Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Amin teyzesi inşallah Allahım isteyen herkese yasatsin..siz ne zaman öğreniyorsunuz? Yazdın da ben mi kaçırdım acaba okumaya fırsatım olmuyor yazılanları. .
Canim benim aminn insallah hayirlisiyla bûtûn kardeslerimize yasatsin bu duyguyu yesin teyzesi onu yaa yok canim yazmadim cúnkú burda kücük die söylemiolarki ama kan testi yaptirdik daum sendromu hastalik felan die ordan cinsiyetide ögrenebilirmisiz saglikli olsunda hayirlisi ile biz anneler icin cinsiyet önemli degil ama merak etmiorum desemde yalan olurr

Kizkardeslerimm cumaniz ve miracc kandiliniz mubarek olsunn bu aksam tûm tedavi asamasinda olan bekleyen kardeslerim icin dua edip meryem suresini okuyacagim Allah im bu gecenin húrmetine insallah dualarimizi kabul eder teyzeleriii ebegimle bol bol dua etcez bu aksamm

Aman canım dikkat et kendine ve bebişine. Hayırlısıyla kucağına al tatlım bebişini. Yaşıyoruz arada böyle endişeler. Umarım hepimiz bu dönemleri sorunsuz atlatırız.

Allah kabul etsin canım. Hoşgeldin, gözümüz yollarda kaldı. Rabbim o mübarek yerlerin havasını koklamayı nasip etsin. Tatlım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine profil resmindeki gibi tatlı bir bebiş nasip etsin Rabbim sana.

Kader arkadaşlarım, can yoldaşlarım. Cuma gününe denk gelen bu mübarek Mirac Kandili yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçen her duanız kabul, her dileğiniz gerçek olsun. Rabbim yuvalarımızı sağlıklı, hayırlı evlatlarla şenlendirsin. Kandiliniz mübarek olsun...

Saol canım. Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin bu güzelliği. Dularım sizlerle.

Ah canım öldüm öldüm dirildim ultrasonda bebeği görene kadar. Doktor sağlıklı bak kalbi atıyo diyinceye kadar canım çıktı. Ağlamaktan göremedim bebeği. İlk 3 ayı atlatsaydık inşallah sağ salim ondan sonra biraz daha düzene girer diye düşünüyorum inşallah. Allah yardımcımız olsun.

Aman canım dikkat et kendine ve bebişine. Hayırlısıyla kucağına al tatlım bebişini. Yaşıyoruz arada böyle endişeler. Umarım hepimiz bu dönemleri sorunsuz atlatırız.
Canım benim inşallah sağ salim alırız bebeğimizi kucağımıza. Allah razı olsun canım

CANIM HOŞGELDİN AKLIMIZ HEP SENİNLEYDİ DUALARIN DA BİZİMLE :) ALLAHIM KABUL ETSİN İBADETLERİ. ALLAH RAZI OLSUN CANIM AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK ...KANDİLİN MÜBAREK OLSUN

ŞİMDİ SIRADA @@PAPYONKILIKLI .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (22.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................:59.000 hay maşallahh...... :)

kaldı geriye ..................................:11.000 :)

@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:7.000
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................:7.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................10.000
@@serenalar.................................:5.000

Canim hosgeldin bende tedavideyim yarın kontrol var gorumcemin eşi gitti gorumceme geldim zemzem suyu getirmiş niyet edip allah razı olsun
Rabbim bizlerede nasip etsin gitmeyi
bu aksam dua edeceğim adlarimizi söyleyip analim dualarimizda birbirimizi benim adım İlknur dualarinizdan eksik etmeyin benide
kandiliniz mübarek olsun öpüyorum hepinizi

Gozun aydin arkadasim.Tedavinde güzel sonuçlar alırsın inşallah

Canım geçmiş olsun. Rabbim kimseye bu tarz üzüntüler yaşatmasın. Bebişinin iyi olmasına sevindim. Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin

canım orada internete hiç giremedim senin duan okunmuş ben alamadım hakkını helal et. tedavin hayırlı olsun içtiğin zemzemler şifa olsun senin de kandilin mübarek olsun her zaman olduğu gibi bu akşam da dualarımdasınız...

Hoşgeldin arkadaşım. Rabbim ibadetini kabul etsin. Bizlerin selamını gönderdiğin için sağol

Ayy canimm benimm kiyamam ya aynen 3 ayina gir azalir yada biter insallah hayirlisiyla benim öyle oldu cok sûkúr seninde biter aynen Allah túm anne adaylarinin yardimcisi olsunn

HOŞGELDİNNNN =))))

Canim banada 5000 yazarmsin. Gözden kacmis sanirim

Ooo canim arkadsim hosgeldin a.k.etsin umreni seninde kandilin mubark olsun rabbm gonlune gore vrsin inslh

Canim öncelikle kandilin ve cuman hayirli olsun allah yaptigin tum iyiliklerin mukafatini karsina çıkarsın insallah cok memnun kaldim böylesine bir iyiligi yaptigin icin sen duamizi cuma gunu bagislamissin canim maşallah bende sana ayni dilekleri yine bu mübarek ayda ve bu cuma gununde diliyorum. allahtan kimin ne muradi varsa kabul etsin diyorum günahlarin affoldugu bu gecede allah bilerek bilmeyerek isledigimiz tum gunahlarimizi affetsin. Kimin ne dilegi varsa gercek olmasi dilegiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…