- 27 Ekim 2014
- 468
- 548
- 78
- 37
Canim ben dusuk yaptim beni silebilirsin listedenTÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
@@kiriziantem86:HAMİLE5. Gün embriyosu 3 tane transfer edildi.
@@duyibo : HAMİLE5.Gün embriyosu transfer edildi.
@@ravza54 : HAMILE5. Gün embriyosu tek transfer edildi
@@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
@@Doga14 : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@@miniss: HAMILE
@@dianthus : HAMILE3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@@Annecik75 : HAMILE3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@Spring2014: HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@@ahalli : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@@tugba88guler: HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@@ilk_snf: HAMILE
@@Karpuzcilek_d: HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi
@@sedef21: HAMİLE(TEDAVİSİZ)
@@ceren20 : HAMİLE3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
@@astaravistama :HAMİLE5. Gün embriyosu tek transfer edildi.
@@cudis : TEST TARİHİ 21 05.2015
@@papyonkılıklı: tedavi aşamasında
@@Edilah : tedavi aşamasında
@@nurELmira: tedavi aşamasında
@@4343 : Negatif
@@SEMCAN:Negatif
@@admad: Negatif
@@jonguil: Negatif
@ @shrgrhs : Negatif
@@dnzderya: Negatif
@@miranaz05: Negatif
@@sevil35 : Negatif
@@neseli41: Negatif
@@nurse51 : Negatif
Arkadaşlar ne zamandır listeyi güncellemiyordum. Yanlışlık varsa bildirir misiniz bana.
canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun..Canim ben dusuk yaptim beni silebilirsin listeden
Gecmis olsun arkadsim neden oyle oldu gayet guzel gidiyodu hersey ama hkknda hyrlsi olsunCanim ben dusuk yaptim beni silebilirsin listeden
Canim ben dusuk yaptim beni silebilirsin listeden
Canım çok üzüldüm. Allah sabır versin. Yeniden denemek için maddi manevi güç versin inşallah.Canim ben dusuk yaptim beni silebilirsin listeden
Can arkadaslar..topikdaslarim.hepinizi kucakliyorum.kusura bakmayin ne zamandir giremiyorum.
maasallah topigimiz canlanmis pek sevindim.
tedaviye baslayan transfer olan arkadaslarim insallah hayirlisiyla pozitif sonuclar alirsiniz bol bol hamis haberlere aliriz insallahhhh.
bekleyen arkadaslar insallah hayirli zamanda en tezinden sizde baslarsiniz tedaviye.
hamis arkadaslarim insallah hepiniz kolay ve güzel hamilelikler geciriyorsunuzdur.saglikla hepimiz kucagimiza aliriz insallah.
Topigimizin iki tane prensi varmis maasallah onlara.rabbim nasip ederse ilk PRENSES de bizde.bir KIZIMIZ olacak kismetse.
Her ultrasona girdigimdw ayni düsüncem oluyor.rabbim isteyen herekese sagliklisindan hayirlisindan versin insallah.
emekleriniz bosa cikmasin topikdaslarim
Canlar ben daha fazla alırdım normalde ama bu sefer bulantılardan aldığımı zor bitiricem galiba.Yine okuyabilirsem yazarım.ŞİMDİ SIRADA @@SERENALAR .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (15.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................: 58.000 haydi kızlar nerdesiniz ...((((
KALDI............. :12.000((( VE BÜGÜN SALI ....
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:
@@cudis.......................................:5.000
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli............................:5.000
@@serenalar.................................:5.000
Can arkadaslar..topikdaslarim.hepinizi kucakliyorum.kusura bakmayin ne zamandir giremiyorum.
tedaviye baslayan transfer olan arkadaslarim insallah hayirlisiyla pozitif sonuclar alirsiniz bol bol hamis haberlere aliriz insallahhhh.
bekleyen arkadaslar insallah hayirli zamanda en tezinden sizde baslarsiniz tedaviye.
hamis arkadaslarim insallah hepiniz kolay ve güzel hamilelikler geciriyorsunuzdur.saglikla hepimiz kucagimiza aliriz insallah.
Topigimizin iki tane prensi varmis maasallah onlara.rabbim nasip ederse ilk PRENSES de bizde.bir KIZIMIZ olacak kismetse.
Her ultrasona girdigimdw ayni düsüncem oluyor.rabbim isteyen herekese sagliklisindan hayirlisindan versin insallah.
pyonkilikli, post: 40932224, member: 364542"]yarın canım benim heyecan dorukta. halen işyerindeyim kafam yarında ama
Maşallah maşallah, prensesini ısırsın teyzesi... Ehh prens prenses epey kalabalıklaşıyoruz...Can arkadaslar..topikdaslarim.hepinizi kucakliyorum.kusura bakmayin ne zamandir giremiyorum.
Masallah prensesimize topik senlendikce senlenior ya burda gec söylüorlar cinsiyeti belli ama simdi gözûkmez diolar artik yaptirdigim tahlilde bakalim ögrenebilcekmiyim yada 22 haftasinda nasibse hos bizim icin önemli olan saglikli hayirli olmasi tekrar gözün aydin canim Allah im bûtûn dostlarimiza nasib etsin tek duamiz bu insallahCan arkadaslar..topikdaslarim.hepinizi kucakliyorum.kusura bakmayin ne zamandir giremiyorum.
Kızlar ben çok istiyorum katılmayı, işlerim acayip yoğun yarım kalırsa diye korkuma alamadım. Ama en azından 2000 okuyabilirim. Çorbada benim de tuzum olsun. :)ŞİMDİ SIRADA @@SERENALAR .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (15.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................: 65.000 haydi kızlar nerdesiniz ...((((
KALDI............. :5.000((( VE BÜGÜN ÇARŞAMBA ....
@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:
@@cudis.......................................:5.000
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli............................:10.000
@@serenalar.................................:5.000
Allah razı olsun canım 3000 de ben alıyorum bitiyor herhalde herkese teşekkür ederim hepinizden allah razı olsunKızlar ben çok istiyorum katılmayı, işlerim acayip yoğun yarım kalırsa diye korkuma alamadım. Ama en azından 2000 okuyabilirim. Çorbada benim de tuzum olsun. :)
Canim benim ya gecmis olsun cok uzuldum Allahim Tedaviye gerek kalmadan nasip etsin insallah Rabbim buyuk herseyin hayirlisi AllahtanCanim ben dusuk yaptim beni silebilirsin listeden
canım küçükler büyüyor yetişir mi bilemem. ama güzel şeyler söyledi hamdolsun. doktorumu seviyorumpapyonkilikli canimm doktor ne dedi tam olarak insallah hayirlisiyla gönlünce olurrr hersey
Cok sevindim insallah yetisecek o bebek o eve girecek ha gayret yumoslar biraz daha zorlasinlar kendilerini cok sevindim valla insallah kaliteli kaliteli yumoslarin onlarda kaliteli birer embiryo olurlar dok. Gúvenmen cok önemli sûphe kalmamali insanda ne gúzel bozulan moralleri dúzeltiolar hadi simdiden hayirlisicanım küçükler büyüyor yetişir mi bilemem. ama güzel şeyler söyledi hamdolsun. doktorumu seviyorummorelim bozuldukça ona gidesim geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?