Arkadaslar bunu soyleyen rica minnet kisileri aralara sokarak randevu aldim uludag uni kadin dogum ana bilim dali baskani hoca ben ne yapayim kime inanacagimi sasirdim
bunu kim söyledi merak ettim Gürkan Uncu mu, sen hamile kaldın, ne saçma..pko var evet ama bu rezevr azlığı anlamına gelmez, sadece kalitesi düşer ki, zaten yumurta sayın kaç olursa olsun kalite düşüyor ki..sayı ne kadar çoksa o kadar şans artıyor, 28 gayet iyi bir sayı..Benimde oyle oluyor galiba cnm ya fakulteye gittim profosore polikistigin yaninda kotu yumurta rezervi olduyinuda soledi esininde durumu pek parlak degil dedi morfoli % 4 mus daha da bozuldum uzuldum
Allah iyiliğini versin güldürdün beni onca insanın içinde :)))Kız kıyafetine bir işaret koy ben kabe kanalını sürekli izlerim ...
Canım rabbim nasip etti ben haccımı yaptım daha önce inşallah sizlere de nasip etsin. Hepinizi tek tek anacağım inşallah siz de beni dualarınızda unutmayınArkadaşım senin adina çok seviniyorum. Rabbim hepimizi oraya davet etsin ve orayi görmeyi nasip etsin. İnsallah hac gorevinide yapmayi sana ve bizlerede nasip etsin. Arkadaslarinda dediği gibi ne olur bizimde isimlerimizi orada an. Hakim helal olsun.
:):) kafilenin başörtüsü siyah üzerinde turuncu puantiyeli.Kız kıyafetine bir işaret koy ben kabe kanalını sürekli izlerim ...
İyi ki varsınızzzzzzCanım benim Allah kabul etsin ziyaretini, inşallah hac vazifesi de nasip olur. Haklarımız sana helal olsun ne demek, Allah dualarını kabul etsin o mübarek yerlerde. Sağlıcakla git gel inşallah. Bizler seni burda bekliyoruz.
sen gül yeterki ..ben güldürecek çok şey bulurumAllah iyiliğini versin güldürdün beni onca insanın içinde :)))
7/24 izler bulurum kafileyi ...:):) kafilenin başörtüsü siyah üzerinde turuncu puantiyeli.
hep birlikte gülelim kuzum benim sen de gül böyle hep birlikte kahkahalarla karnımıza ağrılar girinceye kadargülelimmmm... Allahım razı olsun senden :))))sen gül yeterki ..ben güldürecek çok şey bulurum
Allah razı olsun canım yüreğine ağzına sağlık..Canlarim Allah okuduğumuz dualari kabul etsin.NursELmira için okuduğumuz dualari Yasin Şerif ve Meryem suresi ile bagisladim. Rabbim inşallah okuduğumuz arkadasimiza ve bizlere hayirli evlatlar verir umarim.
Canim arkadasim rabbm yolunu acik etsin dualrni oguzel topraklarda bizden eksik etme sirada ben varim duami bagislarsan ne mtlu bana mubarek topraklada rabbm gonlune gore versin insalh hayrlsyla git gel arkdsimselam canlarım hepinize hayırlı cumalar. rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü salih evlatlar nasip etsin. bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın umutlarımızı hiç söndürmesin maddi manevi gücümüzü hiç eksik etmesin inşallahhh.
Canlarım oralarda ne kadar yazabilirim emin değilim Rabbim nasip ederse pazar akşam umre yolculuğum başlıyor. hepiniz dualarımda olacaksınız söz... sizlerde bana dua etmeyi unutmayın lütfen. haklarınızı helal edin. hepinizi çok ama çok seviyorum.
bu arada sıradaki arkadaş için 5.000 adet dua alıyorum. Mekke de bağışlamaya da talibim
Tatlım soğan kürünü dene istersen..kisti yok ettiğini çok duydum...evet dr a gittim adet gecikmem normalmiş ama her ihtimale karşı progesterona bakıyorlar sonucu daha almadım nur topu gibi 38 mm kistim var ama dr önemsemedi adette kist takibi yaparız dedi inşallah ikinci adette başlayacağım tedaviye)))))))
canım adetime kadar herhangi birşey yapmayacağım adetimi bekleyeceğim eğer geçmezseo zaman yapabilirim belki. tüp bebek tedavisi öncesinde de 40 mm lik bir kistim vardı hamdolsun sorun yaratmadı bunun da yaratacağını sanmıyorumTatlım soğan kürünü dene istersen..kisti yok ettiğini çok duydum...
ben de şöyle bir baktım taaa 2. sayfalara düşmüş konu :) yazmaktan vazgeçtim... :)))kızlar nerelerdesiniz yaaa...kimsecikler olmayınca kendimi boşlukta hissettim..ne kadarçok alışmışım ...
ben de şöyle bir baktım taaa 2. sayfalara düşmüş konu :) yazmaktan vazgeçtim... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?