Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ŞİMDİ SIRADA @@serenler .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (15.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 20.000 haydi kızlar nerdesiniz ... :)

@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli............................:5.000
@@serenalar.................................:

canim bisey sorcam. Yanlissam mazur gör. Serenalar a okuyoruz dimi. Cunku onun tedavisi basladi diye biliyorum. Serenler farkli kisi mi. Eger farkli ise o arkadas buralarda yokgaliba. Onun sirasini serenalara verebiliriz. Benim dusuncem. Siz bilirsiniz tabi.

Bu arada evde deli gibi temizlik var. Tedavim basladigindan beri dogru durust eve bakamamistim. Cok kotu olmustu. Simdi annemi cagirdim bi de kadin var. Basa cikamiyorlar evle Utandim valla.
aksam icim rahat bi uyku cekicem insallah artik.

buralardayız ama tesadüf aynı zamanlarda adet olduk..

Canım yanlış yazılmış bana okunuyor dua
Buarada bende bugün tedaviden önce parkeleri degistiriyoruz bir hafta yaz temizliği olur artık benim ilk hamilelligimde Kızkardeşim haftasonları gelip temizliği yapardı
esimde hafta içi yardimci olurdu bana

Canim bu hafta benimde yumurta toplama islemi gerceklesecek insallahh yolculuk var biraz yogun geciyor simdilik 3000 alayim kalirsa yine alirim tekrar

Nautilus canım transfer oldumu haber ver bize bebislerin sımsıkı tutunsunlar annislerine

Canim transfer oldu ne malesefki nazara geldik sanirim. 3 embriyodan sadece 1 tanesi iyi durumda çözülmüş. Doktorlarda şoka girdi. 5 gün ve çok iyidiler durmalarina sasirdilar. İnşallah bu simsiki tutunur.

Canim transfer oldu ne malesefki nazara geldik sanirim. 3 embriyodan sadece 1 tanesi iyi durumda çözülmüş. Doktorlarda şoka girdi. 5 gün ve çok iyidiler durmalarina sasirdilar. İnşallah bu simsiki tutunur.
Canim insallah bebisin sana smsıkı tutunur.. Demekki cok gucluymus annesi bide öyle düşün..

İnsallah canim , umarim güçlüdür. Benimle kalir
Canim hayirli olsun. Hic olumsuz dusunme. Bir tane olsun bizim olsun. Benimde cozulurken birtanesinin kalitesi iyi cozulmedi. Iki tane kondu ama biri benimle kaldi. Cok sukur Allahima. Hic baska seyler dusunup yavrularini uzme. Elin karninda sev onlari. Allahim sıkı sıkı tutunsunlar sana insallah

Tranferin hayırlı olsun inşallah sımsıkını annesine tutunur da ömür boyu bırakmaz..

Canim birtane olsun ya hiç olmasaydı şanslı hisset kendini ve bebisini o annesiyle olmak istedi sımsıkı tutunur inş
benimde iki tane var biri orta kaliteli inş sağlıklı çözünürler

Kızlar hepinizin anneler gününü Kutlarım hamile olan arkadaslarim hayirlisiyla bebislerini kucaklarina alırlar
Tedavi de olan arkadaşlarımın da bende dahil olmak üzere önce gobusleri sonra kucaklari dolsun
bu kizimsiz zeynep durumsuz ikinci anneler günü inş bu son olur kardeşleri gelir
Rabbim büyük bizi bu imtihandan hayirlisiyla çıkmayı nasip etsin

Olumsuz düşünmüyorum. Ancak 3 tane çok iyi kalitede doldurulunca cozulmede bu sorunu yasamayi pek beklenmiyordu. İki tane alip sansimi bu sefer arttırmak çok istiyordum. Bir tane almakmis nasipte. Umarim bu benimle kalir.

belki bebişimiz yok kim bilir belkide hiç anne olamayacağız...ama unutmayın biz en azimli ve bir çok çocuk sahibi olan annelerden daha fazla anneyiz çünki biz içimizde taşıyamadanda çocuğun değerini bilen güçlü anneleriz..anneler günümüz kutlu olsun ...

Olumsuz düşünmüyorum. Ancak 3 tane çok iyi kalitede doldurulunca cozulmede bu sorunu yasamayi pek beklenmiyordu. İki tane alip sansimi bu sefer arttırmak çok istiyordum. Bir tane almakmis nasipte. Umarim bu benimle kalir.
arkadsim insallh simsiki tutunur bebisin nasbimzde evlat sahibi olmak varsa insalh allhim bize nasib edecek benim de bitane dondrulmus embryom var cozulme esnasinda niye boyle kaliteleri dusuyo ben korkmaya basldim insalh benimki cozlme esnasinda bisey olmaz yoksa sil bastan basliycaz cozme islemi suresi ne kdar bilgin varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…