Canim benim aminn insallah hayirlisiyla bûtûn kardeslerimize yasatsin bu duyguyu yesin teyzesi onu yaa yok canim yazmadim cúnkú burda kücük die söylemiolarki ama kan testi yaptirdik daum sendromu hastalik felan die ordan cinsiyetide ögrenebilirmisiz saglikli olsunda hayirlisi ile biz anneler icin cinsiyet önemli degil ama merak etmiorum desemde yalan olurrAmin teyzesi inşallahAllahım isteyen herkese yasatsin..siz ne zaman öğreniyorsunuz? Yazdın da ben mi kaçırdım acaba okumaya fırsatım olmuyor yazılanları. .
Aman canım dikkat et kendine ve bebişine. Hayırlısıyla kucağına al tatlım bebişini. Yaşıyoruz arada böyle endişeler. Umarım hepimiz bu dönemleri sorunsuz atlatırız.Kardeşlerim Hayırlı cumalar, hayırlı kandiller.
Bu mübarek günde tüm dualarımızı Allah kabul etsin. Ben de bulantılardan duamı bitiremedim ama az kaldı akşamüstü bitiririm.papyonkilikli arkadaşım geçmiş olsun. Allah tüm kaza belalardan korusun hepimizi.
Bebeğim beni çok korkuttu bu sabah. Yoğun bi şekilde kahverengi akıntı geldi, tüm çamaşırımı kaplamış. Hemen doktora koştum hastaneye, doğumdaymış hatta çıkmasını bekledim. Şükür yerinde duruyor, kalbi sağlıklı atıyor. İğne verdi. haftaya kadar kullanacağım bi de dinlen, yat dedi nolur nolmaz. Çok korktum.
Allahım herkesin yavrusunu korusun, herkese de en kısa zamanda, zorlaştırmadan anne olmayı nasip etsin.
Amin.
Allah kabul etsin canım. Hoşgeldin, gözümüz yollarda kaldı. Rabbim o mübarek yerlerin havasını koklamayı nasip etsin. Tatlım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine profil resmindeki gibi tatlı bir bebiş nasip etsin Rabbim sana.selammmmmm ben geldimmmmm:) hepinizi çok özledim canlar nasılsınız iyi misiniz? kutsal topraklara selamınızı götürdüm hepimiz için bol bol dua ettim. Rabbim kabul eylesin. Miraç kandilimiz hayırlara vesile olsun mübarek olsun inşallah. bu gece beni de dualarınıza katmayı unutmayın yol arkadaşlarım hepinize hayırlı cumalar..
Saol canım. Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin bu güzelliği. Dularım sizlerle.kızlar okuyabildiğim kadar geriye doğru okumaya çalıştım. gördüğüm kadarıyla papyonkılıklı ve sultan arkadaşlarım tedaviye başlamış hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim tamamına erdirip kucaklarınızı doldursun. bu arada sultancım kabede cuma saati ezanlar okunurken bağışladım duanı yasinler tebarekeler ammeler .... ile birlikte rabbim kabul etsin. dianthus karpuzçilek spring arkadaşlarım cinsiyetler belli olmuş topik prens prenseslerle dolmuş kraliçeler gibi kucağınıza alırsınız inşallah.cerenim pıtpıtları duymuş beraber pıtpıt pilavları yemeniz nasip olsun inşallah:) rabbim tamamına erdirsin. nurelmira cudis transfer aşamasına gelmişler hayırlı haberlerini bekliyorum. aysesahra beni merak ettiğin için çok teşekkür ederim. gözümden kaçan haberler arkadaşlar varsa özür dilerim biliniz ki hepinizi çok seviyorum
Ah canım öldüm öldüm dirildim ultrasonda bebeği görene kadar. Doktor sağlıklı bak kalbi atıyo diyinceye kadar canım çıktı. Ağlamaktan göremedim bebeği. İlk 3 ayı atlatsaydık inşallah sağ salim ondan sonra biraz daha düzene girer diye düşünüyorum inşallah. Allah yardımcımız olsun.Ahhh kuzum cok gecmis olsunn o korkunu anliorum görene kadar neler dûsúnúp neler hissedioruzz insallah haftalarin ilerledikce azalir kuzum bol bol dinlen ben daha yeni yeni disari cikiorum oda cok az yormadan kendimi bebisin biraz zorlayacak annesi insallah hayirlisiyla kucaginada alcagin zamanlar gelir
Canım benim inşallah sağ salim alırız bebeğimizi kucağımıza. Allah razı olsun canımAman canım dikkat et kendine ve bebişine. Hayırlısıyla kucağına al tatlım bebişini. Yaşıyoruz arada böyle endişeler. Umarım hepimiz bu dönemleri sorunsuz atlatırız.
CANIM HOŞGELDİN AKLIMIZ HEP SENİNLEYDİ DUALARIN DA BİZİMLE :) ALLAHIM KABUL ETSİN İBADETLERİ. ALLAH RAZI OLSUN CANIM AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK ...KANDİLİN MÜBAREK OLSUNselammmmmm ben geldimmmmm:) hepinizi çok özledim canlar nasılsınız iyi misiniz? kutsal topraklara selamınızı götürdüm hepimiz için bol bol dua ettim. Rabbim kabul eylesin. Miraç kandilimiz hayırlara vesile olsun mübarek olsun inşallah. bu gece beni de dualarınıza katmayı unutmayın yol arkadaşlarım hepinize hayırlı cumalar..
DUALARIMIZ SENİNLE DAHA GÜZEL CANIM BENİMMM :)neşelimmm ben geldimmmm 5.000 adet dua alabilirim canım.
Canim hosgeldin bende tedavideyim yarın kontrol var gorumcemin eşi gitti gorumceme geldim zemzem suyu getirmiş niyet edip allah razı olsunkızlar okuyabildiğim kadar geriye doğru okumaya çalıştım. gördüğüm kadarıyla papyonkılıklı ve sultan arkadaşlarım tedaviye başlamış hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim tamamına erdirip kucaklarınızı doldursun. bu arada sultancım kabede cuma saati ezanlar okunurken bağışladım duanı yasinler tebarekeler ammeler .... ile birlikte rabbim kabul etsin. dianthus karpuzçilek spring arkadaşlarım cinsiyetler belli olmuş topik prens prenseslerle dolmuş kraliçeler gibi kucağınıza alırsınız inşallah.cerenim pıtpıtları duymuş beraber pıtpıt pilavları yemeniz nasip olsun inşallah:) rabbim tamamına erdirsin. nurelmira cudis transfer aşamasına gelmişler hayırlı haberlerini bekliyorum. aysesahra beni merak ettiğin için çok teşekkür ederim. gözümden kaçan haberler arkadaşlar varsa özür dilerim biliniz ki hepinizi çok seviyorum
Arkadaslar hem cumanin hem kandiliniz mubarek olsun.. Bugun beni hastaneden aradilar 8 yumurtanin 7 tanesi kaliteliyms bunlarinda 6 tanesi döllenmis.. Pazar sabahina kadar takip edilecek duruma gore pazar yada sali transfer olacak insallah.. Dularinizi esirgemeyin bu gece bizden insallahh bebegim benimle olur.. Allah hepinizden razi olsun dualrimda olacaksiniz
Kardeşlerim Hayırlı cumalar, hayırlı kandiller.
Bu mübarek günde tüm dualarımızı Allah kabul etsin. Ben de bulantılardan duamı bitiremedim ama az kaldı akşamüstü bitiririm.papyonkilikli arkadaşım geçmiş olsun. Allah tüm kaza belalardan korusun hepimizi.
Bebeğim beni çok korkuttu bu sabah. Yoğun bi şekilde kahverengi akıntı geldi, tüm çamaşırımı kaplamış. Hemen doktora koştum hastaneye, doğumdaymış hatta çıkmasını bekledim. Şükür yerinde duruyor, kalbi sağlıklı atıyor. İğne verdi. haftaya kadar kullanacağım bi de dinlen, yat dedi nolur nolmaz. Çok korktum.
Allahım herkesin yavrusunu korusun, herkese de en kısa zamanda, zorlaştırmadan anne olmayı nasip etsin.
Amin.
canım orada internete hiç giremedim senin duan okunmuş ben alamadım hakkını helal et. tedavin hayırlı olsun içtiğin zemzemler şifa olsun senin de kandilin mübarek olsun her zaman olduğu gibi bu akşam da dualarımdasınız...Canim hosgeldin bende tedavideyim yarın kontrol var gorumcemin eşi gitti gorumceme geldim zemzem suyu getirmiş niyet edip allah razı olsun
Rabbim bizlerede nasip etsin gitmeyi
bu aksam dua edeceğim adlarimizi söyleyip analim dualarimizda birbirimizi benim adım İlknur dualarinizdan eksik etmeyin benide
kandiliniz mübarek olsun öpüyorum hepinizi
selammmmmm ben geldimmmmm:) hepinizi çok özledim canlar nasılsınız iyi misiniz? kutsal topraklara selamınızı götürdüm hepimiz için bol bol dua ettim. Rabbim kabul eylesin. Miraç kandilimiz hayırlara vesile olsun mübarek olsun inşallah. bu gece beni de dualarınıza katmayı unutmayın yol arkadaşlarım hepinize hayırlı cumalar..
Ayy canimm benimm kiyamam ya aynen 3 ayina gir azalir yada biter insallah hayirlisiyla benim öyle oldu cok sûkúr seninde biter aynen Allah túm anne adaylarinin yardimcisi olsunnSaol canım. Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin bu güzelliği. Dularım sizlerle.
Ah canım öldüm öldüm dirildim ultrasonda bebeği görene kadar. Doktor sağlıklı bak kalbi atıyo diyinceye kadar canım çıktı. Ağlamaktan göremedim bebeği. İlk 3 ayı atlatsaydık inşallah sağ salim ondan sonra biraz daha düzene girer diye düşünüyorum inşallah. Allah yardımcımız olsun.
Canım benim inşallah sağ salim alırız bebeğimizi kucağımıza. Allah razı olsun canım
HOŞGELDİNNNN =))))kızlar okuyabildiğim kadar geriye doğru okumaya çalıştım. gördüğüm kadarıyla papyonkılıklı ve sultan arkadaşlarım tedaviye başlamış hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim tamamına erdirip kucaklarınızı doldursun. bu arada sultancım kabede cuma saati ezanlar okunurken bağışladım duanı yasinler tebarekeler ammeler .... ile birlikte rabbim kabul etsin. dianthus karpuzçilek spring arkadaşlarım cinsiyetler belli olmuş topik prens prenseslerle dolmuş kraliçeler gibi kucağınıza alırsınız inşallah.cerenim pıtpıtları duymuş beraber pıtpıt pilavları yemeniz nasip olsun inşallah:) rabbim tamamına erdirsin. nurelmira cudis transfer aşamasına gelmişler hayırlı haberlerini bekliyorum. aysesahra beni merak ettiğin için çok teşekkür ederim. gözümden kaçan haberler arkadaşlar varsa özür dilerim biliniz ki hepinizi çok seviyorum
Canim banada 5000 yazarmsin. Gözden kacmis sanirimŞİMDİ SIRADA @@PAPYONKILIKLI .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (22.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................:59.000 hay maşallahh...... :)
kaldı geriye ..................................:11.000 :)
@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:7.000
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................:7.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................10.000
@@serenalar.................................:5.000
Ooo canim arkadsim hosgeldin a.k.etsin umreni seninde kandilin mubark olsun rabbm gonlune gore vrsin inslhselammmmmm ben geldimmmmm:) hepinizi çok özledim canlar nasılsınız iyi misiniz? kutsal topraklara selamınızı götürdüm hepimiz için bol bol dua ettim. Rabbim kabul eylesin. Miraç kandilimiz hayırlara vesile olsun mübarek olsun inşallah. bu gece beni de dualarınıza katmayı unutmayın yol arkadaşlarım hepinize hayırlı cumalar..
Canim öncelikle kandilin ve cuman hayirli olsun allah yaptigin tum iyiliklerin mukafatini karsina çıkarsın insallah cok memnun kaldim böylesine bir iyiligi yaptigin icin sen duamizi cuma gunu bagislamissin canim maşallah bende sana ayni dilekleri yine bu mübarek ayda ve bu cuma gununde diliyorum. allahtan kimin ne muradi varsa kabul etsin diyorum günahlarin affoldugu bu gecede allah bilerek bilmeyerek isledigimiz tum gunahlarimizi affetsin. Kimin ne dilegi varsa gercek olmasi dilegiyle...kızlar okuyabildiğim kadar geriye doğru okumaya çalıştım. gördüğüm kadarıyla papyonkılıklı ve sultan arkadaşlarım tedaviye başlamış hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim tamamına erdirip kucaklarınızı doldursun. bu arada sultancım kabede cuma saati ezanlar okunurken bağışladım duanı yasinler tebarekeler ammeler .... ile birlikte rabbim kabul etsin. dianthus karpuzçilek spring arkadaşlarım cinsiyetler belli olmuş topik prens prenseslerle dolmuş kraliçeler gibi kucağınıza alırsınız inşallah.cerenim pıtpıtları duymuş beraber pıtpıt pilavları yemeniz nasip olsun inşallah:) rabbim tamamına erdirsin. nurelmira cudis transfer aşamasına gelmişler hayırlı haberlerini bekliyorum. aysesahra beni merak ettiğin için çok teşekkür ederim. gözümden kaçan haberler arkadaşlar varsa özür dilerim biliniz ki hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?