- 21 Şubat 2015
- 904
- 2.136
- 158
- 36
Allah kabul etsin hepinizden allah razı olsun bende dualarimi okudum hepimize anne olmak isteyen herkese..Canlarim yatsi oncesi serenelarin duasini bitirdim hamdolsun. Icin rahat olsun canim operim.
Canim hosgeldinnnn.rabbim dualarini ibadetlerini kabul etsin insallahselammmmmm ben geldimmmmm:) hepinizi çok özledim canlar nasılsınız iyi misiniz? kutsal topraklara selamınızı götürdüm hepimiz için bol bol dua ettim. Rabbim kabul eylesin. Miraç kandilimiz hayırlara vesile olsun mübarek olsun inşallah. bu gece beni de dualarınıza katmayı unutmayın yol arkadaşlarım hepinize hayırlı cumalar..
doğrudur canım kaçırmışım sağol :)Canim banada 5000 yazarmsin. Gözden kacmis sanirim
Canım günaydın banada geri kalan 6000 duayı yazarmısın gülüm.ŞİMDİ SIRADA @@PAPYONKILIKLI .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (22.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................:64.000 hay maşallahh...... :)
kaldı geriye ..................................:6.000 :)
@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:7.000
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................:7.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:5.000
@@papyonkilikli.............................10.000
@@serenalar.................................:5.000
Canım bende 5000 aaldımŞİMDİ SIRADA @@PAPYONKILIKLI .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (22.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................: 10.000 :) YA BİSMİLLAHH.....
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@nurse51.....................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli............................:5.000
@@serenalar.................................:
Maşallah canım ne güzel madem oğlun varmış bunların kız olması iyi olmuş. Hayırlısı kuz evladı:) rabbim sağlıkla kucağına almayı nadip etsinKızlar merhaba, bugün detaylı ultrasona girdim. Bebeklerimi gördüm. Çok şükür iyiler. Ölçümleri normal ve haftalarına uygun. Doktor cinsiyetlerini de söyledi. Iki kız geliyormuş bize. Oğlum biraz şaşırdı sadece. O iki oğlan diyordu daha bu sabah. Süpriz oldu kızlar bizim için. Sağlıkla sıhhatle kavuştursun allahım hepimizi. Tedavide olan arkadaşlarım da inşallah hayırlı bebiş haberleri alırız. Benden haberler şimdilik bu kadar.
Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin ne mutlu sana bir oğlun varmış ikide kızın olacakKızlar merhaba, bugün detaylı ultrasona girdim. Bebeklerimi gördüm. Çok şükür iyiler. Ölçümleri normal ve haftalarına uygun. Doktor cinsiyetlerini de söyledi. Iki kız geliyormuş bize. Oğlum biraz şaşırdı sadece. O iki oğlan diyordu daha bu sabah. Süpriz oldu kızlar bizim için. Sağlıkla sıhhatle kavuştursun allahım hepimizi. Tedavide olan arkadaşlarım da inşallah hayırlı bebiş haberleri alırız. Benden haberler şimdilik bu kadar.
Hadi hayırlısı canım benimde çarşamba transfer yapılacak korku endişe heyecan mutluluk hepsi birarada Rabbim bu sefer 9 ay 10 gün karnimizda bir ömür hayatımızda olmayi nasip etsinkızlarrrr hepinize duama destek olduğunuz için teşekkür ederim. Allahım razı olsun hepinizden. bugün giremedim nete malum yangının izlerini temizledim. dip köşe temizlik yaptım. bu gece çatlatma iğnemi vurucam pazartesi toplama var inşalllaaaahhh....)))
Tatlim Bananady 5000 yaz kuzumŞİMDİ SIRADA @@PAPYONKILIKLI .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (22.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................:41.000 hay maşallahh...... :)
kaldı geriye ..................................:29.000 :)
@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:7.000
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:
.@@cudis.......................................:7.000
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:5.000
@@nurse51.....................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................10.000
@@serenalar.................................:
M
Maşallah canım ne güzel madem oğlun varmış bunların kız olması iyi olmuş. Hayırlısı kuz evladı:) rabbim sağlıkla kucağına almayı nadip etsin
Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin ne mutlu sana bir oğlun varmış ikide kızın olacak
kızımı kaybettikten sonra birdaha kızım olmazsa diye çok korkuyorum çok farklı bir duygu kelimelere dokemiyorum tarifi yok bende
Gözün aydin olsun canim cok sevindim saglikli hayirli olsunlarda insallah ne güzel iki prensesin annesi olacan zate prens annesiymisin ohh masallah subhanallah Allah im herkese nasib etsin bugunleri darisi túm bekleyen anne adaylarinaKızlar merhaba, bugün detaylı ultrasona girdim. Bebeklerimi gördüm. Çok şükür iyiler. Ölçümleri normal ve haftalarına uygun. Doktor cinsiyetlerini de söyledi. Iki kız geliyormuş bize. Oğlum biraz şaşırdı sadece. O iki oğlan diyordu daha bu sabah. Süpriz oldu kızlar bizim için. Sağlıkla sıhhatle kavuştursun allahım hepimizi. Tedavide olan arkadaşlarım da inşallah hayırlı bebiş haberleri alırız. Benden haberler şimdilik bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?