Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim öncelikle senin ve diğer arkadaşlarinin Anneler günü kutlu olsun. Benimki cuma sabahtan çözülmeye başladı. Cumartesi 11 de transfer oldu.sanirim sure 1 gün gibi. Kalitede genelde bozulmuyor deniyor ama benim sansima boyle oldu. İçini ferah tut Allah neyi nasip ediyorsa öyle oluyor. Bizim plan yapmamiz boşuna her zaman onun dediği oluyor canim.

Canım birşey merak ettim beni mazur gör. Gebelik takvimine ne oldu? Ben mi birşeyler atladım acaba. Vardı takvimin diye hatırlıyorum.
Canim yok olur mu arkadasim ne mazurlugu nebilim icimden kaldirmak geldi kimse yanlis anlamasin kirmak istemem asla siz benim evim oldunuz ama ben bu takvimi yapip mecburen sildigim zamanlar geldi aklima icim acidi aslinda ve arkadaslarim yol kardeslerim geldi aklima bende kaldirdim biliorum onlar bizimle mutlu oluorlar ama nebilim canim benim öyle

Aslında ben de dikkat ettim aynısına ama yazmaya korktum.
Siz ne gúzel insanlarsiniz birbirimizi kirip úzeriz die ne cok korkup cekinioruz iiki varsinizz vallahi yok canim cok súkür bebegimle alakali degil o duruoo hatta 13+2 gúnlûgúz teyzesi icimdeki benle alakali kaldirdim dianthus kardesimizede anlattim

Canimm topik prensle doldu desenee bu ikinci prenss hayirli ugurlu olsun insallah eli ayagi saglikli hayirli bir evlat olsun annesine babasinaa coookk sevindim darisi bize ögrenmeye insallah

ceren20 canim insallah hayirlisiyla atlatacaksin ben enson úc hafta önce kont. Gittigimde az kana yeri var bebekle alakali degil korkma dedi gösterdi ama kan gelmedi cok súkür yani aydan aya azaldi bakalim 3. Ayimizi doldurduk 4. Aydan gún aldik ilerlioruz insallah hayirlisiyla sende atlatirsin da saglikla ilerlersin ama bol bol dinlen ihmal etme dok. Beni ayaga hic kaldirmadi evede sartli yollamisti

Canim kardeslerim hamile hamilesiz hic fark etmez aysesahra arkadasiminda dedigi gibi biz dogustan anneyiz kolay elde edenden daha fazla anneyiz o yûzden ANNELER GÜNÛNÛZ kutlu olsunn túm anne adaylarinaa

güzel arkadaşlarım sizlere birşey soracağım. biliyorsunuz iğnelere başladım ama grip oldum az biraz da ateşim var ters etki yapar mı ki?

Saol canim benim. Cok az daha kahverengi leke geldi bi daha gelmedi sukur. Insallah olmaz bi daha. Midem bulandikca onun varligini hissediyorum ve sukrediyorum. Allahsaglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

güzel arkadaşlarım sizlere birşey soracağım. biliyorsunuz iğnelere başladım ama grip oldum az biraz da ateşim var ters etki yapar mı ki?
Korkma canim fok. Paylas ben hastanelik olmustum ilk tûp bebekte hatta yatirmislardi serumlar felan cok sûkûr bisey olmamisti etkilemedi yani sen dikkat et yinede cookk gecmis olsun canim benim

Saol canim benim. Cok az daha kahverengi leke geldi bi daha gelmedi sukur. Insallah olmaz bi daha. Midem bulandikca onun varligini hissediyorum ve sukrediyorum. Allahsaglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Canim benimm bende hep ayni oluodum bi korku kosuodum alttan bakiolardi demir cubuklarla daha cok kanatiolardi insallah gececek aynen öyle mide bulantisi abartilmadigi sûrece cok ii dok. Öyle demisti ama benimki biraz problemli insallah hafif hafif azalirda tadini cikaracagimiz gûnler gelir dok. 4 ve 6 ayliga balayi adini takiolarmis sorunsuz dönemmis hayirlisi Allah tan biz herseyi gòze alip yola cikan anne adaylariyizz

günaydınlar. bugün iş arkadaşım herkesle birlikte bana da anneler günü hediyesi almış acayip oldum. dr a da gittim sabah çok yumiş beklerken fazla olanlar küçük küçük
Canim bûyûk yokmu az olsun kaliteli olsun insallah bozma moralini insallah hayirlisi olur haber ver bisey olursaaa

TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@@kiriziantem86:HAMİLE 5. Gün embriyosu 3 tane transfer edildi.
@@duyibo : HAMİLE 5.Gün embriyosu transfer edildi.
@@ravza54 : HAMILE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi
@@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer
@@Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi
@@miniss: HAMILE
@@dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@@Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@Spring2014: HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@@ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi
@@tugba88guler: HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi
@@ilk_snf: HAMILE
@@Karpuzcilek_d: HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi
@@sedef21: HAMİLE (TEDAVİSİZ)
@@ceren20 : HAMİLE 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
@@astaravistama :HAMİLE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi.

@@cudis : TEST TARİHİ 21 05.2015

@@papyonkılıklı: tedavi aşamasında
@@Edilah : tedavi aşamasında
@@nurELmira: tedavi aşamasında

@@4343 : Negatif
@@SEMCAN:Negatif
@@admad: Negatif
@@jonguil: Negatif
@ @shrgrhs : Negatif
@@dnzderya: Negatif
@@miranaz05: Negatif
@@sevil35 : Negatif
@@neseli41: Negatif
@@nurse51 : Negatif

Arkadaşlar ne zamandır listeyi güncellemiyordum. Yanlışlık varsa bildirir misiniz bana.

Arkadaşım ellerine sağlık, ne iyi etmissin bu listeyi güncellemekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…