalar. rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü salih evlatlar nasip etsin. bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın umutlarımızı hiç söndürmesin maddi manevi gücümüzü hiç eksik etmesin inşallahhh.
Canlarım oralarda ne kadar yazabilirim emin değilim Rabbim nasip ederse pazar akşam umre yolculuğum başlıyor. hepiniz dualarımda olacaksınız söz... sizlerde bana dua etmeyi unutmayın lütfen. haklarınızı helal edin. hepinizi çok ama çok seviyorum.
bu arada sıradaki arkadaş için 5.000 adet dua alıyorum. Mekke de bağışlamaya da talibim

helal olsun tatlım yaa ne demek .. sende helat et... gitmeden hepimizin isimlerini not almayı unutma ... seni çok seviyorum dualarımız seninle...

Arkadaşım senin adina çok seviniyorum. Rabbim hepimizi oraya davet etsin ve orayi görmeyi nasip etsin. İnsallah hac gorevinide yapmayi sana ve bizlerede nasip etsin. Arkadaslarinda dediği gibi ne olur bizimde isimlerimizi orada an. Hakim helal olsun.

Canım benim Allah kabul etsin ziyaretini, inşallah hac vazifesi de nasip olur. Haklarımız sana helal olsun ne demek, Allah dualarını kabul etsin o mübarek yerlerde. Sağlıcakla git gel inşallah. Bizler seni burda bekliyoruz.

Allahım kabul etsin ibadetini dualarını. buralarda karşılaşmamızın elbet sebebi var... bize de oralarda dua et olur mu? hakkımda sonuna kadar helal olsun.

çok güldüm son cümlene :)))) zaten bana benzemesin konuşkan olsun da inşallah eşim cancağızım görsün bakalım ne demekmiş konuşkan olmak :))))

Benimkiler kesin benim gibiler konuşmaktan gelemiyorlar. Seninkileride benimkine benzeticem. Çene çala çala gelsinler.[/QUOTE]
inşallah cancağızım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…