- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Gecmis olsun arkadsim insalhh iyisindir ne yangini oylekızlarrr bugün oturduğum apartmanda yangın çıktı bu saate kadar temizlik yaptım duamı yarın akşama tamamlayabilicem
Gecmis olsun canim benim insallah kimsede bisey yoktur Allah im beterinden korusun Allah yardimcin olsunkızlarrr bugün oturduğum apartmanda yangın çıktı bu saate kadar temizlik yaptım duamı yarın akşama tamamlayabilicem
Canim geçmiş olsun kaç eksik duakızlarrr bugün oturduğum apartmanda yangın çıktı bu saate kadar temizlik yaptım duamı yarın akşama tamamlayabilicem
sağolun canlarım hamdolsun can kaybı yok evlerde de mal kaybı yok sadece is olmuş evlerin içi halılar perdeler falan. onlarla uğraşıyorum. ama dualarımıbitiricem söz veriyorumGecmis olsun arkadsim insalhh iyisindir ne yangini oyle
canım okuyacağım duanı merak etme sen sadece birazcık geç olacak öğlen değil alşama bitecek. neşeli gündüzleri giriyor cevap veriri o sanaCanim geçmiş olsun kaç eksik dua
neseli41 arkadaşım da yok bugün duam kaldı ortada nasıl bagislaniyor başka hangi dua okunuyor gerçi herkes tamamladimi onuda bilmiyorum
hamdolsun kimsede birşey yok canım. is kokusu ve is her taraf o kadar buna hamdolsun daha beteri olmadı...Gecmis olsun canim benim insallah kimsede bisey yoktur Allah im beterinden korusun Allah yardimcin olsun
Teşekkür ederim senin için bugün 2000 tane okumuştum onun için sordum neyse iyi geceler şimdiden hayırlı kandiller Rabbim dualarimizi kabul etsin bu mübarek günün hurmetinecanım okuyacağım duanı merak etme sen sadece birazcık geç olacak öğlen değil alşama bitecek. neşeli gündüzleri giriyor cevap veriri o sana
Kızlar nerdesiniz topik ikinci sayfalara düşmüş[/QUOTE arkadsm burdym ben nasil gdiyo iyimsin varmi agrin sizin
Canim duan tamamlndi sanirim neseli arkadsmz yarin bagislar insalh gonlunu rahat tutCanim geçmiş olsun kaç eksik dua
neseli41 arkadaşım da yok bugün duam kaldı ortada nasıl bagislaniyor başka hangi dua okunuyor gerçi herkes tamamladimi onuda bilmiyorum
Sağol canım sanki benden önceki okunan dualar perşembe akşam tamamladı yazılıp cuma sabah bagislaniyor diye öyle hatırlıyorum biraz stres yaptım hakkınızı helal edin canlarim..Canim duan tamamlndi sanirim neseli arkadsmz yarin bagislar insalh gonlunu rahat tut
Geçmiş olsun canım..rabbim beterinden korusun..kızlarrr bugün oturduğum apartmanda yangın çıktı bu saate kadar temizlik yaptım duamı yarın akşama tamamlayabilicem
evet canım ama akşam miraç kandilinde bağışlayacağim inş. :)neseli41 canım duami senmi bagislayacaksin yarın sabah
allahım korusun can kaybı yoktur inş. duayı bu akşam Miraç Kandilinde bağışlayacağım zaten sorun yok canım . cok geçmiş olsunkızlarrr bugün oturduğum apartmanda yangın çıktı bu saate kadar temizlik yaptım duamı yarın akşama tamamlayabilicem
Allah razı olsun herkesin ağzına diline sağlık Rabbim bu güzel günün hurmetine dualarimizi kabul etsinevet canım ama akşam miraç kandilinde bağışlayacağim inş. :)
Canim 5000 bana yaz eksik kalırsa okurum yineŞİMDİ SIRADA @@PAPYONKILIKLI .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (22.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................:41.000 hay maşallahh...... :)
kaldı geriye ..................................:29.000 :)
@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:7.000
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:
.@@cudis.......................................:7.000
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................10.000
@@serenalar.................................:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?