Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canlarim yatsi oncesi serenelarin duasini bitirdim hamdolsun. Icin rahat olsun canim operim.
Allah kabul etsin hepinizden allah razı olsun bende dualarimi okudum hepimize anne olmak isteyen herkese..
Rabbim kabul etsin
suan senin duani okuyorum 3000 bitti Bile
yarın kontrol var bakalım ne diyecek Dr

Canim hosgeldinnnn.rabbim dualarini ibadetlerini kabul etsin insallah
Kimbilir ne güzel ne özel anlar yasadin kutsal topraklarda.
Allahim en tez zamanda saglinla sihhatla göbisini doldurur canimm

ŞİMDİ SIRADA @@PAPYONKILIKLI .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (22.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................:64.000 hay maşallahh...... :)

kaldı geriye ..................................:6.000 :)

@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:7.000
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................:7.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:5.000
@@papyonkilikli.............................10.000
@@serenalar.................................:5.000

Canım günaydın banada geri kalan 6000 duayı yazarmısın gülüm.

Canım bende 5000 aaldım sanırım 70 bin oldu diğer sıradaki arkadaş için yazarsın o zaman

Kızlar merhaba, bugün detaylı ultrasona girdim. Bebeklerimi gördüm. Çok şükür iyiler. Ölçümleri normal ve haftalarına uygun. Doktor cinsiyetlerini de söyledi. Iki kız geliyormuş bize. Oğlum biraz şaşırdı sadece. O iki oğlan diyordu daha bu sabah. Süpriz oldu kızlar bizim için. Sağlıkla sıhhatle kavuştursun allahım hepimizi. Tedavide olan arkadaşlarım da inşallah hayırlı bebiş haberleri alırız. Benden haberler şimdilik bu kadar.

M
Maşallah canım ne güzel madem oğlun varmış bunların kız olması iyi olmuş. Hayırlısı kuz evladı:) rabbim sağlıkla kucağına almayı nadip etsin

Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin ne mutlu sana bir oğlun varmış ikide kızın olacak
kızımı kaybettikten sonra birdaha kızım olmazsa diye çok korkuyorum çok farklı bir duygu kelimelere dokemiyorum tarifi yok bende

kızlarrrr hepinize duama destek olduğunuz için teşekkür ederim. Allahım razı olsun hepinizden. bugün giremedim nete malum yangının izlerini temizledim. dip köşe temizlik yaptım. bu gece çatlatma iğnemi vurucam pazartesi toplama var inşalllaaaahhh....)))

Hadi hayırlısı canım benimde çarşamba transfer yapılacak korku endişe heyecan mutluluk hepsi birarada Rabbim bu sefer 9 ay 10 gün karnimizda bir ömür hayatımızda olmayi nasip etsin karşı komsumuzun kızı doğum yapmış annesinde arada bebeğini balkona çıkarıyor öyle imreniyorumki Allahım bizlerede nasip et diyorum

Tatlim Bananady 5000 yaz kuzum

M

Maşallah canım ne güzel madem oğlun varmış bunların kız olması iyi olmuş. Hayırlısı kuz evladı:) rabbim sağlıkla kucağına almayı nadip etsin

Allahım inşallah o mübarek yerlerde ettiğin dualarını kabul etsin, sana da hayırlı evlatlar nasip etsin arkadaşım.

Ah acını anlayamam asla ama Rabbim gönlünü ferahlatacak evlatlar nasip etsin sana da. 7 sene önce yine tüpbebek tedavisinden bir oğlum var Allah bağışlasın. Onun yıllardır beynimizi yemesiyle :) uğraştık tekrar tekrar. Inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi hepimiz.

Gözün aydin olsun canim cok sevindim saglikli hayirli olsunlarda insallah ne güzel iki prensesin annesi olacan zate prens annesiymisin ohh masallah subhanallah Allah im herkese nasib etsin bugunleri darisi túm bekleyen anne adaylarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…