Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Günaydın beni unutmussun canım tedavi asamasindayim cumartesi kontrol var

TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@@kiriziantem86:HAMİLE 5. Gün embriyosu 3 tane transfer edildi.
@@duyibo : HAMİLE 5.Gün embriyosu transfer edildi.
@@ravza54 : HAMILE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi
@@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer
@@Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi
@@miniss: HAMILE
@@dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@@Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@Spring2014: HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@@ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi
@@tugba88guler: HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi
@@ilk_snf: HAMILE
@@Karpuzcilek_d: HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi
@@sedef21: HAMİLE (TEDAVİSİZ)
@@ceren20 : HAMİLE 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
@@astaravistama :HAMİLE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi.

@@cudis : TEST TARİHİ 21 05.2015

@@papyonkılıklı: tedavi aşamasında
@@Edilah : tedavi aşamasında
@@nurELmira: tedavi aşamasında
@@serenalar: tedavi aşamasında

@@4343 : Negatif
@@SEMCAN:Negatif
@@admad: Negatif
@@jonguil: Negatif
@ @shrgrhs : Negatif
@@dnzderya: Negatif
@@miranaz05: Negatif
@@sevil35 : Negatif
@@neseli41: Negatif
@@nurse51 : Negatif

canım iki haftadır adetliyim kusura bakmayın ben alamıyorum

büyük var canım hamdolsun. erken sevinmişim çok yumurta var diye. neyse hayırlısı böyledir belki az olsun öz olsun...
Ahh cancazim bende korktum cok súkür kaliteli olsunlar yeterki senin olsunlar cok sükür insan ister istemez sevinio canim arkadasim insallah herseyin hayirlisii

ŞİMDİ SIRADA @@SERENALAR .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (15.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 38.000 haydi kızlar nerdesiniz ... ((((

@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli............................:5.000
@@serenalar.................................:5.000

Oğluşum arkadaş geliyor desene, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzum. Maşallah bebişlere :)

Aman canım, yeterki öyle olsun. Ben biliyorum ki buradaki arkadaşlarımız bizim mutluluğumuzu paylaşıyorlar. Ki zamanla biz de arkadaşlarımızın yapacakları takvimleriyle utlu olacağız.Üzmekten aksine motive ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü tedavi öncesi ben gördüğüm hamilelik takvimiyle motive oluyordum.

CANIM TRANSFERİN HAYIRLI OLSUN ALLAH MÜJDELİ HABERLERİNİ NASİP ETSİN DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞ. KÖTÜ DÜŞÜNME İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN CANIM... :)

Sağol güzel arkadaşım. İnşallah okunan dualarin yüzü suyu hurmetine Rabbim onu bana bagislasin. İnsan bir garip bugün doktorun kiyamayim yinede takip ettirmiş durmuşlar tamamen. İçim garip bir şekilde acidi. Tabiki benimle olan evladim içinde ayrıca mutluyum. Onuda üzmek istemiyorum.

Arkadasim 5000 bana yaz demiştim eklemiştn simdi gözükmüyor. Banada yaz 5000

Aynen katılıyorum sana tatlım..hamiş takvimlerinizi takip etmek hoşuma gidiyor..

Banada 5000 yaz arkadasim

dianthus canim benimm belkide haklisin nebilim belkide ben benligimle cekistim yada halen korkumu atamadim saol canim arakadasim cookk tesekkür ederim aminnn insallah hayirlisiyla o gûnleride gòrûrûz ve insallah görecez bůtún arkadaslarimiz yasasin yapsin biz cok mutlu oluruzz hemde cookkk

Canım transferin hayırlı olsun. Bebişin sımsıkı tutunsun sana annesi.. Pozitif olsun, hamileyimmmm diye bağır buradan inşallah...

Tekrar yaptim takvimi arkadaslarim böyle mutluysa ben de mutlu olurum ama hesaplamaya göre yapmadim dok. Verdigi dogum tarihine göre yaptim gercektende 14 haftamin icindeyim 13+2 yiz cok súkür bugün gördüm masallah subhanallah Allah im insallah herkese tûm kardeslerime bu mutlulugu yasatsin aglamamak icin zor tuttum kendimi dok. Karnima vurdukca oda vuruo cok inatci bir túrlú dönderemedi doktorumuz bana benzicek inatligiyla insallah teyzeleri cinsiyeti ögrenemedik olsun saglikli olsunda bol bol dua edioruz herkese yasatsin Allah im

Yeniden yapmama çok sevindim, ben bu takvimi okumaktan hoslaniyorum. İlk embriyon tutsa ne olucaktiyi bile bazen takip ediyorum. Biraz çikolata ve sut dönmesini sagliyor. Etrafimdaki hamilelerden boyle bir bilgi öğrenmiştim. İnsallah en yakin zamanda cinsiyetini de ogrenirsin. Herşeyden once saglikli, sihatli ve güle oynaya kucagina alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…