Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Arkadaslar bunu soyleyen rica minnet kisileri aralara sokarak randevu aldim uludag uni kadin dogum ana bilim dali baskani hoca ben ne yapayim kime inanacagimi sasirdim

Canim, benim tek yumurtam var. İlk ameliyatimdan önce 5 profosere gittik. 3 nun cevabi bu ameliyat olsa bile yaşamaz kalan suresini güzel yasasin dendi. Simdi sence ben buna inansaydim ne olucakti? İkinci ameliyat öncesinde bebeği asla olmaz kalan yumurtayi alalim dediler ben yine kendi inandigim doktoru sectim. İlk tüp bebek görüşmesine meşhur bahçeci kliniğine gittik. Oradan ağlayarak ciktim yumurtaların gelişmez dendi. Ben yine agladim zirladim ama pes etmedim, çok şükür yumurtalar gelişti hepside embriyo oldu. Evet belki negatif aldim ama tek yumurtam kalana kadar yola devam ne zamanki hic birşey kalmaz o zaman pes ederim. Hepimiz bir yumurta ve sperm birleşmesinden olusuyoruz. Her gittiğiniz doktora da guvenmeyin. Hepsi okumus etmiş olabilir ama suna gönülden inanarak söylüyorum Allah`in şafi sifatina hepsi nail olmuyor. Senin sifan o doktor da olmayabilir ama bu olmadigi herşeyin bittigi anlamına gelmez. 28 yumurtaya beğenmeyen bizim gibileri hic beğenmez. Ben hergun kendime anne olmak kolay değil sen burada pes edersen ne anlami kaldi diyorum. Söylenen her olumsuzluğu odaklanmak ve kabullenmek en kolayi, hepimiz yapiyoruz. Zor olani bebeğine inanmak. Ben cani gönülden hepimizin anne olucagina inanıyorum. Biz nasil burada konuşup sohbet ediyorsak onlarda yukarda sira ile bize gelmeyi bekliyor. Belki sohbete dalip gelmeyi unutuyorlardir :[/QUOTE]
Canim arkadasim ne kadar gusel yazmissin dogru aoluyosun umudumuzu asla kaybeymeden mucadele etmeliyiz biz annelige bir sifir geriden basliyoruz ama rabbim.bunlarinda ecrini verir ins

Benimde oyle oluyor galiba cnm ya fakulteye gittim profosore polikistigin yaninda kotu yumurta rezervi olduyinuda soledi esininde durumu pek parlak degil dedi morfoli % 4 mus daha da bozuldum uzuldum
bunu kim söyledi merak ettim Gürkan Uncu mu, sen hamile kaldın, ne saçma..pko var evet ama bu rezevr azlığı anlamına gelmez, sadece kalitesi düşer ki, zaten yumurta sayın kaç olursa olsun kalite düşüyor ki..sayı ne kadar çoksa o kadar şans artıyor, 28 gayet iyi bir sayı..

Canım rabbim nasip etti ben haccımı yaptım daha önce inşallah sizlere de nasip etsin. Hepinizi tek tek anacağım inşallah siz de beni dualarınızda unutmayın

Canim arkadasim rabbm yolunu acik etsin dualrni oguzel topraklarda bizden eksik etme sirada ben varim duami bagislarsan ne mtlu bana mubarek topraklada rabbm gonlune gore versin insalh hayrlsyla git gel arkdsim

evet dr a gittim adet gecikmem normalmiş ama her ihtimale karşı progesterona bakıyorlar sonucu daha almadım nur topu gibi 38 mm kistim var ama dr önemsemedi adette kist takibi yaparız dedi inşallah ikinci adette başlayacağım tedaviye )))))))

Tatlım soğan kürünü dene istersen..kisti yok ettiğini çok duydum...

Tatlım soğan kürünü dene istersen..kisti yok ettiğini çok duydum...
canım adetime kadar herhangi birşey yapmayacağım adetimi bekleyeceğim eğer geçmezseo zaman yapabilirim belki. tüp bebek tedavisi öncesinde de 40 mm lik bir kistim vardı hamdolsun sorun yaratmadı bunun da yaratacağını sanmıyorum ağrıdan anlamıştım zaten. Rabbim şafi ismiyle şifa verecek inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…