Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar merhaba,
Tedaviye başlayacaklara hayırlı sonuçlar diliyorum. Güzel haberler verecekler inşallah bizlere bu sefer.
Hamiş annelere kucaklarımıza sağsağlim almayı nasip etsin Allahım, inşallah.
Benim bulantılarım arttı, bişey yiyemiyorum doğru dürüst.Bir kilo vermişim.
Yarın doktor kontrolümüz var,Allah nasip ederse kalp atışlarını duyacağız, sabaha kadar çok tedirgin uyudum.İnşallah yavrum benimledir.
astaravistama canım hiç sesin çıkmıyor, nerelerdesin hemşerim. Sen gittin mi doktora?
Hepinizi öpüyorum

Canim başlangıçta o ay gelişmeye hazir olan yumurta sayisina gore ilaç veriliyor. Bazen bu ilaç yeterli geliyor bazende yetmiyim ilaç dozu arttiriliyor yada ek başka ilaç veriliyor. Yumurta sayisi kişiden kişiye çok değişiyor. Tedavi için 1 yumurta yeterli ama tabiki doktorlar sansi arttırmak ve olasi döllenememe sorunu ortadan kaldırmak için daha fazla yumurta elde etmeye calisiyor. Ornegin 15 yumurta toplanır bunların 10 olgundur. Bu 10 taneden 6 si dollenelinir. Yani anlayacagin soylenen her yumurta gelismeye biliyor. Gelisen her yumurtada dollenmeye biliyorda. Tabi hepsinin iyi gittigide oluyor. Doktorun tedaviye başladığında yumurta sayisini kaç olarak söyledi?

Canlarım, kusuruma bakmayın nolur. Uzun zamandır yazamıyorum. Her yazdığınızı okumama rağmen yazmaya fırsat bulamadım. İşlerim çok yoğun. Hepinizi çok özledim. Tedavisi başlayan arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun, bol ve kaliteli yumuşları olsun, opuları, transferleri başarılı geçsin, sonuçları pozitif olsun. Tedaviye başlayacaklara Rabbim güç kuvvet versin. Hepinizin ama hepinizin kucakları dolsun, yuvaları şenlensin....

Teyzoşları bebişimin cinsiyetini öğrendim. Erkek annesiyim Allahın izniyle

Canim çok mutlu oldum. Allah saglikli sihatli kucagina almaya nasip etsin. Oglusunu bizim içinde sev.

oy oy oy kurban olurum ben onu yaradana. maşallllaahhhh

eski karga yeni papyon ilk iğnesini yapar. :) 225 gonal f 75 marional kocam bile öğrendi artık. bizde mi gariplik var bilemiyorum ama bildiğiniz dalga geçiyoruz artık. ellerim titrerdi vururken alışmışım. bu son olur ve hayırlısı ile bebğimizi kucağımıza alırız inşallah....

Canım Rabbim uzun ve sağlıklı ömürler versin oglusuna ah ne güzel bir duygu dimi

Kızlar sabah nar suyunu zor içtim içenler nasıl içiyor acaba kusacaktim nerdeyse birazdan yine icecegim

Canim dok. Bitane olsun kaliteli olsun isterler dok. Bana demistiki nekadar cok. Yum. Olursa öbûr yum. Kalitesini okadar etkiler demisti ilkinde 3veye 4 yum. Cok gelisti diger bir igneye basladik öbûr yum icin 12 yum felan var dedi opuda sasti kaldi sadece cok ii 2 yum vardi oda orta kalite bitanesi 3. Gún olarak kaldi transfer tuttumu tuttu ama bos cikti ikincisinde tek. 3 yum gelisti baskin olarak diger igneye hic baslamadi beklemem digerlerini artik dedi aldi 3 yum cok ii di biri patladi ikisi 5. Gûne kaliteli olarak gitti biri cok sükür bende ikincisi donduruldu cok olup olmamasina takma yani önemli olan bitane olsun kalitelu ve seninle olsun ben hic rahim kalinligi bilmem yum. Boyutunu dok. Söylerdi arastirmadim bile gúvendigim icin 3 bucuk senedir hastasiyim nede olsa

ceren20 canim insallah hayirlisiyla duyarsin kalp atislarini cok güzel bir duygu mide bulantilarimi ben hergün kusuorum evet sûkrediorum ama emin ol bûnye bulantiya bile alisio bi zamandan sonra az dursun eyvah biseymi oldu die korkuorum acim hep hemde cok ac birtek haslanmis patates makarna muz armut krep birde sabahlari peynir yumurta zeytin bir bardak cay bunlardan baska bisey yiyemiorum cok nadir zorla yesemde durmuo zate Allah yardimcin olsun insallah

dianthus canim hayirli olsun insallah Allah im saglikli gůclú hayirli bir tosun olarak nasib etsinnn cok sevindimm benim arkadasima bu dönemlerde kiz dediler búyúk ultrasyona girince erkek dediler cok sasirmisti insallah hayirlisiyla gönlúndeki aslan olurrr darisi bekleyenlereee insallah

Anladım canım zaten biraz arastirinca ek ignenin yumurtalar catlamasin diye yapildigini ogrendim. Bakalim yarin tekrar muayene var bu sefer ne diyecek. İnsallah dedigin gibi bir tane bile olsa bizimle olur.. Cevabin icin tesekkurler

Biliyomusn canim ben hep tup bebek icin karar alinacak o ay olup bitecek saniyordum icine girinceye kadar. Ama burda sizlerin yazdiklarini okuyunca aslinda zorlu bir surec oldugunu herseyin istendigi gibi gitmeyebilecegini ogrendim. Sabir dua ve sonunda insallah sukurle sonuclandiracagimiz zorlu bir surec bizleri bekliyor. Rabbim yar ve yardimcimz olsun hepimizin... Bakalım yarin dr kontrolum var hersey yolundami gidiyor ogrenecegiz.. Tesekkur ederim ilgine..

Hepimiz en basinda ve ilk denemede oyleydik. Zor bir süreç ne malesefki kolay değil ama sonucunda çok mükemmel bir mucize senin olucak. Buda bu süreci kolaylastirip guzellestiriyor. Sen içini ferah tut herşey inşallah yolunda gidecek. Sen elinden geleni yapiyorsun gerisi Allah'in taktiri.

oh ohh olişimiz olacak demekki inşallah .. çook sevindi bu teyzesi....

tedavin hayırlı olsun canım benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…