bende isterdim fena olmazdıben bazen arada evde uygulasam mı diye düşünüyorum ne güzel bir kafa halidir o :)
boş ver tatlım ileri bak ..kalan sağlar bizimdirduygulandımbir ara hamileler listesindeydim. eşşek sıpası kalsaydı cinsiyetini öğrencektim belki de şimdi. babası kılıklı hep ağırdan alıyor işleri bekletiyor beni...
Korkulacak hiçbirşey yok canım. Zaten anestezi ile topluyorlar. Sonrasında da yarım saat dinlenme sonrası evine gidebiliyorsun. Sadece çok yumurtan varsa sonrasında biraz sancın olabilir o da dayanılamayacak kadar değil. İğne kullanmıyorsun sonrasında. Doktorun estrofem, coraspin ve folic asit veya türevleri verir. Kendini bebişlerine hazırlamak için sağlıklı beslenir bol bol yürüyüş yaparsan iyi olur.Arkadaslarr iyi gunler hepinize.. Smdi doktor kontrolunden ciktim bu gece catlatma ignemi vurulucam ve insallah persembe yumurta toplama islemim gerceklesecek.. Cok tedirginim cok korkuyorum lutfen tecrubelerinizden bahsedermisiniz zor bi islem mi? Hastanede ne kadar kaldiniz ve transfere kadar ki surede yine ilac tedavisine devam ettiniz mi? Tesekkurler simdiden
Cerencim Allah razı olsun.Emeğine,yüreğine sağlık kardeşim.Yüce Allahım seni ve yavrunu korusun.Nasıl motive ettin bizleri bir bilsen.Bizde Temmuz ayında Allahın izniyle 3.denemeye geçeceğiz.Başlamadan doktor tutunmayı sağlasın diye rahmime çizik atacakmış.Herşey yolunda giderken tutunmada problem yaşıyorum hep.TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
@@kiriziantem86:HAMİLE5. Gün embriyosu 3 tane transfer edildi.
@@duyibo : HAMİLE5.Gün embriyosu transfer edildi.
@@ravza54 : HAMILE5. Gün embriyosu tek transfer edildi
@@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
@@Doga14 : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@@miniss: HAMILE
@@dianthus : HAMILE3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@@Annecik75 : HAMILE3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@Spring2014: HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@@ahalli : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@@tugba88guler: HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@@ilk_snf: HAMILE
@@Karpuzcilek_d: HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi
@@sedef21: HAMİLE(TEDAVİSİZ)
@@ceren20 : HAMİLE3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
@@astaravistama :HAMİLE5. Gün embriyosu tek transfer edildi.
@@cudis : TEST TARİHİ 21 05.2015
@@papyonkılıklı: tedavi aşamasında
@@Edilah : tedavi aşamasında
@@nurELmira: tedavi aşamasında
@@serenalar: tedavi aşamasında
@@sultan1356: tedavi aşamasında
@@4343 : Tedaviye başlamak için bekliyor
@@SEMCAN:Tedaviye başlamak için bekliyor
@@jonguil: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@aysesahra: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@dnzderya: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@miranaz05: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@neseli41: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@nurse51 : Tedaviye başlamak için bekliyor
KIZLAR LİSTEDE NEGATİFLER KALSIN İSTEMEDİM. BENİ MAZUR GÖRÜN. BU TOPİKTE ŞUBAT AYINDAN BERİ BİZİMLE DEVAM EDEN, DUALARIMIZA KATILAN, SEVİNCİMİZİ VE ACIMIZI PAYLAŞAN ARKADAŞLARIMIZI YAZMAK İSTEDİM SADECE. DAHA ÖNCEDEN NEGATİF ALMIŞ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN, YENİ UMUTLU BAŞLANGIÇLAR OLSUN DİYE GEÇMİŞİ SİLDİM VE TEDAVİYE BAŞLAMAK İÇİN BEKLİYOR DİYE YAZDIM. BİZİMLE DEVAM ETMEYEN HAMİLE ARKADAŞLARIMIZIN İSMİNİ DE HERKESE UMUT OLSUN DİYE BIRAKTIM. BEN İNANIYORUM ALLAHIN İZNİYLE BURADAKİ HERKES POZİTİFİ GÖRECEK. HEPİNİZE SEVGİLER
Narkoz çok güzel birşey, çok rahatlatıcı bir uykuya dalıyorsun. Uyandığında herşey olmuş bitmiş oluyor :) Sadece saçmalıyormuyuz acaba ayılırken falan ben de onu çok merak etmiştim. :)Canim tesekkur ederim beni korkutan kismi narkoz kismi zaten:) bakalm artik insallah soyledigin gibi kolay olur
Tatlım o bebiş gelecek sen sıkma tatlı canını. Sen iste yeterki listenin en başına yazarız seni hamileliğinde :) En büyük harflerle..duygulandımbir ara hamileler listesindeydim. eşşek sıpası kalsaydı cinsiyetini öğrencektim belki de şimdi. babası kılıklı hep ağırdan alıyor işleri bekletiyor beni...
bende isterdim fena olmazdı
:)))) inşalllahhh... Rabbim herkese yaşatsın...Tatlım o bebiş gelecek sen sıkma tatlı canını. Sen iste yeterki listenin en başına yazarız seni hamileliğinde :) En büyük harflerle..
:) ahahah keyfi bilir di mi? =)boş ver tatlım ileri bak ..kalan sağlar bizimdir
CANIM SENİ BU OLAYI YAŞAMIŞ BİRİ OLARAK COK İYİ ANLIYORUM DAHA CANI BİLE OLMAYAN YAVRULARIMIZ İÇİN TEDİRGİN OLUP ÜZÜLÜYORUZ. ANNELİK BU OLSA GEREK BENİMDE 11 DÖLLENDİSağol güzel arkadaşım. İnşallah okunan dualarin yüzü suyu hurmetine Rabbim onu bana bagislasin. İnsan bir garip bugün doktorun kiyamayim yinede takip ettirmiş durmuşlar tamamen. İçim garip bir şekilde acidi. Tabiki benimle olan evladim içinde ayrıca mutluyum. Onuda üzmek istemiyorum.
Canim cok tesekkur ederim hepinize ayri ayri tesekkr edyrm..tavsiyelerinizi dikkate alicam ve korkmucam insallah dedginiz kadar kolay ve guzel gecer. Allah razi olsun hepinizdenKorkulacak hiçbirşey yok canım. Zaten anestezi ile topluyorlar. Sonrasında da yarım saat dinlenme sonrası evine gidebiliyorsun. Sadece çok yumurtan varsa sonrasında biraz sancın olabilir o da dayanılamayacak kadar değil. İğne kullanmıyorsun sonrasında. Doktorun estrofem, coraspin ve folic asit veya türevleri verir. Kendini bebişlerine hazırlamak için sağlıklı beslenir bol bol yürüyüş yaparsan iyi olur.
Tatlım endişe etme. Regl ağrıları daha çok ilaçlardan oluyormuş. Benim de kahverengi akıntım olmuştu. Doktor tahriştendir demişti. Kırmızı olmadığı sürece çok endişe etme. Dua et bebişinle konuş. Seninle kalacaktır hayırlısıyla :)Kizlar özellikle hamile olan arkadaşlarım reglime daha var ama regli olacak gibi agrim var. Dun bir kere kahverengi akintim oldu çok şükür dahada gelmedi. O ilactandir dedim ama bu agri gecen seferkinden farklı. Hic sizdede oldumu?
Arkadaslarr iyi gunler hepinize.. Smdi doktor kontrolunden ciktim bu gece catlatma ignemi vurulucam ve insallah persembe yumurta toplama islemim gerceklesecek.. Cok tedirginim cok korkuyorum lutfen tecrubelerinizden bahsedermisiniz zor bi islem mi? Hastanede ne kadar kaldiniz ve transfere kadar ki surede yine ilac tedavisine devam ettiniz mi? Tesekkurler simdiden
İnşallah bu denemen de hamile diye yazacağız canım. Dediğin gibi Allahım ne zaman isterse o zaman oluyor. İnşallah bu sefer olacak.Cerencim Allah razı olsun.Emeğine,yüreğine sağlık kardeşim.Yüce Allahım seni ve yavrunu korusun.Nasıl motive ettin bizleri bir bilsen.Bizde Temmuz ayında Allahın izniyle 3.denemeye geçeceğiz.Başlamadan doktor tutunmayı sağlasın diye rahmime çizik atacakmış.Herşey yolunda giderken tutunmada problem yaşıyorum hep.
Bir yazı gördüm nette belki okumuşsunuzdur.Ben yinede yazmak istedim .
Sus gönlüm ,bir elif miktarı sus.Az kaldı bahara,dayan gönlüm.
Denizin içinde meydana gelen,görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum.
Beklemekten başka çare olsaydı,seni durdurmazdım,inan bana.
Ama yok,başka çare yok.Unutma ki, ilaç bile beklemeden tesir etmez,çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz.(Şems-i Tebrizi.)
Yüce Allahım hepimizin yardımcısı olsun kardeşlerim.....AMİNNN
Canım ağrıların çok normal. Korkma, vücudunu dinlememeye çalış. Akıntı da normal. Dua et hep, inşallah bebeğin seninle.Kizlar özellikle hamile olan arkadaşlarım reglime daha var ama regli olacak gibi agrim var. Dun bir kere kahverengi akintim oldu çok şükür dahada gelmedi. O ilactandir dedim ama bu agri gecen seferkinden farklı. Hic sizdede oldumu?
kızlarrrrrrr neredesiniz yaŞİMDİ SIRADA @@SERENALAR .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (15.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................: 58.000 haydi kızlar nerdesiniz ...((((
KALDI............. :12.000((( VE BÜGÜN SALI ....
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:
@@cudis.......................................:5.000
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli............................:5.000
@@serenalar.................................:5.000
Allah razı olsun canım evet biraz daha alsalar bitecek bende fazla okuyacagim aldigimdan yaz temizliği yapıyorum son haftam cumartesi kontrol salı çarşamba transfer olur kismetse sağlıcakla cozunurler inşkızlarrrrrrr neredesiniz yahadi bana bi 5000 daha yaz kuzum. sabahlarım yine okurum. bugün mesaim var ama elimden geleni yapıcam.
yarın canım benim heyecan dorukta. halen işyerindeyim kafam yarında amaAllah razı olsun canım evet biraz daha alsalar bitecek bende fazla okuyacagim aldigimdan yaz temizliği yapıyorum son haftam cumartesi kontrol salı çarşamba transfer olur kismetse sağlıcakla cozunurler inş
senin bidahaki kontrol ne zaman canım
Hayirlisi canım güzel haberlerle gelirsin inş yumisler güzel güzel sağlıklı bir şekilde büyürler inşyarın canım benim heyecan dorukta. halen işyerindeyim kafam yarında ama
inşallah arkadaşım... sanki hala tedavide değilim gibi hissediyorum. bir de akıntım var beyaz o canımı sıkıyor birazHayirlisi canım güzel haberlerle gelirsin inş yumisler güzel güzel sağlıklı bir şekilde büyürler inş
pozitif düşün canım zor bizler için ama busefer güzel şeyler yazariz hepimiz evlatlarimiza kavusuruz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?