- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Hadi hayırlısı canım bakalım senin transfer ne zaman olacakCanim ciktim yine 3 tane toplandi hamdolsun. Aman az olsun benim olsun :)
canımsın yaa gönlün sığdığı yere herşey sığar...Ay gelin hepinizi evimd agirlarim. Evim kucuk AMA uyumazdik zaten :)
korkma canım benimki nadir görülen bi olay iyi düşün iyi olsun emanetleri Rabbime...Canım benimde iki dondurulmuş embriyo var öyle korkuyorum ki sağlıklı çözünemezlerse diye yarın ararlar çarşamba transfer olacak hakkımızda hayırlısı
geçmiş olsun canım üçü de senin olsun inşallahhhhhCanim ciktim yine 3 tane toplandi hamdolsun. Aman az olsun benim olsun :)
Canim tesekkur ederim güzel yorumun icin Rabbim nasip eder insallahh bana ve benim gibi isteyen herkese..Canimm benim hayirli olsun iki tane gectiyse gönlünden insallah hayirlisiyla olurr canim her arkadasimiz farkli yöntemler uyguluor ben hic bisey yemedim mesala kabak cekirdegi felan ama bol bol dinlendim ilk gún hic kalkmadim ikinci gün evin icinde gezdim kendimi yormadim hic bol bol su ictim olcagi varsa olur insallah merak etme sen kendini nasil rahat hissediosan daha cok onu yap simdiden cok sevindimm
Ayyy hadi insallahh canim birlikte gun sayip birlikte mutlu haber alalim insallahh..Canim insallah senin de transferin iyigecer tutunurlar annelerine bi omur seninle olurlar insallah sanirim bi aksilik cikmazsa Ben de ya seninle ya da senden birgun sonra transfer olucam :)
Ayyy canimm benimm insallah hayirlisiyla transferin geldi catti bak yeni umutlarini alcaksin insallah kaliteli kaliteli bölûnürler insallah bu sefer hersey dahada güzel olcak Allah in izniyleinşallah kızlar 6 7 vardı ama kistim de vardı o nedenle cevap vermediler onlar sanırım ama gönlümüze göre verdi Rabbim inşallah döllenirler kaliteli olurlarda çünkü eşim dondurmadan yana değil pek. hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.
bi aksilik çıkmazasa çrş ya da prş transfer olucak inşallllaaahhhh :)))
Aminnn ecmainn insallah hayirlisiyla canim insallah eder ve edecekteCanim tesekkur ederim güzel yorumun icin Rabbim nasip eder insallahh bana ve benim gibi isteyen herkese..
Canimm cok cok tesekkur ederimmm Allah razi olsun yarin sabah 9 gibi yapariz dedi doktrm.. En son bizde esimle oyle dusunduk bakalim doktrm uygun gorecekmi hersey yolunda gidecek mi.. İnsallah rabbim herkesn gonlune gore hayrli eyler..canım öncelikle hayırlı olsun transferin inşallah saati belli olunca yazarsan sen transferdeyken yasin okurum canım. sayı meselesine gelince ben olsam iki tane isterim. ikiz benim de hayalim. üstelik ilk tedavimde geriye kalan 3 embriyom sağlıklı çözünmedi çöpe gitti en azından transferle bi şans vermiş olursun ve inşallah inşallah inşallah tutar. rabbimden hayırlısını iste içinden nasıl geliyorsa öyle yap. şansın bahtın açık olsun
ay hadi inşalllaahhh :))))Aminnn canim insallahh 3 muz birlikte gun sayicaz sanirim sen ben vepapyonkilikli .. Rabbim hepimize isteyen dua eden bekleyen herkese nasip eder insallahh
canım benim desteğin için sağol... Rabbim hepimizin kucaklarını hayatlarını doldursun inşallah :)Ayyy canimm benimm insallah hayirlisiyla transferin geldi catti bak yeni umutlarini alcaksin insallah kaliteli kaliteli bölûnürler insallah bu sefer hersey dahada güzel olcak Allah in izniyle
maasallah canim gözün aydin kan can olsun yumoslarin saglikla döllenip büyüsünler insallahhhCanim ciktim yine 3 tane toplandi hamdolsun. Aman az olsun benim olsun :)
varmi daha alinacak dua arkadasim?ŞİMDİ SIRADA @@PAPYONKILIKLI .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (22.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................:70.000 hay maşallahh...... :)
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:7.000
@@4343.......................................:3.000
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................:7.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:2.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:3.000
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:5.000
@@papyonkilikli.............................10.000
@@serenalar.................................:5.000
kızlar hepinizin duası bulunsun istedim , o yüzden dağılımı bu şekilde yaptım. :) hepinizden Allah razı olsun . :)
transferin hayirli olsun. sImsIkI tutunsun sana yavrun insallahKızlar yarın transferim var nolur dualarinizi esirgemeyin .. 3 tane 1. Kalite embryomuzun oldugunu soyledi doktorum ve kac tane transfer edelim dye sordu. Benim gonlumden gecen 2 tane dedim ama cogul gebeliklern riskli oldgunuda biliyorum.. Ama biri tutunamazsa digeri icin sansim olur dye tek olmasinida istemyrum. Acikcasi ikiz bebekte esimle ikimizn hayalleri... Ne yapmaliyim sizce bana yardimci olabilirmisinz? Buaradapapyonkilikli canim insallahh guzel gecer islemin guzel guzel yumurtalrn olur.
Aminn cok tesekkur ederim. Henuz transfer olmadi bekliyorum Allah razi olsun hepiniizdentransferin hayirli olsun. sImsIkI tutunsun sana yavrun insallah
Hadi hayrlsi olsun arkdsm siki siki tutunrlar insalh bebislerinAminn cok tesekkur ederim. Henuz transfer olmadi bekliyorum Allah razi olsun hepiniizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?