YOK HERSEY YOLUNDA COK ŞÜKÜR ŞEHİR DIŞINDAYDIM 3 GÜNLÜK TATİLİ FIRSAT BİLİP KAPADOKYAYA KAÇTIK COK YOĞUN BİR PROGRAMDI O YÜZDEN GİREMEDİM . AMA HEP AKLIMDAYDINIZ HEO NİYETLENDİM GİRMEK İÇİN BİRŞEY CIKTI
AYNEN CANIM ÇOK BÜYÜLÜ BİR YER ÇOK TA İYİ OLDU KAFAMIZI DAĞITTIK . AMA BUGUN İŞE GELMEK ÖLÜMDÜ :) LİSTELERİ YAYINLADIM . DNZDERYA 'cıma YETİŞEMEDİM YOLA CIKMIŞ AMA KONUŞTUĞUMUZ GİBİ DUAYI O BAĞIŞLAYACAK İNŞ.Çok iyi yapmışsın arkadaşım. Gezmek insana çok iyi gelir. Helede kapadokya bence büyülü bir yer. Bahardada ne iyi gelmiştir. Girmeyince merak ettim bir yerden tahminde ettim 3 günlük izinde herkes bir yerlere gidiyor.
AYNEN CANIM ÇOK BÜYÜLÜ BİR YER ÇOK TA İYİ OLDU KAFAMIZI DAĞITTIK . AMA BUGUN İŞE GELMEK ÖLÜMDÜ :) LİSTELERİ YAYINLADIM . DNZDERYA 'cıma YETİŞEMEDİM YOLA CIKMIŞ AMA KONUŞTUĞUMUZ GİBİ DUAYI O BAĞIŞLAYACAK İNŞ.
ALLAHIM CÜMLEMİZİN NİYETLERİNİ KABUL ETSİN İNŞ. CANIM BENİMTatilden sonra iş çekilmiyor cidden. Allah senden razı olsun takip ediyorsun listemizi
Canım çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna. Hadi hayırlısı ile al gel bebişlerini, sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallah. Hiç bırakmasınlar seni. Allah yardımcımız olsun.Kızlar hayırlı haftalar. Bugün doktor kontrolüm vardı. Rahim ilaçlara güzel cevap vermiş. İnşallah Rabbim'in izni ile bu cumartesi bebeklerimi almaya gidiyorum. Ne olur dualarınız benimle olsun inşallah embriyolarım güzel çözülür.
Canım çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna. Hadi hayırlısı ile al gel bebişlerini, sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallah. Hiç bırakmasınlar seni. Allah yardımcımız olsun.
Kızlarr herkese iyi haftalar.. Haftasonu benim icinde yogun gecti doktrla gorusme yaptk adetin 2. Gunu muayene yapti herseyin iyi oldugunu tedaviye baslayabilecegimizi soyledi ve oylelikle igne tedavisine basladk hayrlisiyla.. Yarin tekrar kan degerlerine bakilip tedaviye devam edecegz insallah.. Size sormak istedgim sey yumurta toplamaya kadar suren bu iğne tedavisi kac gun suruyor. Doktorum 10-12 gun dedi sizlerin ne kadar surdu? O duruma gore calistigim yerden yillik izin talebim olacak onceden bildirmem gerekiyor.. Simdiden tesekkurler
Çok tesekkur ederim canim cevapladgin icin.. Dedigin gibi kontrollerde belli olacak ozamn. Hayırlisi olsun hepimizin hakkinda.. Cok heyecanliyim kendime engel olamiyorum tuhaf duygular icerisindeyim sizde mi böyle olmuştunuz?Canim tedavin hayirli olsun. Bu süreç kişiden kişiye değişiyor. Yumurta folukullerinin büyüme hizina gore belli oluyor. Kimisinde 10 günde oluşurken kiminde bu sure 13 hatta 14 olduğu oluyormuş. En garanti ara kontrollerde belli oluyor doktorun son kontrollere doğru zaten süreyi de söylüyor. Benim 11 günde tamamlanmisti mesela. Diğer arkadaşlardan söylerse sen belki bir ortalamada karar kilarsin
rabbim yar yardimcin olsun kolaylikla atlat insallah. ben de oldum agrilardan vs korkma kötü degilKizlar gunaydin bugun histeroskopi oluyorum insalh bi sorun cikmaz a.e.olun
ALLAHIM İNŞALLAH BU KEZ GÜLDÜRÜR YÜZÜMÜZÜ :)Sağol arkadaşım. Agzim kulaklarimda. İnşallah güzelce çözülürler ve dediğin gibi simsiki tutunurlar inşallah. Rabbim dediğin gibi hepimize yardimci olsun
Heyecanını çok iyi anlıyorum. Zaman geçmiyor gibi oluyor. Transferde kendini rahat bırak canım. Ben kalçamı öyle bir sıkmışım ki, hatta havaya kaldırmışım. Doktor rahat bırak kendini diye kaç defa dedi. Sürekli içinden "el muhyi" çek. İnşallah doğanın canladığı bu Mayıs ayında seninde rahmin canlansın.Sağol arkadaşım. Agzim kulaklarimda. İnşallah güzelce çözülürler ve dediğin gibi simsiki tutunurlar inşallah. Rabbim dediğin gibi hepimize yardimci olsun
Canım benim de 11 gün sürdü. Daha sonra yumurta toplama işlemi yapıldı. İnşallah bol bol kaliteli yumurtaların olur.Kızlarr herkese iyi haftalar.. Haftasonu benim icinde yogun gecti doktrla gorusme yaptk adetin 2. Gunu muayene yapti herseyin iyi oldugunu tedaviye baslayabilecegimizi soyledi ve oylelikle igne tedavisine basladk hayrlisiyla.. Yarin tekrar kan degerlerine bakilip tedaviye devam edecegz insallah.. Size sormak istedgim sey yumurta toplamaya kadar suren bu iğne tedavisi kac gun suruyor. Doktorum 10-12 gun dedi sizlerin ne kadar surdu? O duruma gore calistigim yerden yillik izin talebim olacak onceden bildirmem gerekiyor.. Simdiden tesekkurler
Amin canimmm once bol boll yumurtalar sonra yumus yumus bebislerimiz olur insallah hepimiznCanım benim de 11 gün sürdü. Daha sonra yumurta toplama işlemi yapıldı. İnşallah bol bol kaliteli yumurtaların olur.
Çok tesekkur ederim canim cevapladgin icin.. Dedigin gibi kontrollerde belli olacak ozamn. Hayırlisi olsun hepimizin hakkinda.. Cok heyecanliyim kendime engel olamiyorum tuhaf duygular icerisindeyim sizde mi böyle olmuştunuz?
Heyecanını çok iyi anlıyorum. Zaman geçmiyor gibi oluyor. Transferde kendini rahat bırak canım. Ben kalçamı öyle bir sıkmışım ki, hatta havaya kaldırmışım. Doktor rahat bırak kendini diye kaç defa dedi. Sürekli içinden "el muhyi" çek. İnşallah doğanın canladığı bu Mayıs ayında seninde rahmin canlansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?