Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canimm benim hayirli olsun iki tane gectiyse gönlünden insallah hayirlisiyla olurr canim her arkadasimiz farkli yöntemler uyguluor ben hic bisey yemedim mesala kabak cekirdegi felan ama bol bol dinlendim ilk gún hic kalkmadim ikinci gün evin icinde gezdim kendimi yormadim hic bol bol su ictim olcagi varsa olur insallah merak etme sen kendini nasil rahat hissediosan daha cok onu yap simdiden cok sevindimm

ah canım ya gözümde yeniden tedaviye başlamak öyle büyüyordu ki şimdi seni görünce bi heves geldi içime yeni yumişler yeni heyecan ne güzel inşallah sağlıklı kaliteli yumurtalar toplanır sağlıkla tutunur annelerine ve bir ömür bırakmaz.

CANIM BENİM HADİ HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ ALLAHIM GÜLDÜR YÜZÜMÜZÜ .... :)

HEPİMİZİN YÜREĞİNE SAĞLIK CANIM BENİM COK GÜZEL BİR GÜNDE BAĞIŞALNDI DUA İNŞALLAH ALLAHIM MİRACINA CIKARMIŞTIR DUALRIMIZI MİRAÇ HEDİYESİNİ GÖNDERİRİ BİZLERE .. :) HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN CANIM BENİMM

GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAHIM KUCAĞINDA GÖRMEYİDE NASİP ETSİN İNŞ.

Hadi hayırlısı arkadaşım güzel haberlerle donersin inş dualarim seninle...

canım öncelikle hayırlı olsun transferin inşallah saati belli olunca yazarsan sen transferdeyken yasin okurum canım. sayı meselesine gelince ben olsam iki tane isterim. ikiz benim de hayalim. üstelik ilk tedavimde geriye kalan 3 embriyom sağlıklı çözünmedi çöpe gitti en azından transferle bi şans vermiş olursun ve inşallah inşallah inşallah tutar. rabbimden hayırlısını iste içinden nasıl geliyorsa öyle yap. şansın bahtın açık olsun

Canım benimde iki dondurulmuş embriyo var öyle korkuyorum ki sağlıklı çözünemezlerse diye yarın ararlar çarşamba transfer olacak hakkımızda hayırlısı

Canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah kızlarını.

Canım inşallah bol bol yumurtan toplanır, hepsi kaliteli şekilde döllenir. Dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun.

Buyutme Canim benim. Insallah gerek kalmaz AMA olur ya gerek kalirsa zaten bu yollarda yuruduk yine yururuz ne olwcak :)

Buyutme Canim benim. Insallah gerek kalmaz AMA olur ya gerek kalirsa zaten bu yollarda yuruduk yine yururuz ne
Canimm benimm hersey güzel olcak gözlerini kapat bebeklerini düsûn insallah hayirlisiyla hersey gûzel olcakk dualarimiz seninlee canim arkadasim
Canimmmm Allahim rqzi olsun hepinizden...

Canim insallah senin de transferin iyigecer tutunurlar annelerine bi omur seninle olurlar insallah sanirim bi aksilik cikmazsa Ben de ya seninle ya da senden birgun sonra transfer olucam :)

Canim ciktim yine 3 tane toplandi hamdolsun. Aman az olsun benim olsun :)
Canim ciktim yine 3 tane toplandi hamdolsun. Aman az olsun benim olsun :)
Hadi bakalım güzel güzel büyüsünler, bir tane olsun da yeter ki bölünsün. Sayı hiççç önemli değil hepimiz biliyoruz. 1 yada 2 transfer yapılıyor sonuçta. Güzel haberlerini alalım cnm inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…