Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Üzgünüm kizlar yine olmadi. Sonuc 5 cikti. Doktor 2 gün daha ilaclari kullanip testi tekrarlamamzi istedi. Ancak umut etmeyin büyük ihtimal tutundu ama etmede düştü dedi. Rabbim sizlere hayirli evlatlar nasip etsin.
Kelimelerin boğazımda düğüm düğüm olduğu an Rabbim insallah birgün nasip edecektir bizden biraz sabır ve dua etmemiz isteniyor belkide... Herseyin vakti saati belli henuz zamani gelmemis olabilr ama bu hic olmayacak anlamina gelmez.. Hem insallahh bu iki gunde degerlerin bile katlanabilir Rabbim buyuk ondan ümit kesilmez...

Canim dna hassari derken kromozolarin fazla yada az olmasi gibimi
bilmiyorumki canim inan artik hic bise bilmiyorummm dr 30 mayisa randevu verdi bakalim tahlileri aciklasin bakalim ne diycek bide bi ilac yazdi oda burda yok turkiyede varmis PROXEED PLUS diye bise nasil nerden alacaz onuda bilmiyoruz((( off ALLAHIMMMM bi yol goster artikkkk

Üzgünüm kizlar yine olmadi. Sonuc 5 cikti. Doktor 2 gün daha ilaclari kullanip testi tekrarlamamzi istedi. Ancak umut etmeyin büyük ihtimal tutundu ama etmede düştü dedi. Rabbim sizlere hayirli evlatlar nasip etsin.
Canim yazamadim ilk. Rabbimin vardir bir bildigi. Umudumuzu kaybetmeyelim. Gec tutunmustur belki. Allahim kolaylastirsin, yuzunu guldursun canim kardesim.

Arkadasim allah buyuktur insalh tedavi olur esin duzelir kendilignden hamile kalirsin proxsedi benim esimede vermstiler gunde iki tane toz oldugu icin ilik duya dokup iciyodu sperm yetrszlgne iyi geliyoms ama biz bi ay kullandik tavsiye edilen 6 ay internet uzerinden satisi var eczacilrda siparis uzerine getiryo die biliyorm hakknda hyrlsi olsun arkdsim

Arkdsim sana bkmak icin girdim bi heyecanla ama kismet deglmis insalhh degerin iki gun sonra yuzlere cikar umidini yitrme vardir rabbimin bi bildgi rbbm heppimize hayrli evlatlar nasib etsin inslh

Merhaba canim yazini gorunce yazmak istedim.. Benim esim azoospermi oldugu icin erkek infertilitesinde cok doktor araştırdım ben.. Ankarada prof.kaan aydos var dna hasar testini o yapiyo diye biliyorum ve sitesine girip bakarsan dna hasari kolay cozumlenebilen bi durum canını sıkma.. Hem girip sitedeki ornekleri oku hem de hocaya mail yolla o geri dönüş yapacaktir sana.. Icini ferah tut canim :) kisa zamanda dogal yolla gelir insallah bebisin..

Iyi geceler kizlar :) subattan beri gizliden sizleri takip ediyorum her hamile haberine seviniyorum sizin kadar.. Bayramdan sonra biz de tup bebek dusunuyoruz.. Bakalim neler olacak :) rabbim hamilelere kolaylik versin saglikla kucaklarina almayi nasip etsin insallah .. Tedavide olan arkadaslar da insallah tez zamanda kavusurlar bebislerine..

Rabbim inşallah seninde yüzünü güldürür müjdeli haberlerini verirsin bizlere...

samsun medical park da prof tayfun alpere oldum canım bizimki sebepsiz..3 defa denedik herşey normal ama tutunmuyor...

samsun medical park da prof tayfun alpere oldum canım bizimki sebepsiz..3 defa denedik herşey normal ama tutunmuyor...
Hmm rahimde tutunma sorunu mu var acaba ya da esin sperm dna hasar testi mi yaptirsa? Belki de çözüm basittir ama zamanını bekliyodur.. Dogal yoldan gelir insallah bebis.

Hmm rahimde tutunma sorunu mu var acaba ya da esin sperm dna hasar testi mi yaptirsa? Belki de çözüm basittir ama zamanını bekliyodur.. Dogal yoldan gelir insallah bebis.
tek tüpüm tıkalı sol açık ama yaş ileri olduğundan beklemedik denedik ..herşey nasip kısmet rabbim isterse elbet verir bir gün..

Umudunu kaybetme canım, gün doğmadan neler doğar. Bekle sabırla iki günü. Olmazsa da nolur kaptırma kendini karamsarlığa. Vardır Rabbimin bir bildiği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…