Canım ilk hamileligimde mide bulantısı yüzünden evde yemek yaptirmiyordum eşim dışardan canım ne istiyorsa yaptırıp getiriyordu ama kokusundan midem bulanıyor deyip agliyordum açım ben diye üçüncü ayda geçmişti kalp atislarini duymuşsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayida nasip etsinAy çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İsmine karar verdiğinizde de bizi haber et. Canım çok kaybolma buralardan, özletme kendini, senin pozitif enerjine ihtiyacımız var.
Hadi bakalım Bismillahhirrahmanirrahim.
Canım ben içiyordum her akşam bir bardak, benim içtiğim çok güzeldi. Zor içmedim ama sen hazır olanlardan mı içiyorsun. Ben taze sıkma içiyordum.
Canım çok kötüyüm. Sabah bir elmayı zor yedim. Hem herşey canım istiyor hem de hiçbirşey yiyemiyorum. Allahtan kusmuyorum ama yemek için çok zorlamıyorum kendimi, doktor da öyle söyledi. Canın ne istiyorsa onu ye, bebek beslenmeyecek diye düşünme sakın dedi.
Kızlar bu arada ben bebeğimin kalp atışlarını duydum
Dün biraz kahverengi akıntım olmuş, korktum hemen doktora koştum. Çok şükür bebeğim iyiymiş, kanama alanım yokmuş. Kalp atışlarını da dinletti. Ağlamaktan dinleyemedim.
Allahım sen her isteyene nasip et bu duyguyu yarabbim.
Canım dualarımız seninle, yarın dimi senin transferin?Herkese hayirli cumalar. Kizlar sizden bir ricam olucak embriyolarim çözülmeye basladi. Bizim için içinizden gecen bir dua okuyup sagsalim 3 nunde çözülmesini ve bana simsiki tutunmalarini dilermisiniz. Demin doktor aradi su ana kadar hic heyecan yoktu simdi acayip bir heyecan basti.
Canim benim hayırlı olsun inş bu mübarek cuma günün hurmetine sağlıkla cozunurler benimde bir embriyo b kalitede Dr o embriyo cozundukten sonra a olabilir dediHerkese hayirli cumalar. Kizlar sizden bir ricam olucak embriyolarim çözülmeye basladi. Bizim için içinizden gecen bir dua okuyup sagsalim 3 nunde çözülmesini ve bana simsiki tutunmalarini dilermisiniz. Demin doktor aradi su ana kadar hic heyecan yoktu simdi acayip bir heyecan basti.
Saol canım, ben akşamları işten gelince içiyordum bir bardak. Tam hatırlamıyorum aslında topiğe yazmıştım kalınlık miktarını ama en son 11-12 mm olmuştu galiba canım. Estrofemle birlikte, nar suyu çok iyi geldi. Ben büfelerden alıyordum taze sıkıyorlardı. Marketlerde bulamamıştım. Şansına mevsimi değil.Canım ilk hamileligimde mide bulantısı yüzünden evde yemek yaptirmiyordum eşim dışardan canım ne istiyorsa yaptırıp getiriyordu ama kokusundan midem bulanıyor deyip agliyordum açım ben diye üçüncü ayda geçmişti kalp atislarini duymuşsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayida nasip etsin
nar bulamadım katkisiz olanindan aldım icemiyorum sen sadece aksammi iciyordun rahim kalınlığı kaçtı canım
Canım dualarımız seninle, yarın dimi senin transferin?
Canim benim hayırlı olsun inş bu mübarek cuma günün hurmetine sağlıkla cozunurler benimde bir embriyo b kalitede Dr o embriyo cozundukten sonra a olabilir dedi
ŞİMDİ SIRADA @@serenler .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (15.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................: 5.000
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli............................:
@@serenalar.................................:
Sana sıkı sıkı tutunsunlar canım inşallah. Tutunmaya yardımcı olarak kabak çekirdeği ye her gün canım. Ayrıca bir dilim ananas her gün mutlaka ye. Ben aksatmadım hiç. Allah yardımcın olsun. Elin sürekli karnında onlara öpücük gönder.Evet canimm yarin inşallah transfer olucak
Canım heyecan anlayabiliyorum inş bu son olur ikiz olur annelerini hiç birakmazlar gözlerim doldu inan başkaları için olağan birsey bizim için bir mucize Rabbim hepimizin yüzünü guldursun kabakcekirdegine dün başladım aksamlari bir bardak içerim nar suyu haftaya cumartesi kontrolSağol canim benim nedense bir heyecan basti. İnşallah hepsi sapa sağlam çözülür. Bu arada yanlis hatirlamiyorsamceren20 arkadasim kabak çekirdeği demisti. Gecen sefer nar vardi simdi çok zor bulunuyor. Hazir katkisizlar biraz tuhaf olabiliyor. Ben en son kontrole gittiğimde 6 mm bekleniyordu 7,5 mm cikti. Tabi asil isi yapan ilaçlar
Canım birşey merak ettim beni mazur gör. Gebelik takvimine ne oldu? Ben mi birşeyler atladım acaba. Vardı takvimin diye hatırlıyorum.Canimm haber vermeyi unutma insallah hayirlisiyla hersey gûzel olurrrr aminn ecmainn
aminnn canım hiç beklemiyordum hatta ovulasyon testi almıştım internetten hoca başlayalım diyince acaba hastalarımı karıştırdı falan diye düşünmüşlüğüm bile var.tedavin hayırlı olsun canım benim....
valla kuzum sanki tedavide değilim sanki herşey çok normal bazen kendimi sınıyorum ama garip geliyor işte vardır bu halimde de bir hayır.Hayırlı olsun cnm. Nacizane tavsiyem kesinlikle dalga geçmeye devam et. Üçüncü tedavimde ben de kendimle ve tedaviyle dalga geçtim. Doktoruma da söylemiştim bu kez hiç takmıyorum, hiçbirşeye özel dikkat etmiyorum diye. Yumurta sayımın arttığını görünce sakın dikkat etme, takma tedaviyi kafana. Böyle devam et demişti. Rahat olmak çook güzel sonuçlar getiriyor. Güzel olacak güzellll
canım reglim bitti bitecek 5000 bana yazabiilir misin?ŞİMDİ SIRADA @@serenler .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (15.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
Sana sıkı sıkı tutunsunlar canım inşallah. Tutunmaya yardımcı olarak kabak çekirdeği ye her gün canım. Ayrıca bir dilim ananas her gün mutlaka ye. Ben aksatmadım hiç. Allah yardımcın olsun. Elin sürekli karnında onlara öpücük gönder.
Canım birşey merak ettim beni mazur gör. Gebelik takvimine ne oldu? Ben mi birşeyler atladım acaba. Vardı takvimin diye hatırlıyorum.
Kizlar herkese hayirli cumalar alahin izniyle bugun duam bagislanacak dnzderya arkadsmz umrede oguzel topraklarda vazifesini yerine getrcek inslh rabbim hepimizin muradini yerine getirmeyi nasib etsin histeroskopimi oldum sonuc guzel dr rahminzi birkac kat cizdik dedi pazartesi gunude ignelere badliyorum dondurlmus 5 gun blastokistim var insalh okunan dua hatrina bebegim annesine tutunur a.e.olun
Canlarım, kusuruma bakmayın nolur. Uzun zamandır yazamıyorum. Her yazdığınızı okumama rağmen yazmaya fırsat bulamadım. İşlerim çok yoğun. Hepinizi çok özledim. Tedavisi başlayan arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun, bol ve kaliteli yumuşları olsun, opuları, transferleri başarılı geçsin, sonuçları pozitif olsun. Tedaviye başlayacaklara Rabbim güç kuvvet versin. Hepinizin ama hepinizin kucakları dolsun, yuvaları şenlensin....
Teyzoşları bebişimin cinsiyetini öğrendim. Erkek annesiyim Allahın izniyle
Bana da 5000 eklermisin.ŞİMDİ SIRADA @@serenler .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (15.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
Neseli aliyo genelde ama dnz drya arkdsmz umreye gidince ben duani neseli arkdsmzdan alip bagisliycam demisti insalh dnzdrya arkadsmz bugun gerekni ypmistr rabbim hepinzden razi olsun okudugnz icin insalh rabbm bize hayrli evlatlar nasib eder tedavilermz guzel sonuclanirCanim öncelikle güzel haberler aldigin için çok sevindim, inşallah bebegin sana simsiki tutunur. Duani dnzderya arkadasami yoksa neseliyemi bagisliyoruz. Duani tamamladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?