Canimm benim hayirli olsun iki tane gectiyse gönlünden insallah hayirlisiyla olurr canim her arkadasimiz farkli yöntemler uyguluor ben hic bisey yemedim mesala kabak cekirdegi felan ama bol bol dinlendim ilk gún hic kalkmadim ikinci gün evin icinde gezdim kendimi yormadim hic bol bol su ictim olcagi varsa olur insallah merak etme sen kendini nasil rahat hissediosan daha cok onu yap simdiden cok sevindimmKızlar yarın transferim var nolur dualarinizi esirgemeyin .. 3 tane 1. Kalite embryomuzun oldugunu soyledi doktorum ve kac tane transfer edelim dye sordu. Benim gonlumden gecen 2 tane dedim ama cogul gebeliklern riskli oldgunuda biliyorum.. Ama biri tutunamazsa digeri icin sansim olur dye tek olmasinida istemyrum. Acikcasi ikiz bebekte esimle ikimizn hayalleri... Ne yapmaliyim sizce bana yardimci olabilirmisinz? Buaradapapyonkilikli canim insallahh guzel gecer islemin guzel guzel yumurtalrn olur.
ah canım ya gözümde yeniden tedaviye başlamak öyle büyüyordu ki şimdi seni görünce bi heves geldi içime yeni yumişler yeni heyecan ne güzel inşallah sağlıklı kaliteli yumurtalar toplanır sağlıkla tutunur annelerine ve bir ömür bırakmaz.nasıl da duygulanıyorum her duamızda anlatamam. kendi duamda da daha çok oldu bu. Hepinizden Allah RAzı olsun... Saat 13:00 de toplama var. hepinizi çok çok öpüyorum. Rabbim inşallah bu defa beni benim gibi bekleyenleri anne baba olma lütfunu bahşeder
CANIM BENİM HADİ HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ ALLAHIM GÜLDÜR YÜZÜMÜZÜ .... :)nasıl da duygulanıyorum her duamızda anlatamam. kendi duamda da daha çok oldu bu. Hepinizden Allah RAzı olsun... Saat 13:00 de toplama var. hepinizi çok çok öpüyorum. Rabbim inşallah bu defa beni benim gibi bekleyenleri anne baba olma lütfunu bahşeder
HEPİMİZİN YÜREĞİNE SAĞLIK CANIM BENİM COK GÜZEL BİR GÜNDE BAĞIŞALNDI DUA İNŞALLAH ALLAHIM MİRACINA CIKARMIŞTIR DUALRIMIZI MİRAÇ HEDİYESİNİ GÖNDERİRİ BİZLERE .. :) HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN CANIM BENİMMGünaydınneseli41 ağzına yüreği sağlık senin ve arkadaşlarımın
Dr geldim rahim kalınlığı 9mm jele başladım bugün estrofem yazmadı çarşamba transfer için arar bilgi verirler dedi sizce nasıl gidiyor
GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAHIM KUCAĞINDA GÖRMEYİDE NASİP ETSİN İNŞ.Kızlar merhaba, bugün detaylı ultrasona girdim. Bebeklerimi gördüm. Çok şükür iyiler. Ölçümleri normal ve haftalarına uygun. Doktor cinsiyetlerini de söyledi. Iki kız geliyormuş bize. Oğlum biraz şaşırdı sadece. O iki oğlan diyordu daha bu sabah. Süpriz oldu kızlar bizim için. Sağlıkla sıhhatle kavuştursun allahım hepimizi. Tedavide olan arkadaşlarım da inşallah hayırlı bebiş haberleri alırız. Benden haberler şimdilik bu kadar.
Hadi hayırlısı arkadaşım güzel haberlerle donersin inş dualarim seninle...nasıl da duygulanıyorum her duamızda anlatamam. kendi duamda da daha çok oldu bu. Hepinizden Allah RAzı olsun... Saat 13:00 de toplama var. hepinizi çok çok öpüyorum. Rabbim inşallah bu defa beni benim gibi bekleyenleri anne baba olma lütfunu bahşeder
canım öncelikle hayırlı olsun transferin inşallah saati belli olunca yazarsan sen transferdeyken yasin okurum canım. sayı meselesine gelince ben olsam iki tane isterim. ikiz benim de hayalim. üstelik ilk tedavimde geriye kalan 3 embriyom sağlıklı çözünmedi çöpe gitti en azından transferle bi şans vermiş olursun ve inşallah inşallah inşallah tutar. rabbimden hayırlısını iste içinden nasıl geliyorsa öyle yap. şansın bahtın açık olsunKızlar yarın transferim var nolur dualarinizi esirgemeyin .. 3 tane 1. Kalite embryomuzun oldugunu soyledi doktorum ve kac tane transfer edelim dye sordu. Benim gonlumden gecen 2 tane dedim ama cogul gebeliklern riskli oldgunuda biliyorum.. Ama biri tutunamazsa digeri icin sansim olur dye tek olmasinida istemyrum. Acikcasi ikiz bebekte esimle ikimizn hayalleri... Ne yapmaliyim sizce bana yardimci olabilirmisinz? Buaradapapyonkilikli canim insallahh guzel gecer islemin guzel guzel yumurtalrn olur.
YA ŞEHİR DIŞINDAKİLERileride birgün Ankaradakilerle dışarıda görüşmek isterim. burada çok güzel bir destek ortamı yakaladık. kocaman aile olduk.
biz de toplaşır gideriz:)YA ŞEHİR DIŞINDAKİLER
Kızlar yarın transferim var nolur dualarinizi esirgemeyin .. 3 tane 1. Kalite embryomuzun oldugunu soyledi doktorum ve kac tane transfer edelim dye sordu. Benim gonlumden gecen 2 tane dedim ama cogul gebeliklern riskli oldgunuda biliyorum.. Ama biri tutunamazsa digeri icin sansim olur dye tek olmasinida istemyrum. Acikcasi ikiz bebekte esimle ikimizn hayalleri... Ne yapmaliyim sizce bana yardimci olabilirmisinz?
Canım hayırlısı olur inşallah önce gobisler sonra kucaklarimiz dolar inş beraber gün sayacagiz benimde çarşamba
Canım benimde iki dondurulmuş embriyo var öyle korkuyorum ki sağlıklı çözünemezlerse diye yarın ararlar çarşamba transfer olacak hakkımızda hayırlısıcanım öncelikle hayırlı olsun transferin inşallah saati belli olunca yazarsan sen transferdeyken yasin okurum canım. sayı meselesine gelince ben olsam iki tane isterim. ikiz benim de hayalim. üstelik ilk tedavimde geriye kalan 3 embriyom sağlıklı çözünmedi çöpe gitti en azından transferle bi şans vermiş olursun ve inşallah inşallah inşallah tutar. rabbimden hayırlısını iste içinden nasıl geliyorsa öyle yap. şansın bahtın açık olsun
Canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah kızlarını.Kızlar merhaba, bugün detaylı ultrasona girdim. Bebeklerimi gördüm. Çok şükür iyiler. Ölçümleri normal ve haftalarına uygun. Doktor cinsiyetlerini de söyledi. Iki kız geliyormuş bize. Oğlum biraz şaşırdı sadece. O iki oğlan diyordu daha bu sabah. Süpriz oldu kızlar bizim için. Sağlıkla sıhhatle kavuştursun allahım hepimizi. Tedavide olan arkadaşlarım da inşallah hayırlı bebiş haberleri alırız. Benden haberler şimdilik bu kadar.
Canım inşallah bol bol yumurtan toplanır, hepsi kaliteli şekilde döllenir. Dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun.nasıl da duygulanıyorum her duamızda anlatamam. kendi duamda da daha çok oldu bu. Hepinizden Allah RAzı olsun... Saat 13:00 de toplama var. hepinizi çok çok öpüyorum. Rabbim inşallah bu defa beni benim gibi bekleyenleri anne baba olma lütfunu bahşeder
Canim ciktim yine 3 tane toplandi hamdolsun. Aman az olsun benim olsun :)papyonkilikli canım merak ediyorum iyimisin nasıl geçti opun
Ay gelin hepinizi evimd agirlarim. Evim kucuk AMA uyumazdik zaten :)YA ŞEHİR DIŞINDAKİLER
Buyutme Canim benim. Insallah gerek kalmaz AMA olur ya gerek kalirsa zaten bu yollarda yuruduk yine yururuz ne olwcak :)ah canım ya gözümde yeniden tedaviye başlamak öyle büyüyordu ki şimdi seni görünce bi heves geldi içime yeni yumişler yeni heyecan ne güzel inşallah sağlıklı kaliteli yumurtalar toplanır sağlıkla tutunur annelerine ve bir ömür bırakmaz.
Buyutme Canim benim. Insallah gerek kalmaz AMA olur ya gerek kalirsa zaten bu yollarda yuruduk yine yururuz neah canım ya gözümde yeniden tedaviye başlamak öyle büyüyordu ki şimdi seni görünce bi heves geldi içime yeni yumişler yeni heyecan ne güzel inşallah sağlıklı kaliteli yumurtalar toplanır sağlıkla tutunur annelerine ve bir ömür bırakmaz.
Canimmmm Allahim rqzi olsun hepinizden...Canimm benimm hersey güzel olcak gözlerini kapat bebeklerini düsûn insallah hayirlisiyla hersey gûzel olcakk dualarimiz seninlee canim arkadasim
Canim insallah senin de transferin iyigecer tutunurlar annelerine bi omur seninle olurlar insallah sanirim bi aksilik cikmazsa Ben de ya seninle ya da senden birgun sonra transfer olucam :)Kızlar yarın transferim var nolur dualarinizi esirgemeyin .. 3 tane 1. Kalite embryomuzun oldugunu soyledi doktorum ve kac tane transfer edelim dye sordu. Benim gonlumden gecen 2 tane dedim ama cogul gebeliklern riskli oldgunuda biliyorum.. Ama biri tutunamazsa digeri icin sansim olur dye tek olmasinida istemyrum. Acikcasi ikiz bebekte esimle ikimizn hayalleri... Ne yapmaliyim sizce bana yardimci olabilirmisinz? Buaradapapyonkilikli canim insallahh guzel gecer islemin guzel guzel yumurtalrn olur.
Canim ciktim yine 3 tane toplandi hamdolsun. Aman az olsun benim olsun :)
Canim ciktim yine 3 tane toplandi hamdolsun. Aman az olsun benim olsun :)
Hadi bakalım güzel güzel büyüsünler, bir tane olsun da yeter ki bölünsün. Sayı hiççç önemli değil hepimiz biliyoruz. 1 yada 2 transfer yapılıyor sonuçta. Güzel haberlerini alalım cnm inşallah.Canim ciktim yine 3 tane toplandi hamdolsun. Aman az olsun benim olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?