- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
kambersiz düğün misali ehehehKuzum sensiz olurmuş hiç
evet dr a gittim adet gecikmem normalmiş ama her ihtimale karşı progesterona bakıyorlar sonucu daha almadım nur topu gibi 38 mm kistim var ama dr önemsemedi adette kist takibi yaparız dedi inşallah ikinci adette başlayacağım tedaviye)))))))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-da-benim-umut-hikayem.819760/#post-40788040 okuyun arkadaşlarım umudumuz artsın...
Allaha emanet ol ben burada heycanlandım...Canım neşelim giremedi bugünlerde duanı ben bağışlayacağım 5.000 adet te aldım siz ona göre konuşur anlaşırsınız oralarda yazamazsam diye belirteyim dedim. 2 saat sonra yolculuk başlayacak Allahaısmarladık....
A.e.ol arkadsim yolun acik duan bol olsun saglicakla git gel insalhh cnmCanım neşelim giremedi bugünlerde duanı ben bağışlayacağım 5.000 adet te aldım siz ona göre konuşur anlaşırsınız oralarda yazamazsam diye belirteyim dedim. 2 saat sonra yolculuk başlayacak Allahaısmarladık....
Canım günaydın.Allah yardımcın olsun bende histeroskopi nedir onu araştırıyordum kimlere uygulanır.benimde 2 başarısız tüp bebek sonucum var.Umarım Allahın izniyle herşey güzel olur dualarımz tüm kardeşlerimiz için.Kizlar gunaydin bugun histeroskopi oluyorum insalh bi sorun cikmaz a.e.olun
ilk tup benek denememiz olumsuz sonuc verdigi icin doktorumuz rahim ic duvarini vs incelemek icin histereskopi onerdi ondan oncesinde genetik tarama yaptirdik esimle birlikte ve bende kan pihtilasmasinin oldugu goruldu ama derecesini tam olarak doktora soramadim bakalim hayirlisiyla şu an itibari ile ciktim ameliyattan 1 saat surdu ama bu kadar surmemesi gerekiyordu 10 dk lik bi islem demislerdi ama anestezi yatma uyandirma vs ile birlikte okadar tabi yanliz operasyon esnasinda patalojilik bir durumda olmus olabilir doktor sylemisti suphelendigimiz bir durumla karsilasirsak ordan bi patalojiyi gerektiren durumda cikabilir bakalim dua edin hayirlisiyla hayirli sonuclari aliriz insllahCanım günaydın.Allah yardımcın olsun bende histeroskopi nedir onu araştırıyordum kimlere uygulanır.benimde 2 başarısız tüp bebek sonucum var.Umarım Allahın izniyle herşey güzel olur dualarımz tüm kardeşlerimiz için.
kızlarr kimsecikler yok ama ben yine de hatırlatayım 6 mayıs hıdırellezzz))) bir anadolu inancı olsa da islamiyetle çok örtüşmüyorsa da kısmet diyelim
ilk tup benek denememiz olumsuz sonuc verdigi icin doktorumuz rahim ic duvarini vs incelemek icin histereskopi onerdi ondan oncesinde genetik tarama yaptirdik esimle birlikte ve bende kan pihtilasmasinin oldugu goruldu ama derecesini tam olarak doktora soramadim bakalim hayirlisiyla şu an itibari ile ciktim ameliyattan 1 saat surdu ama bu kadar surmemesi gerekiyordu 10 dk lik bi islem demislerdi ama anestezi yatma uyandirma vs ile birlikte okadar tabi yanliz operasyon esnasinda patalojilik bir durumda olmus olabilir doktor sylemisti suphelendigimiz bir durumla karsilasirsak ordan bi patalojiyi gerektiren durumda cikabilir bakalim dua edin hayirlisiyla hayirli sonuclari aliriz insllah
CANIM BİRAZ DİNLENMEK İSTİYORUM SANIRIM BAYRAM SONU OLUR. :)Ne zaman
Nezaman histerskopi olcan arkasim bnm hadi hyrlsi
CANIM BİRAZ DİNLENMEK İSTİYORUM SANIRIM BAYRAM SONU OLUR. :)
selam canlarım hepinize hayırlı cumalar. rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü salih evlatlar nasip etsin. bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın umutlarımızı hiç söndürmesin maddi manevi gücümüzü hiç eksik etmesin inşallahhh.
Canlarım oralarda ne kadar yazabilirim emin değilim Rabbim nasip ederse pazar akşam umre yolculuğum başlıyor. hepiniz dualarımda olacaksınız söz... sizlerde bana dua etmeyi unutmayın lütfen. haklarınızı helal edin. hepinizi çok ama çok seviyorum.
bu arada sıradaki arkadaş için 5.000 adet dua alıyorum. Mekke de bağışlamaya da talibim
YOK HERSEY YOLUNDA COK ŞÜKÜR ŞEHİR DIŞINDAYDIM 3 GÜNLÜK TATİLİ FIRSAT BİLİP KAPADOKYAYA KAÇTIK COK YOĞUN BİR PROGRAMDI O YÜZDEN GİREMEDİM . AMA HEP AKLIMDAYDINIZ HEO NİYETLENDİM GİRMEK İÇİN BİRŞEY CIKTICanım haftasonu yoktun bende bu kız kayıplara karıştı dedim. Umarım herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?