Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canım idrara fazla sıkışmışım tek sorun o oldu :)

Beklenen som geldi insallah buraya hamileyimm diee haykirirsinnn insallah simdiden hayirli olsun valla ben heyecanlandim seni hic dûsünemiorum

Kizlar aranizda histerskopi olan vardi ben histerskopi olali 15 gun oldu ama hala ufak tefek koyu lekelnmlerm oluyo szce normalmi siz yasdnzmi biyle bisey

Ayyy canim benim hadi hayirli olsun insallahhh guzel haberler yakindir hepimiz icin.. Bende smdi transferden ciktim insallahh bebislerim annelerine sıkı sıkı tutunurlar..
inşallah pozitif sonuç alacaksın tatlım ..kendi büyüsede senin gözünde o daha küçücük diyeceğin hayırlı evlat (ların) olur inşallah...

Kizlar aranizda histerskopi olan vardi ben histerskopi olali 15 gun oldu ama hala ufak tefek koyu lekelnmlerm oluyo szce normalmi siz yasdnzmi biyle bisey
canım benim neredeyse iki üç gün de bitmişti kanamam doktorum da zaten bikaç gün demişti 15 gün biraz uzun geldi bana tabi kişiye göre de değişebilir iğneler ilaçlar amelyatlar tüm dengemiz bozuluyor tabi

canim insallah hayirlisiyla güzel sonuc alacaksin. burda hepimiz heycanla haberini bekliyoruz. rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin. topigimiz bol bol pozitif haberlerle senlensin insallahhhh

Evet arkdsm aynen oyle tanisal histrskopi oldum ara ara temiz ama bazen ufak tefek lklenmlrim oluyo rahmini bi kac kat yara yaptuk dedi ondanda olablr belki cevbn icin teskr ederm arkdsm

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.
@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :

cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.

(10.04.2015 dua bağışlandı)
@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)

@@NursElmira............................................: SIRADAKİ Nisan tedaviye başlayacak (01.05.2015 dua bağışlandı)

@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanacak)

@@serenalar.................................................................: 70.000 TAMAM 15.05.2015 MİRAÇ KANDİLİNDE BAĞIŞLANDI:)

@@papyonkılıklı...........................................................:70.000 2 BEBİŞİNİ ALDI GELDİ :)- 22.05.2015

@@sevil35 .................................................................: SIRADAKİ 29.05.2015tedaviye başlayacak

@@neseli41...................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak.

@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak

@@jonguil....................................................................: her zaman dualarımızdasın

@@hln21...................................................................... :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@Edilah ..................................................: TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@oykuelif.....................................................................:TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

İMDİ SIRADA @@sevil35.arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (29.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................:

@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:
.@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................
@@serenalar.................................:

Canim bana simdilik 3000 yazarmisn eksik kalirsa tekrar alirim

canım 7000 bana yazar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…