Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kizlarrrr sanirim tedaviye baslayacagim bu ay. Yarin ki kan degerime gore belli olacak. 7-8 yumosum var dr bos gecmeyelim dedi :)))
Allah im cok gúzel bir haber bu ya bak benimde ilki bos cikinca bir ayi mecburen atlatildi ama ikinci ay dok. Aynen 8 veye 9 yum. Var demisti hemen basladik 3 kaliteli yumos ikisi 5. Gún embiroyosu ve biri halen benimle insallah hayirlisiyla bu sefer en gûzel sekilde yasar bebegini alirsinn cokk sevindim cok sûkûr

ne güzel şeyler yazdın öyle sen )))

iyı akşamlar kızlar bujeli daha önce 3kutu bıtırdm ama son aldıgım cok ıgrenc kokuyor daha oncekılerde hıc farketmedm ama bunda koku mıdemı bulandırdı tarıhıne baktm 2017 yazıyor sızlernkıde kokuyrmu yoksa benm burnummu hassas

ŞİMDİ SIRADA @@sultan1356 .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (01..05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 60.300

KALDI 9.700 .... :)

@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:5.000
@@cudis.......................................:5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli............................:300 REGL :)
@@serenalar.................................:REGL:)

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.

@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :

cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.

(10.04.2015 dua bağışlandı)

@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)

@@NursElmira............................................: SIRADAKİ Nisan tedaviye başlayacak (01.05.2015 dua bağışlandı)

@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanacak)

@@serenler..................................................................:MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak

@@papyonkılıklı...........................................................:MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 .................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@neseli41...................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak.

@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak

@@serenalar.................................................................: Mayısta buz bebişlerle tedaviye baslayacak

@@jonguil....................................................................: her zaman dualarımızdasın

@@papyonkılıklı...........................................................:HAZİRAN / TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@hln21...................................................................... :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@Edilah ..................................................: TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@oykuelif.....................................................................:TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

canlarım tedavisini yanlış yazdıgım var mı . listede düzeltmem gereken bir yer varsa söylermisiniz.

kızlar sevil35 arkadaşımızdan haberi olan varmı sırada o vardı ama diğer arkadaşları öne almak için izin isteyecektim ama uzun süredir girmemiş görüyorum.

Günaydın kızlar
hastaneden çıktım 10gun sonra kontrole
çağırdı Dr estrofem günde X3 aspirin folbiol tek seferde ikili antibiyotik yarın başlıyorum hayirlisiyla
tedavi başlayacak arkadaşlar Rabbim yüzümüzü guldursun
9ay 10gun karnimizda bir ömür hayatımızda olsunlar sağlıcakla..
Allah analı babalida buyutneyi nasip etsin hepimize

Kizlarrrr sanirim tedaviye baslayacagim bu ay. Yarin ki kan degerime gore belli olacak. 7-8 yumosum var dr bos gecmeyelim dedi :)))
Canim cok sevindim. Guzel guzel yumurtalarin olsun. Hepsi kaliteli olsun. Hepsi en iyi sekilde dollensin insallah. Dualarimiz seninle. Lutfen bu sefer moralini yuksek tut. Hersey cok guzel olacak. Ben inaniyorum buna.

Neseli canim geriye kalanlari ben aliyorum herkesten allah razi olsun allah (c.c) emegimizi boşa çıkarmasın inş.

Canim bennn ben bu ay basliyorum

Kızlarr ya sorularımı mazur görün.. Ben bugun dr kontrolune gittim 4 tane yumurta olusmus dedi bugun ilac tedavimin 5. Gunu kullandigim ilaclara ek yeni bi ilac daha basladi. Yumurtalarin boyutu 10 -11 -12 mm. Bu islemde toplam kac yumurtayi yeterli goruyor doktorlar. Sizlerin kacar yumurtasi olustu islem oncesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…