- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 38
Canimmm en az senin kadr bizde heyecanliyiz buradaki herkes kardesimiz dostumuz oldu guzel habere kendimiz gibi seviniyoruz.. İnsallah sennde guzel haberlerini bekliyoruzzKizlar kani verdim geldim sonunda. İstanbul serin ama ben heyecandan yaniyorum. İnşallah güzel haber veririm bende.
Canimmm en az senin kadr bizde heyecanliyiz buradaki herkes kardesimiz dostumuz oldu guzel habere kendimiz gibi seviniyoruz.. İnsallah sennde guzel haberlerini bekliyoruzz
Canım arkadaşım benim Dr bazen embriyo transfer daha erkende yapılabiliyor rahimde daha güzel gelişiyor demişti gönlünü ferah tut ben mümkün olduğunca burdan başka topige yazmıyorum stres girmiyeyim diye Rabbim izin verirse bir ömür bizimle olurlar stres yapma canım ne olurburadaki konudan başka konuda yazmamak lazım aslında densizin teki ikinci gün transferini yeni duymuş memorialda 4 5 yapılıyormuş. hay Allahım ya. insandan insana nasıl da değişiyor. onunkisi 4. günmüş. nasıl sinir etti beni. inşallah bebişim tutunur.
Canım 5 bin aldım benŞİMDİ SIRADA @@sevil35.arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (29.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................:36.000
@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:3.000
.@@cudis.......................................:3.000
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:3.000
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli.............................:7.000
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................: 2.000
Neselim ben sevil arkadsmn duasina katilamyrum cunku bugun adet oldum ama dualrm sizinle arkadslr cudis heyecnla cikicak sonucunu bekliyorm insalh hayrli haberlrni alrz arkdsmŞİMDİ SIRADA @@sevil35.arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (29.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................:36.000
@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:3.000
.@@cudis.......................................:3.000
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:3.000
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli.............................:7.000
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................: 2.000
Canım dualarla bekliyoruz güzel haberlerini. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.Kizlar kani verdim geldim sonunda. İstanbul serin ama ben heyecandan yaniyorum. İnşallah güzel haber veririm bende.
Canim dna hassari derken kromozolarin fazla yada az olmasi gibimiArkadaslar DNA Hasari hakkinda bilginiz varmi benim esimde cikti.tedavi oldugumuz halde yavrumun gelmemesi ondanmis doktor istediginiz kadar tup tedavi olun diyo gene olmaz 2defa oldzk ister 10 defa daha olun diyo ince tedavi olacakmis kocacaim ve hatta normal olur diyo sperm sayisi iyiymis
.bu konuda tecrubesi plan varmi
Sen nie takilion böyle seylere burda sahit olmadik mi 2. Gûn embiriyosunun tutunduguna bak kiziorum he nie cevap verip moralini bozuon birak herkes bildigi kadar konusuoo 5. Gûn veya 4. Gûn olmasi saglikli bölünüp bölünmemelerine bskmak amac her dok. Ne dior en güzel ortam anne rahmidir herkes bi fikir söylüor ama karsimdaki kirilirmi ister istemez moralini bozup süpheye düser mi demiolar veren Allah 2. Gúnkinide 4. Gûnkinide verir yeterki vakti zamani gelmis olsun alnina yazmis olsunn bol bol dinlen ve keyfini cikarburadaki konudan başka konuda yazmamak lazım aslında densizin teki ikinci gün transferini yeni duymuş memorialda 4 5 yapılıyormuş. hay Allahım ya. insandan insana nasıl da değişiyor. onunkisi 4. günmüş. nasıl sinir etti beni. inşallah bebişim tutunur.
amann densiz işte.... heryerde olduğu gibi burada da var densizSen nie takilion böyle seylere burda sahit olmadik mi 2. Gûn embiriyosunun tutunduguna bak kiziorum he nie cevap verip moralini bozuon birak herkes bildigi kadar konusuoo 5. Gûn veya 4. Gûn olmasi saglikli bölünüp bölünmemelerine bskmak amac her dok. Ne dior en güzel ortam anne rahmidir herkes bi fikir söylüor ama karsimdaki kirilirmi ister istemez moralini bozup süpheye düser mi demiolar veren Allah 2. Gúnkinide 4. Gûnkinide verir yeterki vakti zamani gelmis olsun alnina yazmis olsunn bol bol dinlen ve keyfini cikar
Canım dna hasar testini nerede Yaptırdın özel mi devlet mi ücreti ne kadar? Bizde yaptırsak diyoruz iki tüp bebek tutmadı malum belki hasar vardırArkadaslar DNA Hasari hakkinda bilginiz varmi benim esimde cikti.tedavi oldugumuz halde yavrumun gelmemesi ondanmis doktor istediginiz kadar tup tedavi olun diyo gene olmaz 2defa oldzk ister 10 defa daha olun diyo ince tedavi olacakmis kocacaim ve hatta normal olur diyo sperm sayisi iyiymis
.bu konuda tecrubesi plan varmi
Sana bakmak icin girdim..rabbimin mucizeleri cok..ufscik da bi umut olsa bekle 2 günü..rabbim yüzünü güldürsünÜzgünüm kizlar yine olmadi. Sonuc 5 cikti. Doktor 2 gün daha ilaclari kullanip testi tekrarlamamzi istedi. Ancak umut etmeyin büyük ihtimal tutundu ama etmede düştü dedi. Rabbim sizlere hayirli evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?