Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim benimm insallah hayirlisiyla sende aysesahra da papyonkilikli da ve adini yazamadigim heyecanla bekleyen bircok arkadasta bunlari görcez hayirlisi ile Allah im herkese nasib etsin insallah aynen ilk öncelik saglikli hayirli evlat olmasi evet bende duymustum ama tatli seyler yersen daha cok oynar kipirdarmis bunu duymustum ahh sûtû keske icebilsemm tarihini sabirsizlikla beklioruz insallah hayirlisiyla gûzel olcak

Canim benm banada 5000 yaa kuzum hepimizde mujdeli Haberler vermeye nasip etsin transferiert olan arkadslarimda gusel Haberler vermeyi nasip etsin sevgiler

maşallah bebişimize ...

Günaydınnnnn arkadaşlarım.Neşelicim 5.000 dua banada yazarmısın.

TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@@kiriziantem86:HAMİLE 5. Gün embriyosu 3 tane transfer edildi.
@@duyibo : HAMİLE 5.Gün embriyosu transfer edildi.
@@ravza54 : HAMILE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi
@@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer
@@Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi
@@miniss: HAMILE
@@dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@@Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@Spring2014: HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@@ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi
@@tugba88guler: HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi
@@ilk_snf: HAMILE
@@Karpuzcilek_d: HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi
@@sedef21: HAMİLE (TEDAVİSİZ)
@@ceren20 : HAMİLE 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
@@astaravistama :HAMİLE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi.

@@cudis : TEST TARİHİ 21 05.2015

@@papyonkılıklı: tedavi aşamasında
@@Edilah : tedavi aşamasında
@@nurELmira: tedavi aşamasında
@@serenalar: tedavi aşamasında
@@sultan1356: tedavi aşamasında

@@4343 : Tedaviye başlamak için bekliyor
@@SEMCAN:Tedaviye başlamak için bekliyor
@@jonguil: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@aysesahra: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@dnzderya: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@miranaz05: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@neseli41: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@nurse51 : Tedaviye başlamak için bekliyor

KIZLAR LİSTEDE NEGATİFLER KALSIN İSTEMEDİM. BENİ MAZUR GÖRÜN. BU TOPİKTE ŞUBAT AYINDAN BERİ BİZİMLE DEVAM EDEN, DUALARIMIZA KATILAN, SEVİNCİMİZİ VE ACIMIZI PAYLAŞAN ARKADAŞLARIMIZI YAZMAK İSTEDİM SADECE. DAHA ÖNCEDEN NEGATİF ALMIŞ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN, YENİ UMUTLU BAŞLANGIÇLAR OLSUN DİYE GEÇMİŞİ SİLDİM VE TEDAVİYE BAŞLAMAK İÇİN BEKLİYOR DİYE YAZDIM. BİZİMLE DEVAM ETMEYEN HAMİLE ARKADAŞLARIMIZIN İSMİNİ DE HERKESE UMUT OLSUN DİYE BIRAKTIM. BEN İNANIYORUM ALLAHIN İZNİYLE BURADAKİ HERKES POZİTİFİ GÖRECEK. HEPİNİZE SEVGİLER

çok ince düşünmüşsün tatlım teşekkür ederim ...

ellerine sağlık inşallah bizde hamile kalır sizin tecrübelerinizden faydalanırız .....

Arkadaslarr iyi gunler hepinize.. Smdi doktor kontrolunden ciktim bu gece catlatma ignemi vurulucam ve insallah persembe yumurta toplama islemim gerceklesecek.. Cok tedirginim cok korkuyorum lutfen tecrubelerinizden bahsedermisiniz zor bi islem mi? Hastanede ne kadar kaldiniz ve transfere kadar ki surede yine ilac tedavisine devam ettiniz mi? Tesekkurler simdiden

bu işlemde narkoz aldığın için hiç birşey hissetmiyorsun canım ..zaten sen uyanmadan ağrı kesici felan yapıyorlar fazla bir ağrın olmayacak.. kendini iyi hissettiğinde kalkıp gidebiliyorsun..ilaçlara ek olarak tedavine göre birşeyler ekleyebilirler..

Canim tesekkur ederim beni korkutan kismi narkoz kismi zaten:) bakalm artik insallah soyledigin gibi kolay olur

canım benim hiç endişelenme ağrı sızı yok. narkozdan ziyade sedasyon denilen bir yöntem uygulanıyor. derin uyku hali narkızdan daha hafif ve daha hafif bir uyuşturma ama sedasyon esnasında saçmalayabilirsin benim gibi. herkesi sevdiğimi söylemişim mesela ben ve hemşireye sigarayı bırakmasını telkin etmişim :) tabi ben hatırlamıyorum. :)))

duygulandım bir ara hamileler listesindeydim. eşşek sıpası kalsaydı cinsiyetini öğrencektim belki de şimdi. babası kılıklı hep ağırdan alıyor işleri bekletiyor beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…