Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ŞİMDİ SIRADA @@SERENALAR .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (15.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 70.000:) ALLAH KABUL ETSİN HEPİNİZİN YÜREĞİNE SAĞLIK

@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:
@@cudis.......................................:5.000
@@dianthus................................:2.000
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli............................:10.000
@@serenalar.................................:8.000

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.

@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :

cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.

(10.04.2015 dua bağışlandı)

@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)

@@NursElmira............................................: SIRADAKİ Nisan tedaviye başlayacak (01.05.2015 dua bağışlandı)

@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanacak)

@@serenler..................................................................: 70.000 TAMAM 15.05.2015 BAĞIŞLANACAK

@@papyonkılıklı...........................................................:SIRADAKİ

@@sevil35 .................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@neseli41...................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak.

@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak

@@serenalar.................................................................: Mayısta buz bebişlerle tedaviye baslayacak

@@jonguil....................................................................: her zaman dualarımızdasın

@@papyonkılıklı...........................................................:HAZİRAN / TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@hln21...................................................................... :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@Edilah ..................................................: TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@oykuelif.....................................................................:TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

ŞİMDİ SIRADA @@PAPYONKILIKLI .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (22.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 10.000 :) YA BİSMİLLAHH.....

@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli............................:5.000
@@serenalar.................................:

tatlım 10000 yaz bana

güzel arkadaşlarım geçen tedavide tedavinin 10. günü yumurta toplandı bu sefer daha geç olacak sizlerde kaçıncı günlerde yumurta toplandı?

güzel arkadaşlarım geçen tedavide tedavinin 10. günü yumurta toplandı bu sefer daha geç olacak sizlerde kaçıncı günlerde yumurta toplandı?
Bende bugun 13. Gun ve bugun yumurta islemim gerceklesti.. Hepimizden Allah razi olsun korktugun gibi olmadi ama hala sersemlik var uzerimde.. Arkadaslar doktorun geldi az once yanima 8 tane yumurtam toplanmis. Bu rakam nasil sizce sizlerin ne kadar yoplanmisti..

Neselim banada 7.000 ekle papyonkilikli arkadsm icin insalh guzel sonuclanir tedavsi

Canim banada aynen 5000 yaz

Canim ilkinde dok . Digerlerinide bekleyip ikinci ignelere baslamastik 10 gecmistik 15 gún olabilir ikincisinde beklemedi 10 icinde ilk baskin olanlari topladi insallah hayirlisi

Gözün aydin canim insallah saglicakla döllenip bölúnúrler bende 3 yumos vardi biri döllenme sirasinda patlamisti insallah hepsi döllenir kaliteli olurlar

Güzel arkadasim için 7000 de bana yaz eksik kalirsa alirim.

Kuzum benim 11 de toplandi, 13 -14 oluyormuş. Yumurtanın olgunlasmasi için en doğrusu neyse onu yapıyorlar. İnsanin her ayi her denemesi ayni olmuyormus sakin endişe etme.

Bendede 8 toplanmisti inşallah hepsi dollenir. Bence gayet iyi, sayiyada takilma. Benim bir yumurtaligim var az cikti sanip üzülmüştum. Ama hepsi dollenmistii. Rabbim yüzünü guldursun.

Arkadaşim Su perisi86 için aldigim duayi bitirdim seni vekil tayin ediyorum. Allah kabul etsin, Rabbim arkadasimiza okunan dualarin yüzü suyu hurmetine hayirli evlatlar nasip etsin.

Arkadaşim Su perisi86 için aldigim duayi bitirdim seni vekil tayin ediyorum. Allah kabul etsin, Rabbim arkadasimiza okunan dualarin yüzü suyu hurmetine hayirli evlatlar nasip etsin.
Allah razı olsun canım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim okuduğumuz duaları kabul etsin
neseli41 canım bende seni vekil tayin ediyorum Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…