Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Hayırlı olsun cnm. Nacizane tavsiyem kesinlikle dalga geçmeye devam et. Üçüncü tedavimde ben de kendimle ve tedaviyle dalga geçtim. Doktoruma da söylemiştim bu kez hiç takmıyorum, hiçbirşeye özel dikkat etmiyorum diye. Yumurta sayımın arttığını görünce sakın dikkat etme, takma tedaviyi kafana. Böyle devam et demişti. Rahat olmak çook güzel sonuçlar getiriyor. Güzel olacak güzellll

hay maşallah canım benim yaa nasıl duygulandım şimdi allahım eli ayağı düz eylesin . cok mutlu oldum bu aşamalara gelmek ne güzel ya baya büyümüş sıpa:)=

Ay çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İsmine karar verdiğinizde de bizi haber et. Canım çok kaybolma buralardan, özletme kendini, senin pozitif enerjine ihtiyacımız var.

Hadi bakalım Bismillahhirrahmanirrahim.

Kızlar sabah nar suyunu zor içtim içenler nasıl içiyor acaba kusacaktim nerdeyse birazdan yine icecegim
Canım ben içiyordum her akşam bir bardak, benim içtiğim çok güzeldi. Zor içmedim ama sen hazır olanlardan mı içiyorsun. Ben taze sıkma içiyordum.

Canım çok kötüyüm. Sabah bir elmayı zor yedim. Hem herşey canım istiyor hem de hiçbirşey yiyemiyorum. Allahtan kusmuyorum ama yemek için çok zorlamıyorum kendimi, doktor da öyle söyledi. Canın ne istiyorsa onu ye, bebek beslenmeyecek diye düşünme sakın dedi.

Kızlar bu arada ben bebeğimin kalp atışlarını duydum
Dün biraz kahverengi akıntım olmuş, korktum hemen doktora koştum. Çok şükür bebeğim iyiymiş, kanama alanım yokmuş. Kalp atışlarını da dinletti. Ağlamaktan dinleyemedim.
Allahım sen her isteyene nasip et bu duyguyu yarabbim.

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.

@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :

cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.

(10.04.2015 dua bağışlandı)

@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)

@@NursElmira............................................: SIRADAKİ Nisan tedaviye başlayacak (01.05.2015 dua bağışlandı)

@ sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanacak)

@@serenler..................................................................: sıradaki MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak

@@papyonkılıklı...........................................................:MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 .................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@neseli41...................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak.

@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak

@@serenalar.................................................................: Mayısta buz bebişlerle tedaviye baslayacak

@@jonguil....................................................................: her zaman dualarımızdasın

@@papyonkılıklı...........................................................:HAZİRAN / TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@hln21...................................................................... :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@Edilah ..................................................: TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@oykuelif.....................................................................:TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

canlarım tedavisini yanlış yazdıgım var mı . listede düzeltmem gereken bir yer varsa söylermisiniz.

Teyzeleri güzel düşünceleriniz ve dilekleriniz çokkkk teşekkür ederim. Hepiniz dualarımdasınız. Hepinizin kız, erkek bebişleriyle oğlumu tanıştırma fırsatım olur birgün inşallah..Hepinizi çokkkkk seviyorum...

Canim çok mutlu oldum. Allah saglikli sihatli kucagina almaya nasip etsin. Oglusunu bizim içinde sev.

oy oy oy kurban olurum ben onu yaradana. maşallllaahhhh

Canım Rabbim uzun ve sağlıklı ömürler versin oglusuna ah ne güzel bir duygu dimi

oh ohh olişimiz olacak demekki inşallah .. çook sevindi bu teyzesi....

hay maşallah canım benim yaa nasıl duygulandım şimdi allahım eli ayağı düz eylesin . cok mutlu oldum bu aşamalara gelmek ne güzel ya baya büyümüş sıpa:)=

Teyzeleri güzel düşünceleriniz ve dilekleriniz çokkkk teşekkür ederim. Hepiniz dualarımdasınız. Hepinizin kız, erkek bebişleriyle oğlumu tanıştırma fırsatım olur birgün inşallah..Hepinizi çokkkkk seviyorum...

ŞİMDİ SIRADA @@serenler .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (15.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 60.300

KALDI 9.700 .... :)

@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli............................:
@@serenalar.................................:

ŞİMDİ SIRADA @@serenler .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (15.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 5.000

@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli............................:
@@serenalar.................................:

Canım çokkkkkk güzel bir duygu değil mi, o pıtpıtlar dünyanın en güzel sesi... Hayırlısıyla sen de pembe mi, mavi mi öğrenip bizimle paylaşırsın. Canım benimle ilgili söylediklerin için ayrıca teşekkür ederim. Ben de sizleri çok özlüyorum. Çok yoğun işler, hepinizin gelişmelerini merakla okuyorum..Hepiniz aklımdasınız canım. En güzel haberlerinize şahit olacağım yine..Öpüyorum.

Merhaba kızlar. Tedaviye başlayan arkadaşlarım hayırlı olsun tedavileriniz:) neseli41 Canım aldığım duayı okudum allah kabul etsin. Bugün adet oldum canım bu hafta duaya katılamayacağım maalesef. Haftaya tekrar dua alırım canım

Amin arkadasim alisiyoruz artik herseye yeterki sonu guzel olsun herseye deger rbm hyrli habrler almayi nasib etsin

Kizlar herkese hayirli cumalar alahin izniyle bugun duam bagislanacak dnzderya arkadsmz umrede oguzel topraklarda vazifesini yerine getrcek inslh rabbim hepimizin muradini yerine getirmeyi nasib etsin histeroskopimi oldum sonuc guzel dr rahminzi birkac kat cizdik dedi pazartesi gunude ignelere badliyorum dondurlmus 5 gun blastokistim var insalh okunan dua hatrina bebegim annesine tutunur a.e.olun

Anladım canım zaten biraz arastirinca ek ignenin yumurtalar catlamasin diye yapildigini ogrendim. Bakalim yarin tekrar muayene var bu sefer ne diyecek. İnsallah dedigin gibi bir tane bile olsa bizimle olur.. Cevabin icin tesekkurler
Canimm haber vermeyi unutma insallah hayirlisiyla hersey gûzel olurrrr aminn ecmainn

Ayyy yesinler o oglusunuu seninn insallah Hayirlisi ile dogdu gûnlerin haberinide alirizz insallah hayirlisiyla tanismakta nasib olurr bizde seni cok sevioruzz kardeslik

ceren20 canim cok sevindim duymana hic korkma leke icin ben neler yasadim kanamadan bilionuz bol bol dinlen imkanin varsa eger Allah im yardimcimiz olsun insallah bu gûnleride atlatacaz Allah in izniyle

ceren20 canim cok sevindim duymana hic korkma leke icin ben neler yasadim kanamadan bilionuz bol bol dinlen imkanin varsa eger Allah im yardimcimiz olsun insallah bu gûnleride atlatacaz Allah in izniyle
Canım biliyor musun aklıma sen geldin doktorla konuşmadan önce. İçim biraz rahatladı senin anlattıklarını düşünce sonra da doktor da sağlıklı olduğunu görünce çok sevindim.
Allah hepimizin yavrusunu sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…