Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Allaha emanet ol ben burada heycanlandım...

Kizlar iyi geceler. Giremedim ne zamandır. ihmal ettim.Malum yaz geliyor düğün sezonu açıldı. Sabah akşam bi yerlerdeyiz. Bu arada tedavim basladigindan beri pazartesi sendromu yasamiyorum cok ilginc. Ben hic sevmezdim pazartesi leri ama artık ole hissehissetmiyorum. Hepimize iyi haftalar olsun. Allah yardimcimiz olsun. Hepinizi öpüyorum

A.e.ol arkadsim yolun acik duan bol olsun saglicakla git gel insalhh cnm

Kizlar gunaydin bugun histeroskopi oluyorum insalh bi sorun cikmaz a.e.olun
Canım günaydın.Allah yardımcın olsun bende histeroskopi nedir onu araştırıyordum kimlere uygulanır.benimde 2 başarısız tüp bebek sonucum var.Umarım Allahın izniyle herşey güzel olur dualarımz tüm kardeşlerimiz için.

Günaydın Herkese; 14 aylık evliğim ve kendiliğimden üç düşük yaptım. Artık tüp bebek düşündüğüm için cumartesi günü fertijin kliniği Seval Taşdemir'e gittik.
Tüm testlerim çok iyi oldiğunu eşiminde iyi olduğunu söyledi.
İmmünoloji aşısı önerdi histerokopi ile çizik atacağını ve genetik olarak tüp bebek önerdi. düşük tedavisi uygulayacağını söyledi.
Doktor çok ilgili ve bilgili geldi bana 17 bin ortalama fiyat olarakta bir hayli pahalı tabi. Ama sonuçta insan başarı düşünüyor.
Sizin bilginiz varmı Dr.Seval hanımla ve merkezle ile ilgili

ilk tup benek denememiz olumsuz sonuc verdigi icin doktorumuz rahim ic duvarini vs incelemek icin histereskopi onerdi ondan oncesinde genetik tarama yaptirdik esimle birlikte ve bende kan pihtilasmasinin oldugu goruldu ama derecesini tam olarak doktora soramadim bakalim hayirlisiyla şu an itibari ile ciktim ameliyattan 1 saat surdu ama bu kadar surmemesi gerekiyordu 10 dk lik bi islem demislerdi ama anestezi yatma uyandirma vs ile birlikte okadar tabi yanliz operasyon esnasinda patalojilik bir durumda olmus olabilir doktor sylemisti suphelendigimiz bir durumla karsilasirsak ordan bi patalojiyi gerektiren durumda cikabilir bakalim dua edin hayirlisiyla hayirli sonuclari aliriz insllah

kızlarr kimsecikler yok ama ben yine de hatırlatayım 6 mayıs hıdırellezzz ))) bir anadolu inancı olsa da islamiyetle çok örtüşmüyorsa da kısmet diyelim

Ben son 3 senedir yapıyorum. Her şeyi Allah'tan istiyoruz o ayrı ama işte denemekten zarar çıkmaz deyip deniyoruz. 2 sene dilediklerim oldu ama geçen senekiler olmadı. İnşallah herkesin tek dileği olan evlat hasreti olur.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.

Canım haftasonu yoktun bende bu kız kayıplara karıştı dedim. Umarım herşey yolundadır.
YOK HERSEY YOLUNDA COK ŞÜKÜR ŞEHİR DIŞINDAYDIM 3 GÜNLÜK TATİLİ FIRSAT BİLİP KAPADOKYAYA KAÇTIK COK YOĞUN BİR PROGRAMDI O YÜZDEN GİREMEDİM . AMA HEP AKLIMDAYDINIZ HEO NİYETLENDİM GİRMEK İÇİN BİRŞEY CIKTI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…