- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
ay inşallah güze güzel haberler alırız arkadaşım ya :)Ayyy canim benim hadi hayirli olsun insallahhh guzel haberler yakindir hepimiz icin.. Bende smdi transferden ciktim insallahh bebislerim annelerine sıkı sıkı tutunurlar..
ya ne güzl insanlarsınız hepiniz.... herkesler dua etti hamdolsun... seviyorum hepinizi....Rabbim yar ve yardımcınız olsun her zaman....1000 ini bana veeeer bende isteriiim
benim tam 12.30 da inşallah....NursELmira canım transfer hayırlı ugurlu olsun
papyonkilikli canım seninkide hayırlı olsun birlikte gün sayacagiz
bugün ev temizlik çamaşır yemek yarın akşam yemeği öyle geçti hemşire aradı yarın arayacağım sizi dedi benimkinin saati belli değil henüz
Aminnnn ecmain insallah hayirlisiyla arkadasimm insallahRabbime emanet herşey hamdolsun Allahıma. rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza almayı....
TAMM CANIM BEN OKURUM MSJ YENI GORDUM KUSURA BAKMA LUTFENCanimpapyonkilikli için ben 7000 aldim. 5000 bitti okumadigim 2000 adetin var seninde duada katlin olsun istersen 1000 adeti istersen sen oku. 1000 adetide Spring2014 okusun. Kimin duasi kime kabul olur bilinmiyor. Bana cevap yazin sizden cevap gelmezse ben bugün okunmaya devam edecem
İnşallah transfer saatinizde uygun olurum. Sizlere de okurum yasin. Hayırla al gel bebişini annesi ve bir daha hiç bırakma...benim tam 12.30 da inşallah....
amin amin amin Rabbim hepimize nasip etsin inşalllaahhhh... Allahım razı olsun senden hepinizden...İnşallah transfer saatinizde uygun olurum. Sizlere de okurum yasin. Hayırla al gel bebişini annesi ve bir daha hiç bırakma...
TAMM CANIM BEN OKURUM MSJ YENI GORDUM KUSURA BAKMA LUTFEN
19 Mayıs bebişin hayırlı olsun canım. 9 ay sıkı sıkı hiç bırakmasın anneciğini :)Ayyy canim benim hadi hayirli olsun insallahhh guzel haberler yakindir hepimiz icin.. Bende smdi transferden ciktim insallahh bebislerim annelerine sıkı sıkı tutunurlar..
Aminn canim evet 19 mayis önemli bigün ama bizim icin özelde cünkü evlilik yıldönümümüz.. Rabbim çok büyük insallahh 3 yıl sonra aynı gün bebislerimiz bizimledir ve hep bizimle kalırlar..19 Mayıs bebişin hayırlı olsun canım. 9 ay sıkı sıkı hiç bırakmasın anneciğini :)
süpersin canım benim :)Canimpapyonkilikli için ben 7000 aldim. 5000 bitti okumadigim 2000 adetin var seninde duada katlin olsun istersen 1000 adeti istersen sen oku. 1000 adetide Spring2014 okusun. Kimin duasi kime kabul olur bilinmiyor. Bana cevap yazin sizden cevap gelmezse ben bugün okunmaya devam edecem
Canımmmm dularımız seninle...kızlar elim ayağım titriyor ilkinde bu kadar heycanlı değildim. tedavide olduğumu yeni idrak ettim sanırım. bir de uzun zamandır evde yalnız kalmamıştım onun da etkisi var sanırım. transfere kadar daireye gitsem mi acaba diye bile düşündüm ama oradakilere de ameliyat olucam dedim Allah affetsin. dualarınıza talibim. bu defa kucağıma almayı nasip etsin Rabbim....
heycanini ben bile hissetdim.yasayan bilir. minisini sana vericekler heycan olmami yaaa :)) insallah sImsIkI tutunur ve 9 ay sonra saglikla sihhatle kucagina alirsin insallahhhhkızlar elim ayağım titriyor ilkinde bu kadar heycanlı değildim. tedavide olduğumu yeni idrak ettim sanırım. bir de uzun zamandır evde yalnız kalmamıştım onun da etkisi var sanırım. transfere kadar daireye gitsem mi acaba diye bile düşündüm ama oradakilere de ameliyat olucam dedim Allah affetsin. dualarınıza talibim. bu defa kucağıma almayı nasip etsin Rabbim....
Rabbim yar ve yardımcın olsun cnm..kızlar elim ayağım titriyor ilkinde bu kadar heycanlı değildim. tedavide olduğumu yeni idrak ettim sanırım. bir de uzun zamandır evde yalnız kalmamıştım onun da etkisi var sanırım. transfere kadar daireye gitsem mi acaba diye bile düşündüm ama oradakilere de ameliyat olucam dedim Allah affetsin. dualarınıza talibim. bu defa kucağıma almayı nasip etsin Rabbim....
rabbim yar ve yardımcın olsun canım.... hadi inşallah güzel haberlerimiz olsun....dualarım seninle....Kızlar hastaneden aradılar yoldayiz bebislerimi almaya gidiyorum çok heyecanlıyım sabah erken kalkıp dualarimi okumak nasip oldu Meryem süresi yasin kenzul Arş duasını Rabbim kabul etsin dualariniza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?