- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
senin ki yarın bağışlanacak canım ne güzel mübarek 3 aylardayız transferin kısmet oldu rabbim görsün emeğini umudunu boşa çıkarmasın inşallahbi de canım benim dua yarın bağışlanacak değil mi?
canım 3.000 de bana yaz eksik kalırsa alırım geç görüp alamayan arkadaşlar oluyor onlara da kalsın diye az aldım:)İMDİ SIRADA @@sevil35.arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (29.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................:
@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:
.@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................
@@serenalar.................................:
canım merakla duayla bekliyor olacaz sonucunu inşallah hayırlı haberleri alırsın haykırırsın hep birlikte şenleniriz bizlere de umut olursun inşallahhh
inşalllaaahhhh inşallllaaahhhh....senin ki yarın bağışlanacak canım ne güzel mübarek 3 aylardayız transferin kısmet oldu rabbim görsün emeğini umudunu boşa çıkarmasın inşallah
İMDİ SIRADA @@sevil35.arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (29.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................:
@@dnzderya ...............................:
.@@cudis.......................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................
canim insallah hayirlisiyla güzel sonuc alacaksin. burda hepimiz heycanla haberini bekliyoruz. rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin. topigimiz bol bol pozitif haberlerle senlensin insallahhhh
EVET CANIM BAĞIŞLAYACAĞIM İNŞ. :)bi de canım benim dua yarın bağışlanacak değil mi?
inşallah canım sağol :) ağzına sağlıkneseli41 canim arkadaşım ben papyonkilikli için aldigim duayi bitirdim. Seni vekil tayin ediyorum. İnşallah hayirlara vesile olur. Bebisleri ona simsiki tutunur.
ne güzel bir liste ...birbirlerine sıkı sıkı tutunan kardeşlik...@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)
@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...
@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.
@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :
cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.
(10.04.2015 dua bağışlandı)
@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda70.000 tamam
@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)
@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)
@@NursElmira............................................: SIRADAKİ Nisan tedaviye başlayacak(01.05.2015 dua bağışlandı)
@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanacak)
@@serenalar.................................................................: 70.000 TAMAM 15.05.2015 MİRAÇ KANDİLİNDE BAĞIŞLANDI:)
@@papyonkılıklı...........................................................:70.000 2 BEBİŞİNİ ALDI GELDİ :)- 22.05.2015
@@sevil35 .................................................................: SIRADAKİ 29.05.2015tedaviye başlayacak
@@neseli41...................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak.
@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak
@@jonguil....................................................................: her zaman dualarımızdasın
@@hln21...................................................................... :HAZIRAN tedaviye baslayacak.
@@Edilah ..................................................: TEMMUZ tedaviye başlayacak
@@oykuelif.....................................................................:TEMMUZ tedaviye başlayacak
@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir
3000 de ben alayım canımŞİMDİ SIRADA @@sevil35.arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (29.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................:25.000
@@dnzderya ...............................:3.000
.@@cudis.......................................:3.000
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli.............................:7.000
@@miranaz....................................: 2.000
Aminn ecmainn aminn ecmainn insallah hayirlisiyla emanetlerin tek tek gelirrrr insallah hayirli haberlerini alirizzzAynen arkadaşım heyecan basti. Gece sürekli uyandim. İnşallah hamileyim diye bagiririm teyzeleri.
hadi hayırlısı rabbim yüzünü güldürsün canım inşallah pozitifKizlar kani verdim geldim sonunda. İstanbul serin ama ben heyecandan yaniyorum. İnşallah güzel haber veririm bende.
rabbim heyecanını hiç söndürmesin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz güzelimKizlar kani verdim geldim sonunda. İstanbul serin ama ben heyecandan yaniyorum. İnşallah güzel haber veririm bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?