Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Herkese hayirli cumalar. Kizlar sizden bir ricam olucak embriyolarim çözülmeye basladi. Bizim için içinizden gecen bir dua okuyup sagsalim 3 nunde çözülmesini ve bana simsiki tutunmalarini dilermisiniz. Demin doktor aradi su ana kadar hic heyecan yoktu simdi acayip bir heyecan basti.

Canım ilk hamileligimde mide bulantısı yüzünden evde yemek yaptirmiyordum eşim dışardan canım ne istiyorsa yaptırıp getiriyordu ama kokusundan midem bulanıyor deyip agliyordum açım ben diye üçüncü ayda geçmişti kalp atislarini duymuşsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayida nasip etsin
nar bulamadım katkisiz olanindan aldım icemiyorum sen sadece aksammi iciyordun rahim kalınlığı kaçtı canım

Canım dualarımız seninle, yarın dimi senin transferin?

Canim benim hayırlı olsun inş bu mübarek cuma günün hurmetine sağlıkla cozunurler benimde bir embriyo b kalitede Dr o embriyo cozundukten sonra a olabilir dedi

Saol canım, ben akşamları işten gelince içiyordum bir bardak. Tam hatırlamıyorum aslında topiğe yazmıştım kalınlık miktarını ama en son 11-12 mm olmuştu galiba canım. Estrofemle birlikte, nar suyu çok iyi geldi. Ben büfelerden alıyordum taze sıkıyorlardı. Marketlerde bulamamıştım. Şansına mevsimi değil.

Canim benim hayırlı olsun inş bu mübarek cuma günün hurmetine sağlıkla cozunurler benimde bir embriyo b kalitede Dr o embriyo cozundukten sonra a olabilir dedi

Sağol canim benim nedense bir heyecan basti. İnşallah hepsi sapa sağlam çözülür. Bu arada yanlis hatirlamiyorsam ceren20 arkadasim kabak çekirdeği demisti. Gecen sefer nar vardi simdi çok zor bulunuyor. Hazir katkisizlar biraz tuhaf olabiliyor. Ben en son kontrole gittiğimde 6 mm bekleniyordu 7,5 mm cikti. Tabi asil isi yapan ilaçlar

Canim banada 5000 yaz.

Evet canimm yarin inşallah transfer olucak
Sana sıkı sıkı tutunsunlar canım inşallah. Tutunmaya yardımcı olarak kabak çekirdeği ye her gün canım. Ayrıca bir dilim ananas her gün mutlaka ye. Ben aksatmadım hiç. Allah yardımcın olsun. Elin sürekli karnında onlara öpücük gönder.

Canım heyecan anlayabiliyorum inş bu son olur ikiz olur annelerini hiç birakmazlar gözlerim doldu inan başkaları için olağan birsey bizim için bir mucize Rabbim hepimizin yüzünü guldursun kabakcekirdegine dün başladım aksamlari bir bardak içerim nar suyu haftaya cumartesi kontrol

tedavin hayırlı olsun canım benim....
aminnn canım hiç beklemiyordum hatta ovulasyon testi almıştım internetten hoca başlayalım diyince acaba hastalarımı karıştırdı falan diye düşünmüşlüğüm bile var.
valla kuzum sanki tedavide değilim sanki herşey çok normal bazen kendimi sınıyorum ama garip geliyor işte vardır bu halimde de bir hayır.
canım reglim bitti bitecek 5000 bana yazabiilir misin?

Canim kabak çekirdeğini senin sayede hergun yiyorum ananasida yarindan itibaren basliyacam. Sürekli konuşuyorum onlarla opucukte yollarim. Çok sağol desteğin için

Kızlar ben de uzun zamandır yazmıyorum ama pek yazacak bir şeyim de yok. Artık her gün iğne kontroller yerini üç-dört haftalık kontrollere bıraktı. Gelip gelip de kaygı korkularımı da yazmak dillendirmek istemiyorum Allah biliyor ya. bir ay o kadar uzun süre ki, bebeklerim iyi mi kötü mü bilmiyorum. Allahıma emanetler diye gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum hep. Sürekli uyuyorum, böyle uyumak yok. Bütün gün iş yerinde saatin dolup da yatağıma kavuşacağım saatleri bekliyorum :) Bulantılarım çok çok azaldı. Kilo almadım bunlar iyi haberler. Önümüzdeki hafta detaylı ultrasona gideceğiz cinsiyetlerini de öğreniriz belki ama merak ettiğim en son şey herhalde. Sağ salim olsunlar da kız erkek Allah ne verirse kabulum.

dianthus oğlun hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin. Bir oğlan annesi olarak çok değişik bir bağınızın ilişkinizin olacağını şimdiden söyleyebilirim.

ceren20 kalp atışlarınız hayırlı olsun. Kıpır kıpır olduğu günleri de gör, sağlıkla kucağına al inşallah.

Ve tedavide olan canım arkadaşlarım Nautilus , papyonkilikli , Su perisi86 , inşallah umutla beklediğiniz hayırlı evlatlarınız bu tedavinizde gelirler.

Unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmayın ne olur. Ama grubun hamileleri pek boşladık burayı. Arada ses edin Karpuzcilek_d , astaravistama hamilelikleriniz nasıl gidiyor?

Canim öncelikle güzel haberler aldigin için çok sevindim, inşallah bebegin sana simsiki tutunur. Duani dnzderya arkadasami yoksa neseliyemi bagisliyoruz. Duani tamamladim.

Canım çok sevindiimm maşallah Bizimde belli oldu erkek dedi doktorumuz

Ben de uzun zamandir giremiyorum yazamiyorum..Tedavide olan test icin gun sayan herkese Allah'im bu duyguyu yasatsin insallah..negatifi goren canlarim pes etmeyin herseyin bir zamani oluyormus gercekten hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah cocuklarimizi buyuduklerini gun be gun izleme firsatimiz olur..

Bana da 5000 eklermisin.

Canim öncelikle güzel haberler aldigin için çok sevindim, inşallah bebegin sana simsiki tutunur. Duani dnzderya arkadasami yoksa neseliyemi bagisliyoruz. Duani tamamladim.
Neseli aliyo genelde ama dnz drya arkdsmz umreye gidince ben duani neseli arkdsmzdan alip bagisliycam demisti insalh dnzdrya arkadsmz bugun gerekni ypmistr rabbim hepinzden razi olsun okudugnz icin insalh rabbm bize hayrli evlatlar nasib eder tedavilermz guzel sonuclanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…