Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

inşallah kızlar 6 7 vardı ama kistim de vardı o nedenle cevap vermediler onlar sanırım ama gönlümüze göre verdi Rabbim inşallah döllenirler kaliteli olurlarda çünkü eşim dondurmadan yana değil pek. hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.
bi aksilik çıkmazasa çrş ya da prş transfer olucak inşallllaaahhhh :)))

Canim tesekkur ederim güzel yorumun icin Rabbim nasip eder insallahh bana ve benim gibi isteyen herkese..

Ayyy canimm benimm insallah hayirlisiyla transferin geldi catti bak yeni umutlarini alcaksin insallah kaliteli kaliteli bölûnürler insallah bu sefer hersey dahada güzel olcak Allah in izniyle

Canlarimm az önce bi yaziya takildim anne olmak istiyenlere yumurtslarini verior die bi bölûme bakarken orda evlatlik alan bir annenin yazdiklari okadar güzeldiki anlatamam konu sahibi cadyy evlatlik alan anne 12 yillik evli ve hangi dok. Giderse gitsin cocugu olamayacagini söylemisler hep yikim sonra esine neden evlatlik almadiklarini sormus okadar anne babasiz cocuk var yetimhanede bir bebek gözûne carpmis iste demis benim bebegim bu okadar tatli okadar gûzelmiski sanki kendi bebegini emanet birakmis almaya gelmis gibi hissetmis cok ugrasmislar almak icin bûtûn tedtlerden bütün denetimlerden gecmisler aylarca gögûs germisler ve bebeklerini enson almislar evinin eksikligi tamamlanmis cok baglanmislar cok sevmisler okul cagina geldiginde oturup herseyi anlatmislar ûvey olduklarini kiz olgunlukla karsilamis annesi birgün okulda kizinin konusmasina sahit olmus cok duygulanmis kûcük kiz ve arkadasinin konusmasi
BİLİORMUSUN BEN EVLATLIGIM
ARKADASI:EVLATLIK NE
EVLATLIK ANNENİN KARNINDA DEGİL YÜREGİNDE BÜYÜTMESİ
Demis cok duygulandim evlat hasreti de bu degilmi ben hep esime diodum 10 sene icinde olmazsa nasibimi yetimhanede arayacam onun sevgisi karninda büyütmekle gecmio evlat sevgisi isteyen hepsini sever ister yalan degil karnindakini oynayinca gördûgûnde dahada arkli oluormus annelik ne gûzel belki nasibimizi baska yerlerde arayip zorlamamaliyiz Allah im tûm kardeslerime hayirli evlatlar nasib etsin insallah

Canimm cok cok tesekkur ederimmm Allah razi olsun yarin sabah 9 gibi yapariz dedi doktrm.. En son bizde esimle oyle dusunduk bakalim doktrm uygun gorecekmi hersey yolunda gidecek mi.. İnsallah rabbim herkesn gonlune gore hayrli eyler..

Ayyy canimm benimm insallah hayirlisiyla transferin geldi catti bak yeni umutlarini alcaksin insallah kaliteli kaliteli bölûnürler insallah bu sefer hersey dahada güzel olcak Allah in izniyle
canım benim desteğin için sağol... Rabbim hepimizin kucaklarını hayatlarını doldursun inşallah :)

varmi daha alinacak dua arkadasim?

transferin hayirli olsun. sImsIkI tutunsun sana yavrun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…