- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
Ayyy canim benim hadi hayirli olsun insallahhh guzel haberler yakindir hepimiz icin.. Bende smdi transferden ciktim insallahh bebislerim annelerine sıkı sıkı tutunurlar..canlarım transferim yarın. 2. gün diye biraz endişelendim ama dr politikamız bu dedi. bir sıkıntı çıkmazsa yarın transfer var
meraba canlarrr uzun zammandir yazamadim nasilsiniz alinacak dua varsa bende okumak isterim
1000 ini bana veeeer bende isteriiimCanimpapyonkilikli için ben 7000 aldim. 5000 bitti okumadigim 2000 adetin var seninde duada katlin olsun istersen 1000 adeti istersen sen oku. 1000 adetide Spring2014 okusun. Kimin duasi kime kabul olur bilinmiyor. Bana cevap yazin sizden cevap gelmezse ben bugün okunmaya devam edecem
canım benim demek transfer aşamasına bile geldin maşallah hayırla tutunsun inşallah. benim ilk tedavimde de doktorum hiç bir laboratuvar ortamı doğal anne kadar doğal olamaz en güzeli bir an evvel yerine yerleştirmek demişti nitekim tutmuştu da. ikinci tedavimde çok kaliteli iki tane 5. gün embriyosu hiç tutmadı test günüme bile kalmadı biliyosun. rabbim ol dicek olacak gerisi teferruat sen de endişe etme güzelce duanı et al bebişini gelcanlarım transferim yarın. 2. gün diye biraz endişelendim ama dr politikamız bu dedi. bir sıkıntı çıkmazsa yarın transfer var
canım okumak istiyorsan ben vereyim 1.000 adet sana...1000 ini bana veeeer bende isteriiim
canım hayırlı olsun transferin tam saatini tutturamasam da yasinini okudum. inşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerin. kaç adet transfer edildi 2 mi?Ayyy canim benim hadi hayirli olsun insallahhh guzel haberler yakindir hepimiz icin.. Bende smdi transferden ciktim insallahh bebislerim annelerine sıkı sıkı tutunurlar..
Arkadsm s3nin ilk transfnde tutmusmuydu peki sonra ne oldu cnmcanım benim demek transfer aşamasına bile geldin maşallah hayırla tutunsun inşallah. benim ilk tedavimde de doktorum hiç bir laboratuvar ortamı doğal anne kadar doğal olamaz en güzeli bir an evvel yerine yerleştirmek demişti nitekim tutmuştu da. ikinci tedavimde çok kaliteli iki tane 5. gün embriyosu hiç tutmadı test günüme bile kalmadı biliyosun. rabbim ol dicek olacak gerisi teferruat sen de endişe etme güzelce duanı et al bebişini gel
çalıyorum o zaman senden 1000 adet tatlım..canım hayırlı olsun transferin tam saatini tutturamasam da yasinini okudum. inşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerin. kaç adet transfer edildi 2 mi?
sonra düşük yaptım kuzumArkadsm s3nin ilk transfnde tutmusmuydu peki sonra ne oldu cnm
anlaştık şekerçalıyorum o zaman senden 1000 adet tatlım..
Oyy arkadsm insallh kendiliginden hamile kalirsin tedaviye gerek kalmdan burdan hyrli hberlrni alrz inslhsonra düşük yaptım kuzumbıraktı bebeğim beni...
Sen saol canim benimm aminnn ecmainnn insallahcanım benim desteğin için sağol... Rabbim hepimizin kucaklarını hayatlarını doldursun inşallah :)
Canimm vardir bununda bir hayri masallah embiriyolarina endiselenme annesi gözúmûz aydin gûn saycazzzcanlarım transferim yarın. 2. gün diye biraz endişelendim ama dr politikamız bu dedi. bir sıkıntı çıkmazsa yarın transfer var
Gözün aydin hosgeldiler annesine can kan olsunlar simsiki tutunsunlar insallah hayirli olsun gún saymalarinnAyyy canim benim hadi hayirli olsun insallahhh guzel haberler yakindir hepimiz icin.. Bende smdi transferden ciktim insallahh bebislerim annelerine sıkı sıkı tutunurlar..
Aminnn canim insallahhh hayirla sonuclanirGözün aydin hosgeldiler annesine can kan olsunlar simsiki tutunsunlar insallah hayirli olsun gún saymalarinn
Allah razi olsun ne kadar tesekkur etsem az kalir sizlere.. Evet 2 tane transfer edildi canimcanım hayırlı olsun transferin tam saatini tutturamasam da yasinini okudum. inşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerin. kaç adet transfer edildi 2 mi?
canım dr da bana aynı şeyi söyledi. bölünmede bir sorun yokmuş hamdolsun embriyo sayısı az olduğu için böyle bir yöntem yapıyorlarmış. hayırlısı artık. Rabbime emanet. çok hızlı tedaviye başladım valla ben bile halen şaşkınım... :)))canım benim demek transfer aşamasına bile geldin maşallah hayırla tutunsun inşallah. benim ilk tedavimde de doktorum hiç bir laboratuvar ortamı doğal anne kadar doğal olamaz en güzeli bir an evvel yerine yerleştirmek demişti nitekim tutmuştu da. ikinci tedavimde çok kaliteli iki tane 5. gün embriyosu hiç tutmadı test günüme bile kalmadı biliyosun. rabbim ol dicek olacak gerisi teferruat sen de endişe etme güzelce duanı et al bebişini gel
Rabbime emanet herşey hamdolsun Allahıma. rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza almayı....Canimm vardir bununda bir hayri masallah embiriyolarina endiselenme annesi gözúmûz aydin gûn saycazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?