- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
canım idrara fazla sıkışmışım tek sorun o oldu :)Kızlar sağolun dualariniz ve güzel temennileriniz için iyiki varsınız tek tek alıntı yapamadım eşim bugün ve yarın evde kimseye soylemedik transferi
Nautilus yarın güzel haberler verirsin insallah arkadaşım@papyonkilikli canım senin nasıl geçti transfer hayırlı olsun
Beklenen som geldi insallah buraya hamileyimm diee haykirirsinnn insallah simdiden hayirli olsun valla ben heyecanlandim seni hic dûsünemiorumEvet yarin benim için büyük gün. Kan vericem ama sonucu email ile yollamalarini isteyecem. aksam eşim eve gelince birlikte öğreneceğiz. Geçen sefer çok üzüldüm. Negatif olursa tek basina olmak istemiyorum ve tabiki pozitifse bu haberi ona telefonda demek istemiyorum. Bir yanim çok merak ediyor. Bir yanim hic ogrenmesem bu umutla yasasam diyor. Sagolsunpapyonkilikli bu süreçte büyük destekcimdi. İnşallah bende yarin bebeğimin haberini veririm
Ayyy iki bebegin gûzel meleklerin teyzesi ve teyzeleri olcazz insallah busefer hersey güzel olacak bol bol dinlen annesiicanlarım benimkileri aldim evdeyim oturuyorum Rabbime emanet herşey....
inşalllaahhh inşalllaahhhh.... :))))Ayyy iki bebegin gûzel meleklerin teyzesi ve teyzeleri olcazz insallah busefer hersey güzel olacak bol bol dinlen annesii
İnşallaaah ikiz olur...canlarım benimkileri aldim evdeyim oturuyorum Rabbime emanet herşey....
ne güzel şeyler söylüyorsun sen öyle...İnşallaaah ikiz olur...
tatlım ben ikisini aynı anda oldum bende beş gün kadar çok hafif leke gibi gelmişti..Kizlar aranizda histerskopi olan vardi ben histerskopi olali 15 gun oldu ama hala ufak tefek koyu lekelnmlerm oluyo szce normalmi siz yasdnzmi biyle bisey
inşallah yakın zamanda kocaman göbüşün olur canım...Kızlar hastaneden aradılar yoldayiz bebislerimi almaya gidiyorum çok heyecanlıyım sabah erken kalkıp dualarimi okumak nasip oldu Meryem süresi yasin kenzul Arş duasını Rabbim kabul etsin dualariniza ihtiyacım var
inşallah pozitif sonuç alacaksın tatlım ..kendi büyüsede senin gözünde o daha küçücük diyeceğin hayırlı evlat (ların) olur inşallah...Ayyy canim benim hadi hayirli olsun insallahhh guzel haberler yakindir hepimiz icin.. Bende smdi transferden ciktim insallahh bebislerim annelerine sıkı sıkı tutunurlar..
Beklenen som geldi insallah buraya hamileyimm diee haykirirsinnn insallah simdiden hayirli olsun valla ben heyecanlandim seni hic dûsünemiorum
canım merakla duayla bekliyor olacaz sonucunu inşallah hayırlı haberleri alırsın haykırırsın hep birlikte şenleniriz bizlere de umut olursun inşallahhhAynen arkadaşım heyecan basti. Gece sürekli uyandim. İnşallah hamileyim diye bagiririm teyzeleri.
canım benim neredeyse iki üç gün de bitmişti kanamam doktorum da zaten bikaç gün demişti 15 gün biraz uzun geldi bana tabi kişiye göre de değişebilir iğneler ilaçlar amelyatlar tüm dengemiz bozuluyor tabiKizlar aranizda histerskopi olan vardi ben histerskopi olali 15 gun oldu ama hala ufak tefek koyu lekelnmlerm oluyo szce normalmi siz yasdnzmi biyle bisey
canim insallah hayirlisiyla güzel sonuc alacaksin. burda hepimiz heycanla haberini bekliyoruz. rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin. topigimiz bol bol pozitif haberlerle senlensin insallahhhhEvet yarin benim için büyük gün. Kan vericem ama sonucu email ile yollamalarini isteyecem. aksam eşim eve gelince birlikte öğreneceğiz. Geçen sefer çok üzüldüm. Negatif olursa tek basina olmak istemiyorum ve tabiki pozitifse bu haberi ona telefonda demek istemiyorum. Bir yanim çok merak ediyor. Bir yanim hic ogrenmesem bu umutla yasasam diyor. Sagolsunpapyonkilikli bu süreçte büyük destekcimdi. İnşallah bende yarin bebeğimin haberini veririm
Evet arkdsm aynen oyle tanisal histrskopi oldum ara ara temiz ama bazen ufak tefek lklenmlrim oluyo rahmini bi kac kat yara yaptuk dedi ondanda olablr belki cevbn icin teskr ederm arkdsmcanım benim neredeyse iki üç gün de bitmişti kanamam doktorum da zaten bikaç gün demişti 15 gün biraz uzun geldi bana tabi kişiye göre de değişebilir iğneler ilaçlar amelyatlar tüm dengemiz bozuluyor tabi
hayırlı olsun bebişlerin allahım müjdeli haberlerini almayı nasip etsin canım :)Kızlar hastanedeyim transfer oldu dinleniyorum sağolun dualariniz ve guzel dilekleriniz için allah razı olsun
Canim bana simdilik 3000 yazarmisn eksik kalirsa tekrar alirimİMDİ SIRADA @@sevil35.arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (29.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................:
@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:
.@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................
@@serenalar.................................:
canım 7000 bana yazar mısınİMDİ SIRADA @@sevil35.arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (29.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................:
@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:
.@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................
@@serenalar.................................:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?