Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kuzum dualarim seninle. İnsallah yegenlerimi alip geleceksin bu sefer, simsiki tutunacaklar sana.

Kızlar hastaneden aradılar yoldayiz bebislerimi almaya gidiyorum çok heyecanlıyım sabah erken kalkıp dualarimi okumak nasip oldu Meryem süresi yasin kenzul Arş duasını Rabbim kabul etsin dualariniza ihtiyacım var

İnşallah bebislerin sana simsiki tutunur. Dualarim seninle.

Kizlar transfer oncesi nar suyu demistinz ya ona transferden sonrada devam edeckmyiz?? Birde ekstra tavsiye ettginz birsey var mi
Canım transferden sonra nar suyu içme bırak. Transferden sonra hergün bir kase kabak çekirdeği ve bir dilim ananas ye mutlaka. Bol su iç ve dua.

Kızlar hastanedeyim transfer oldu dinleniyorum sağolun dualariniz ve guzel dilekleriniz için allah razı olsun
Allahım inşallah kardeşlerimin bebekleri onlara sıkı sıkı tutunur ve onlar ömür boyu hiç bırakmazlar. Allah yardımcınız olsun, dualarımız sizinle.

Canım test günün yarın dimi. Evde test yaptın mı. Allahım inşallah yarın güzel haberlerini alacağız.

Evet yarin benim için büyük gün. Kan vericem ama sonucu email ile yollamalarini isteyecem. aksam eşim eve gelince birlikte öğreneceğiz. Geçen sefer çok üzüldüm. Negatif olursa tek basina olmak istemiyorum ve tabiki pozitifse bu haberi ona telefonda demek istemiyorum. Bir yanim çok merak ediyor. Bir yanim hic ogrenmesem bu umutla yasasam diyor. Sagolsun papyonkilikli bu süreçte büyük destekcimdi. İnşallah bende yarin bebeğimin haberini veririm

Kızlar sağolun dualariniz ve güzel temennileriniz için iyiki varsınız tek tek alıntı yapamadım eşim bugün ve yarın evde kimseye soylemedik transferi
Nautilus yarın güzel haberler verirsin insallah arkadaşım@papyonkilikli canım senin nasıl geçti transfer hayırlı olsun

Canım inşallah pozitifi göreceksin. Ben de emaille öğrenmiştim. Kanı verdim sonra büroma geldim. Eşimle birlikte çalışıyoruz. Mail gelince eşimi çağırdım ve şükür pozitifi görünce titremeye başlamıştım. İnşallah sen de güzel haber alacaksın canım. Allahım seni ve eşini sevindirsin, yüzünüzü güldürsün bebişle. Bizi de haberdar et güzel sonuçlarınla inşallah.

İnşallah pozitifi görürüm. Birlikte öğrenmeniz eminim iyi gelmiştir. Sonucu yarin akşam 8 doğru öğrenecem. Sonra sizlere de mutlaka haber verecem. İnşallah güzel haber veririm.

inşalllaahhhh....

Kızlar transferden sonra progesteron tahlili yapıldı 6kusur çıkmış Dr düşük çıkarsa iğne normal çıkarsa jele devam demişti aradım Dr ameliyattaymis not aldık geri dönüş yapacağız dediler sizce nasıl

Kızlar hastaneden aradılar yoldayiz bebislerimi almaya gidiyorum çok heyecanlıyım sabah erken kalkıp dualarimi okumak nasip oldu Meryem süresi yasin kenzul Arş duasını Rabbim kabul etsin dualariniza ihtiyacım var
Aaa cok sevindim insallah bebislerin siki siki tutunurlarr hayirli olsun kan can olsunlarr gözün aydin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…