Gözün aydin canim cookk sevindim ne cabuk gecti yaa tedaviye baslasammi derken bi an basladin insallah hayirlisi olur cancazimm bol bol kaliteli yumoslarin ve embiriyolarin olsun yeterki senin olsunnkızlarrrr hepinize duama destek olduğunuz için teşekkür ederim. Allahım razı olsun hepinizden. bugün giremedim nete malum yangının izlerini temizledim. dip köşe temizlik yaptım. bu gece çatlatma iğnemi vurucam pazartesi toplama var inşalllaaaahhh....)))
Ahh canim benim insallah Allah im o duyguyu yasatir sende alir cikarsin balkonlara Allah in izniyle transferin yaklasti ne güzel hayirli olsun canim duan icinde aminnn ecmainnHadi hayırlısı canım benimde çarşamba transfer yapılacak korku endişe heyecan mutluluk hepsi birarada Rabbim bu sefer 9 ay 10 gün karnimizda bir ömür hayatımızda olmayi nasip etsinkarşı komsumuzun kızı doğum yapmış annesinde arada bebeğini balkona çıkarıyor öyle imreniyorumki Allahım bizlerede nasip et diyorum
Güzel dileklerin için çok sağol arkadaşımAhh canim benim insallah Allah im o duyguyu yasatir sende alir cikarsin balkonlara Allah in izniyle transferin yaklasti ne güzel hayirli olsun canim duan icinde aminnn ecmainn
inşallah canım benimGözün aydin canim cookk sevindim ne cabuk gecti yaa tedaviye baslasammi derken bi an basladin insallah hayirlisi olur cancazimm bol bol kaliteli yumoslarin ve embiriyolarin olsun yeterki senin olsunn
Aminnn canimm benimm insallah saglikli hayirli bir sekilde kucaginada almak nasib olurrr bol bol dua oku ben hep ayetelkürsi okumustummm bidakine o gözler bebegin icin sevincten dolsunnGüzel dileklerin için çok sağol arkadaşımgözlerim doldu inan evet carsamba bebislerime alıp gelcem kismetse
Aminn canim insallahinşallah canım benim
İnşallah canım transferden sonrami okudun ayetelkursiyiAminnn canimm benimm insallah saglikli hayirli bir sekilde kucaginada almak nasib olurrr bol bol dua oku ben hep ayetelkürsi okumustummm bidakine o gözler bebegin icin sevincten dolsunnal gel yiyenlerimizi
Evden ciktim hastaneye gidene kadar hep okudum hep bismillahirrahmanirrahim söyledim transfer koltuguna yatincada bismillahla ciktim tekrar tekrar okudum ayetelkürsi yi ve besmeleyi dok. Embiroyo yu koyunca bak burda deyince hep kalkana kadar hayir dileyip besmele okudum ben cok inandim hayirlisina sende inanİnşallah canım transferden sonrami okudun ayetelkursiyi
Gözün aydın canım. Ayyy ne güzel cicili bicili giydirirsin minik prenseslerini...Kızlar merhaba, bugün detaylı ultrasona girdim. Bebeklerimi gördüm. Çok şükür iyiler. Ölçümleri normal ve haftalarına uygun. Doktor cinsiyetlerini de söyledi. Iki kız geliyormuş bize. Oğlum biraz şaşırdı sadece. O iki oğlan diyordu daha bu sabah. Süpriz oldu kızlar bizim için. Sağlıkla sıhhatle kavuştursun allahım hepimizi. Tedavide olan arkadaşlarım da inşallah hayırlı bebiş haberleri alırız. Benden haberler şimdilik bu kadar.
canım sağol du az kalmıştı zaten sana 3.000 düşüyor :)Tatlim Bananady 5000 yaz kuzum
canım seninde duan olsun istedim arkadaşımız için 2.000 adet sana yazdım :)Canım bende 5000 aaldımsanırım 70 bin oldu diğer sıradaki arkadaş için yazarsın o zaman
tatlım cok sağol diğer arkadaşalarında payı olsun diye sana 3.000 yazdım sağol canım :)Canım günaydın banada geri kalan 6000 duayı yazarmısın gülüm.
nasıl da duygulanıyorum her duamızda anlatamam. kendi duamda da daha çok oldu bu. Hepinizden Allah RAzı olsun... Saat 13:00 de toplama var. hepinizi çok çok öpüyorum. Rabbim inşallah bu defa beni benim gibi bekleyenleri anne baba olma lütfunu bahşederŞİMDİ SIRADA @@PAPYONKILIKLI .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (22.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................:70.000 hay maşallahh...... :)
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:7.000
@@4343.......................................:3.000
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................:7.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:2.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:3.000
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:5.000
@@papyonkilikli.............................10.000
@@serenalar.................................:5.000
kızlar hepinizin duası bulunsun istedim , o yüzden dağılımı bu şekilde yaptım. :) hepinizden Allah razı olsun . :)
Tamam canım okudum duayı allah kabul etsin inşallah...canım seninde duan olsun istedim arkadaşımız için 2.000 adet sana yazdım :)
Allah gönlüne göre versin Canım inşallah güzel sonuçlarını alırızKızlar yarın transferim var nolur dualarinizi esirgemeyin .. 3 tane 1. Kalite embryomuzun oldugunu soyledi doktorum ve kac tane transfer edelim dye sordu. Benim gonlumden gecen 2 tane dedim ama cogul gebeliklern riskli oldgunuda biliyorum.. Ama biri tutunamazsa digeri icin sansim olur dye tek olmasinida istemyrum. Acikcasi ikiz bebekte esimle ikimizn hayalleri... Ne yapmaliyim sizce bana yardimci olabilirmisinz? Buaradapapyonkilikli canim insallahh guzel gecer islemin guzel guzel yumurtalrn olur.
Amin canim cok tesekkur ederimAllah gönlüne göre versin Canım inşallah güzel sonuçlarını alırızrRabbim yardımcın olsun tatlım
Canimm benimm hersey güzel olcak gözlerini kapat bebeklerini düsûn insallah hayirlisiyla hersey gûzel olcakk dualarimiz seninlee canim arkadasimnasıl da duygulanıyorum her duamızda anlatamam. kendi duamda da daha çok oldu bu. Hepinizden Allah RAzı olsun... Saat 13:00 de toplama var. hepinizi çok çok öpüyorum. Rabbim inşallah bu defa beni benim gibi bekleyenleri anne baba olma lütfunu bahşeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?