Allah im cok gúzel bir haber bu ya bak benimde ilki bos cikinca bir ayi mecburen atlatildi ama ikinci ay dok. Aynen 8 veye 9 yum. Var demisti hemen basladik 3 kaliteli yumos ikisi 5. Gún embiroyosu ve biri halen benimle insallah hayirlisiyla bu sefer en gûzel sekilde yasar bebegini alirsinn cokk sevindim cok sûkûrKizlarrrr sanirim tedaviye baslayacagim bu ay. Yarin ki kan degerime gore belli olacak. 7-8 yumosum var dr bos gecmeyelim dedi :)))
ne güzel şeyler yazdın öyle senAllah im cok gúzel bir haber bu ya bak benimde ilki bos cikinca bir ayi mecburen atlatildi ama ikinci ay dok. Aynen 8 veye 9 yum. Var demisti hemen basladik 3 kaliteli yumos ikisi 5. Gún embiroyosu ve biri halen benimle insallah hayirlisiyla bu sefer en gûzel sekilde yasar bebegini alirsinn cokk sevindim cok sûkûr
Canim cok sevindim. Guzel guzel yumurtalarin olsun. Hepsi kaliteli olsun. Hepsi en iyi sekilde dollensin insallah. Dualarimiz seninle. Lutfen bu sefer moralini yuksek tut. Hersey cok guzel olacak. Ben inaniyorum buna.Kizlarrrr sanirim tedaviye baslayacagim bu ay. Yarin ki kan degerime gore belli olacak. 7-8 yumosum var dr bos gecmeyelim dedi :)))
Neseli canim geriye kalanlari ben aliyorum herkesten allah razi olsun allah (c.c) emegimizi boşa çıkarmasın inş.ŞİMDİ SIRADA @@sultan1356 .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (01..05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................: 60.300
KALDI 9.700 .... :)
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:5.000
@@cudis.......................................:5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli............................:300 REGL :)
@@serenalar.................................:REGL:)
Canim bennn ben bu ay basliyorum@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)
@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...
@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.
@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :
cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.
(10.04.2015 dua bağışlandı)
@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda70.000 tamam
@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)
@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)
@@NursElmira............................................: SIRADAKİ Nisan tedaviye başlayacak(01.05.2015 dua bağışlandı)
@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanacak)
@@serenler..................................................................:MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
@@papyonkılıklı...........................................................:MAYIS tedaviye başlayacak
@@sevil35 .................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak
@@neseli41...................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak.
@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak
@@serenalar.................................................................: Mayısta buz bebişlerle tedaviye baslayacak
@@jonguil....................................................................: her zaman dualarımızdasın
@@papyonkılıklı...........................................................:HAZİRAN / TEMMUZ tedaviye başlayacak
@@hln21...................................................................... :HAZIRAN tedaviye baslayacak.
@@Edilah ..................................................: TEMMUZ tedaviye başlayacak
@@oykuelif.....................................................................:TEMMUZ tedaviye başlayacak
@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir
canlarım tedavisini yanlış yazdıgım var mı . listede düzeltmem gereken bir yer varsa söylermisiniz.
Canim cok sevindim hayirlisi olsun inss gusel haberlerini alirizKizlarrrr sanirim tedaviye baslayacagim bu ay. Yarin ki kan degerime gore belli olacak. 7-8 yumosum var dr bos gecmeyelim dedi :)))
Hadi gozun aydin arkadsm insalh tedavin guzel sonuclanirneseli41 arkadaşlarım izin verirseniz duada biraz öne geçebilir miyim? tedaviye başlıyorum da....
TAMAM CANIM EGER YİNE KATILMAK İSTEYEN OLURSA DÜŞERİM SAYIYI ONA GÖRE OKURSUN . SEN DE SAĞOL CANIM BENİM..Neseli canim geriye kalanlari ben aliyorum herkesten allah razi olsun allah (c.c) emegimizi boşa çıkarmasın inş.
TATLIM SABAH GÖRÜR GÖRMEZ DEĞİŞTİRDİM ZATENneseli41 arkadaşlarım izin verirseniz duada biraz öne geçebilir miyim? tedaviye başlıyorum da....
sağollllll... inşallah güzel sonuçlar alırımTATLIM SABAH GÖRÜR GÖRMEZ DEĞİŞTİRDİM ZATEN
GÖRMEMİŞSİN :) HADİ BAKALIM HAYIRLI OLSUN :)
darısı sana kuzum.Canim cok sevindim hayirlisi olsun inss gusel haberlerini aliriz
Tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer Rabbim kucağına almayı nasip eder..neseli41 arkadaşlarım izin verirseniz duada biraz öne geçebilir miyim? tedaviye başlıyorum da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?