Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

kızlarrr bugün oturduğum apartmanda yangın çıktı bu saate kadar temizlik yaptım duamı yarın akşama tamamlayabilicem
Canim geçmiş olsun kaç eksik dua
neseli41 arkadaşım da yok bugün duam kaldı ortada nasıl bagislaniyor başka hangi dua okunuyor gerçi herkes tamamladimi onuda bilmiyorum

neseli41 arkadaşım da yok bugün duam kaldı ortada nasıl bagislaniyor başka hangi dua okunuyor gerçi herkes tamamladimi onuda bilmiyorum
canım okuyacağım duanı merak etme sen sadece birazcık geç olacak öğlen değil alşama bitecek. neşeli gündüzleri giriyor cevap veriri o sana

canım okuyacağım duanı merak etme sen sadece birazcık geç olacak öğlen değil alşama bitecek. neşeli gündüzleri giriyor cevap veriri o sana
Teşekkür ederim senin için bugün 2000 tane okumuştum onun için sordum neyse iyi geceler şimdiden hayırlı kandiller Rabbim dualarimizi kabul etsin bu mübarek günün hurmetine

Kızlar nerdesiniz topik ikinci sayfalara düşmüş[/QUOTE arkadsm burdym ben nasil gdiyo iyimsin varmi agrin sizin
Canim duan tamamlndi sanirim neseli arkadsmz yarin bagislar insalh gonlunu rahat tut

Canim duan tamamlndi sanirim neseli arkadsmz yarin bagislar insalh gonlunu rahat tut
Sağol canım sanki benden önceki okunan dualar perşembe akşam tamamladı yazılıp cuma sabah bagislaniyor diye öyle hatırlıyorum biraz stres yaptım hakkınızı helal edin canlarim..

ŞİMDİ SIRADA @@PAPYONKILIKLI .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (22.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................:41.000 hay maşallahh...... :)

kaldı geriye ..................................:29.000 :)

@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:7.000
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:
.@@cudis.......................................:7.000
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................10.000
@@serenalar.................................:

Canim 5000 bana yaz eksik kalırsa okurum yine

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.
@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :

cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.

(10.04.2015 dua bağışlandı)
@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)

@@NursElmira............................................: SIRADAKİ Nisan tedaviye başlayacak (01.05.2015 dua bağışlandı)

@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanacak)

@@serenalar.................................................................: 70.000 TAMAM 15.05.2015 MİRAÇ KANDİLİNDE BAĞIŞLANACAK

@@papyonkılıklı...........................................................:SIRADAKİ - 22.05.2015

@@sevil35 .................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@neseli41...................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak.

@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak

@@jonguil....................................................................: her zaman dualarımızdasın

@@hln21...................................................................... :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@Edilah ..................................................: TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@oykuelif.....................................................................:TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

ŞİMDİ SIRADA @@PAPYONKILIKLI .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (22.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................:46.000 hay maşallahh...... :)

kaldı geriye ..................................:24.000 :)

@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:7.000
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:
.@@cudis.......................................:7.000
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................10.000
@@serenalar.................................:5.000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…