Geçmiş olsun, ciddi birşey yoktur inşallah..kızlarrr bugün oturduğum apartmanda yangın çıktı bu saate kadar temizlik yaptım duamı yarın akşama tamamlayabilicem
5000 ben alayımmmmmm....Oh ne kadar çok dua okuduk kimlere nasip oldu dualarımız çok şükür...ŞİMDİ SIRADA @@PAPYONKILIKLI .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (22.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................:41.000 hay maşallahh...... :)
kaldı geriye ..................................:29.000 :)
@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:7.000
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:
.@@cudis.......................................:7.000
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................10.000
@@serenalar.................................:
yok canım hamdolsun sadece is oldu eşyalar halısı koltuğu onlarla uğraştım akaşam daha da uğraşıcam ama kolayladım hamdolsun.Geçmiş olsun, ciddi birşey yoktur inşallah..
AminnnnGeçmiş olsun canım..rabbim beterinden korusun..
ayy buna çok sevindim ben şimdi =)allahım korusun can kaybı yoktur inş. duayı bu akşam Miraç Kandilinde bağışlayacağım zaten sorun yok canım . cok geçmiş olsun
Canım çok sevindim. Transfere az kaldı. Hadi hayırlısı, sağlıklı döllensinler, sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah.Arkadaslar hem cumanin hem kandiliniz mubarek olsun.. Bugun beni hastaneden aradilar 8 yumurtanin 7 tanesi kaliteliyms bunlarinda 6 tanesi döllenmis.. Pazar sabahina kadar takip edilecek duruma gore pazar yada sali transfer olacak insallah.. Dularinizi esirgemeyin bu gece bizden insallahh bebegim benimle olur.. Allah hepinizden razi olsun dualrimda olacaksiniz
Oğluşum arkadaş geliyor desene, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzum. Maşallah bebişlere :)
Hoşgeldin arkdaşım. Allah razı olsun senden. O mübarek yerlerde ettiğin dualar kabul olsun inşallah.selammmmmm ben geldimmmmm:) hepinizi çok özledim canlar nasılsınız iyi misiniz? kutsal topraklara selamınızı götürdüm hepimiz için bol bol dua ettim. Rabbim kabul eylesin. Miraç kandilimiz hayırlara vesile olsun mübarek olsun inşallah. bu gece beni de dualarınıza katmayı unutmayın yol arkadaşlarım hepinize hayırlı cumalar..
Canimm topik prensle doldu desenee bu ikinci prenss hayirli ugurlu olsun insallah eli ayagi saglikli hayirli bir evlat olsun annesine babasinaa coookk sevindim darisi bize ögrenmeye insallah
canım 3000 de ben alayımŞİMDİ SIRADA @@PAPYONKILIKLI .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (22.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................:41.000 hay maşallahh...... :)
kaldı geriye ..................................:29.000 :)
@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:7.000
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:
.@@cudis.......................................:7.000
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................10.000
@@serenalar.................................:
Ohh cok sükür binlerce sükürler olsun cokta gecmis olsun tedavi öncesi temizlik yaptim desenehamdolsun kimsede birşey yok canım. is kokusu ve is her taraf o kadar buna hamdolsun daha beteri olmadı...
Canim hosgeldinn Allah kabul etsin insallah niyetini agzina saglik dualarin icin bizde seni cok sevvioruzkızlar okuyabildiğim kadar geriye doğru okumaya çalıştım. gördüğüm kadarıyla papyonkılıklı ve sultan arkadaşlarım tedaviye başlamış hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim tamamına erdirip kucaklarınızı doldursun. bu arada sultancım kabede cuma saati ezanlar okunurken bağışladım duanı yasinler tebarekeler ammeler .... ile birlikte rabbim kabul etsin. dianthus karpuzçilek spring arkadaşlarım cinsiyetler belli olmuş topik prens prenseslerle dolmuş kraliçeler gibi kucağınıza alırsınız inşallah.cerenim pıtpıtları duymuş beraber pıtpıt pilavları yemeniz nasip olsun inşallah:) rabbim tamamına erdirsin. nurelmira cudis transfer aşamasına gelmişler hayırlı haberlerini bekliyorum. aysesahra beni merak ettiğin için çok teşekkür ederim. gözümden kaçan haberler arkadaşlar varsa özür dilerim biliniz ki hepinizi çok seviyorum
Ahhh kuzum cok gecmis olsunn o korkunu anliorum görene kadar neler dûsúnúp neler hissedioruzz insallah haftalarin ilerledikce azalir kuzum bol bol dinlen ben daha yeni yeni disari cikiorum oda cok az yormadan kendimi bebisin biraz zorlayacak annesi insallah hayirlisiyla kucaginada alcagin zamanlar gelirKardeşlerim Hayırlı cumalar, hayırlı kandiller.
Bu mübarek günde tüm dualarımızı Allah kabul etsin. Ben de bulantılardan duamı bitiremedim ama az kaldı akşamüstü bitiririm.papyonkilikli arkadaşım geçmiş olsun. Allah tüm kaza belalardan korusun hepimizi.
Bebeğim beni çok korkuttu bu sabah. Yoğun bi şekilde kahverengi akıntı geldi, tüm çamaşırımı kaplamış. Hemen doktora koştum hastaneye, doğumdaymış hatta çıkmasını bekledim. Şükür yerinde duruyor, kalbi sağlıklı atıyor. İğne verdi. haftaya kadar kullanacağım bi de dinlen, yat dedi nolur nolmaz. Çok korktum.
Allahım herkesin yavrusunu korusun, herkese de en kısa zamanda, zorlaştırmadan anne olmayı nasip etsin.
Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?