Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

:) kapadokyadan son anda vazgeçtik bizde :) bahar temizliği baskın çıktı. belki gelseydim karşılaşırdık

kızlar hamdolsun reglim geldi o gelmeyip bebiş kendiliğinden gelseydi daha mutlu olurdum ama içimde bir rahatlama var yine de. o nedenle bu hafta dualara katılamayacağım lakin 300 okumuşluğum var birinden 300 düşüver neşelicim...

benım 13. gun oldu opum.. 2 3 tn kucuk yumurtam vardı onun da buyumuesını bekleyelm dedı dr um
arkadasın da dedıgı gıbı 10 14 gun arası degısebılıyr

5000 de baka eklermisin bu arada benim tedavi ramazan dan sonraya kaldı miyom vardı drum alırsa iyi olur dedi onu aldıracağım benden önce tedevide başlayanları sıraya koyabilirmisin...

kızlar çok şükür günümde regl oldum yarın hastaneyi arayacağım duaya baslayamadim 2000 tane demiştim kısmet değilmiş

Hayırlısı ile herşey gönlünce olsun inşallah bebeğinle olmana son 4 gün diyelim annesi

neseli41 Neşelim 5000 de bana ekle

ŞİMDİ SIRADA @@sultan1356 .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (01..05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 55.300

KALDI 14.700 .... :)

@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:5.000
@@cudis.......................................:5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli............................:300 REGL :)
@@serenalar.................................:REGL:)

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.

@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :

cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.

(10.04.2015 dua bağışlandı)

@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)

@@NursElmira............................................: SIRADAKİ Nisan tedaviye başlayacak (01.05.2015 dua bağışlandı)

@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanacak)

@@sevil35 .................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@serenler..................................................................:MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak

@@neseli41...................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak.

@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak

@@serenalar.................................................................: Mayısta buz bebişlerle tedaviye baslayacak

@@jonguil....................................................................: her zaman dualarımızdasın

@@papyonkılıklı...........................................................:HAZİRAN / TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@hln21...................................................................... :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@Edilah ..................................................: TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@oykuelif.....................................................................:TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

Caniim benim banada 5000 yaz Insallah hayırlı haberlerle hepimizinde yuzu güler

Kızlar nar suyunu regle beraber başlanıyor yoksa bittikten sonrami başlanıyor
rahim kalinlasmasi için

Kızlar nar suyunu regle beraber başlanıyor yoksa bittikten sonrami başlanıyor
rahim kalinlasmasi için

Canim ben regliden sonra baslanir diye biliyorum. Reglide zaten rahim iç dokusu dökülüyor. Ben bu sefer çok bulamadim buradan arkadasin tavsiyesi ile kabak çekirdeği yedim faydasida oldu, tavsiye ederim. Mevsim itibari ile nar bulmakta zorlandim, umarim bulursun

Canım bulamadım katkisiz yüzde yüz doğal meyve suyu aldım şekersiz bitince başlayayım ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…