Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

NursELmira canım transfer hayırlı ugurlu olsun
papyonkilikli canım seninkide hayırlı olsun birlikte gün sayacagiz
bugün ev temizlik çamaşır yemek yarın akşam yemeği öyle geçti hemşire aradı yarın arayacağım sizi dedi benimkinin saati belli değil henüz

Kizlar transfer oncesi nar suyu demistinz ya ona transferden sonrada devam edeckmyiz?? Birde ekstra tavsiye ettginz birsey var mi

benim tam 12.30 da inşallah....

TAMM CANIM BEN OKURUM MSJ YENI GORDUM KUSURA BAKMA LUTFEN

Ayyy canim benim hadi hayirli olsun insallahhh guzel haberler yakindir hepimiz icin.. Bende smdi transferden ciktim insallahh bebislerim annelerine sıkı sıkı tutunurlar..
19 Mayıs bebişin hayırlı olsun canım. 9 ay sıkı sıkı hiç bırakmasın anneciğini :)

19 Mayıs bebişin hayırlı olsun canım. 9 ay sıkı sıkı hiç bırakmasın anneciğini :)
Aminn canim evet 19 mayis önemli bigün ama bizim icin özelde cünkü evlilik yıldönümümüz.. Rabbim çok büyük insallahh 3 yıl sonra aynı gün bebislerimiz bizimledir ve hep bizimle kalırlar..

kızlar elim ayağım titriyor ilkinde bu kadar heycanlı değildim. tedavide olduğumu yeni idrak ettim sanırım. bir de uzun zamandır evde yalnız kalmamıştım onun da etkisi var sanırım. transfere kadar daireye gitsem mi acaba diye bile düşündüm ama oradakilere de ameliyat olucam dedim Allah affetsin. dualarınıza talibim. bu defa kucağıma almayı nasip etsin Rabbim....

süpersin canım benim :)

Canımmmm dularımız seninle...

heycanini ben bile hissetdim.yasayan bilir. minisini sana vericekler heycan olmami yaaa :)) insallah sImsIkI tutunur ve 9 ay sonra saglikla sihhatle kucagina alirsin insallahhhh

Rabbim yar ve yardımcın olsun cnm..

Kızlar hastaneden aradılar yoldayiz bebislerimi almaya gidiyorum çok heyecanlıyım sabah erken kalkıp dualarimi okumak nasip oldu Meryem süresi yasin kenzul Arş duasını Rabbim kabul etsin dualariniza ihtiyacım var

Kızlar hastaneden aradılar yoldayiz bebislerimi almaya gidiyorum çok heyecanlıyım sabah erken kalkıp dualarimi okumak nasip oldu Meryem süresi yasin kenzul Arş duasını Rabbim kabul etsin dualariniza ihtiyacım var
rabbim yar ve yardımcın olsun canım.... hadi inşallah güzel haberlerimiz olsun....dualarım seninle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…