Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canlarım transferim yarın. 2. gün diye biraz endişelendim ama dr politikamız bu dedi. bir sıkıntı çıkmazsa yarın transfer var
Ayyy canim benim hadi hayirli olsun insallahhh guzel haberler yakindir hepimiz icin.. Bende smdi transferden ciktim insallahh bebislerim annelerine sıkı sıkı tutunurlar..

meraba canlarrr uzun zammandir yazamadim nasilsiniz alinacak dua varsa bende okumak isterim

Canim papyonkilikli için ben 7000 aldim. 5000 bitti okumadigim 2000 adetin var seninde duada katlin olsun istersen 1000 adeti istersen sen oku. 1000 adetide Spring2014 okusun. Kimin duasi kime kabul olur bilinmiyor. Bana cevap yazin sizden cevap gelmezse ben bugün okunmaya devam edecem

1000 ini bana veeeer bende isteriiim

canlarım transferim yarın. 2. gün diye biraz endişelendim ama dr politikamız bu dedi. bir sıkıntı çıkmazsa yarın transfer var
canım benim demek transfer aşamasına bile geldin maşallah hayırla tutunsun inşallah. benim ilk tedavimde de doktorum hiç bir laboratuvar ortamı doğal anne kadar doğal olamaz en güzeli bir an evvel yerine yerleştirmek demişti nitekim tutmuştu da. ikinci tedavimde çok kaliteli iki tane 5. gün embriyosu hiç tutmadı test günüme bile kalmadı biliyosun. rabbim ol dicek olacak gerisi teferruat sen de endişe etme güzelce duanı et al bebişini gel

Ayyy canim benim hadi hayirli olsun insallahhh guzel haberler yakindir hepimiz icin.. Bende smdi transferden ciktim insallahh bebislerim annelerine sıkı sıkı tutunurlar..
canım hayırlı olsun transferin tam saatini tutturamasam da yasinini okudum. inşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerin. kaç adet transfer edildi 2 mi?

Arkadsm s3nin ilk transfnde tutmusmuydu peki sonra ne oldu cnm

canım dr da bana aynı şeyi söyledi. bölünmede bir sorun yokmuş hamdolsun embriyo sayısı az olduğu için böyle bir yöntem yapıyorlarmış. hayırlısı artık. Rabbime emanet. çok hızlı tedaviye başladım valla ben bile halen şaşkınım... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…