Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Gözün aydin canim cookk sevindim ne cabuk gecti yaa tedaviye baslasammi derken bi an basladin insallah hayirlisi olur cancazimm bol bol kaliteli yumoslarin ve embiriyolarin olsun yeterki senin olsunn

Ahh canim benim insallah Allah im o duyguyu yasatir sende alir cikarsin balkonlara Allah in izniyle transferin yaklasti ne güzel hayirli olsun canim duan icinde aminnn ecmainn

Ahh canim benim insallah Allah im o duyguyu yasatir sende alir cikarsin balkonlara Allah in izniyle transferin yaklasti ne güzel hayirli olsun canim duan icinde aminnn ecmainn
Güzel dileklerin için çok sağol arkadaşım gözlerim doldu inan evet carsamba bebislerime alıp gelcem kismetse

Güzel dileklerin için çok sağol arkadaşım gözlerim doldu inan evet carsamba bebislerime alıp gelcem kismetse
Aminnn canimm benimm insallah saglikli hayirli bir sekilde kucaginada almak nasib olurrr bol bol dua oku ben hep ayetelkürsi okumustummm bidakine o gözler bebegin icin sevincten dolsunn al gel yiyenlerimizi

Aminnn canimm benimm insallah saglikli hayirli bir sekilde kucaginada almak nasib olurrr bol bol dua oku ben hep ayetelkürsi okumustummm bidakine o gözler bebegin icin sevincten dolsunn al gel yiyenlerimizi
İnşallah canım transferden sonrami okudun ayetelkursiyi

İnşallah canım transferden sonrami okudun ayetelkursiyi
Evden ciktim hastaneye gidene kadar hep okudum hep bismillahirrahmanirrahim söyledim transfer koltuguna yatincada bismillahla ciktim tekrar tekrar okudum ayetelkürsi yi ve besmeleyi dok. Embiroyo yu koyunca bak burda deyince hep kalkana kadar hayir dileyip besmele okudum ben cok inandim hayirlisina sende inan papyonkilikli mda ve burdaki bekleyen tûm arkadaslarim tutcakmi die dûsünmedim cünkü te bastan dedim varsa tutcagi bizde araciysak olurr ama dikkat ettim tabi hep insallah Allah im nasib etcek insallah

Gözün aydın canım. Ayyy ne güzel cicili bicili giydirirsin minik prenseslerini...

ŞİMDİ SIRADA @@PAPYONKILIKLI .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (22.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................:70.000 hay maşallahh...... :)

@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:7.000
@@4343.......................................:3.000
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................:7.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:2.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:3.000
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:5.000
@@papyonkilikli.............................10.000
@@serenalar.................................:5.000

kızlar hepinizin duası bulunsun istedim , o yüzden dağılımı bu şekilde yaptım. :) hepinizden Allah razı olsun . :)

nasıl da duygulanıyorum her duamızda anlatamam. kendi duamda da daha çok oldu bu. Hepinizden Allah RAzı olsun... Saat 13:00 de toplama var. hepinizi çok çok öpüyorum. Rabbim inşallah bu defa beni benim gibi bekleyenleri anne baba olma lütfunu bahşeder

Kızlar yarın transferim var nolur dualarinizi esirgemeyin .. 3 tane 1. Kalite embryomuzun oldugunu soyledi doktorum ve kac tane transfer edelim dye sordu. Benim gonlumden gecen 2 tane dedim ama cogul gebeliklern riskli oldgunuda biliyorum.. Ama biri tutunamazsa digeri icin sansim olur dye tek olmasinida istemyrum. Acikcasi ikiz bebekte esimle ikimizn hayalleri... Ne yapmaliyim sizce bana yardimci olabilirmisinz? Buarada papyonkilikli canim insallahh guzel gecer islemin guzel guzel yumurtalrn olur.

Allah gönlüne göre versin Canım inşallah güzel sonuçlarını alırız rRabbim yardımcın olsun tatlım

Canimm benimm hersey güzel olcak gözlerini kapat bebeklerini düsûn insallah hayirlisiyla hersey gûzel olcakk dualarimiz seninlee canim arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…