Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

arkadasim rabbim yüzünü güldürsün. vardir bir hal caresi. insallah sizin icin en dogru tedaviyi bulursunuz. en azindan artik neden tutmadigini biliyosunuz ve artik bu yönde hareket edebilir doktorlar

aramiza hosgeldin. insallah tedavin kolaylikla gecer ve basariyla sonuclanir. rabbim tez zamanda saglikla ilk önce göbisini sonra kollarini doldursun insallah :)

Merhaba canm o ilaçtan bizde kullandık Aksarayda bir eczaneden alıyordu eşim

Günaydın hayırlı cumalar canlarim
Nautilus canım inş değerlerin yukselir bende Mart ayında kimyasal gebelik geçirdim ilk test 10gun 64 daha sonra 77 ve 93cikmisti 17 günde 40 çıktı Dr kimyasal gebelik dedi duygularını anlayabiliyorum arkadaşım Rabbim yüzünü guldursun değerlerin katlanır inş
Kızlar bugün ikinci günüm progesteron ignemi vurundum geldim yavaş yavaş yürüyüş yaparak

Üzgünüm kizlar yine olmadi. Sonuc 5 cikti. Doktor 2 gün daha ilaclari kullanip testi tekrarlamamzi istedi. Ancak umut etmeyin büyük ihtimal tutundu ama etmede düştü dedi. Rabbim sizlere hayirli evlatlar nasip etsin.
ufff ne yazacağımı bilemiyorum akşam bakmak için girdim ama yazmaya elim varmadı canım Allah büyük inşallah geç tutunmuştur inşallah yarın kat kat artar olmazsa da rabbime sığınıp yolumuza devam ederiz mevlam neylerse güzel eyler. hakkında hayırlısı olsun canım

aramıza hoş geldin prenses rabbimden bir mani gelmezse ben de bayramdan sonra tedaviye başlamak istiyorum inşallah birlikte yürüdüğümüz bu yolda yine birlikte güzel haberler veririz burdan...

canım iyidir aşırıya kaçmadan hareket etmek kan dolaşımı hızlanır. inşallah sağlıkla tutunacak bebişin

Sana bakmak icin girdim..rabbimin mucizeleri cok..ufscik da bi umut olsa bekle 2 günü..rabbim yüzünü güldürsün

Daha fazla umut etmenin bir anlami yok. Oldukça düşük bir deger, varsa bile düşükle sonuclaniyormus. Benim için kismet bu kadarmis. Rabbim yasadigimi kabul edip vazgeçme gücü versin bana.

Canim sağol ama umut edilecek durumda değilim artik. Daha fazla denemeyi düşünmüyorum.

Canim yazamadim ilk. Rabbimin vardir bir bildigi. Umudumuzu kaybetmeyelim. Gec tutunmustur belki. Allahim kolaylastirsin, yuzunu guldursun canim kardesim.

Sağol canim herkese yazdigim gibi umudum yok. Sirf eşimin isteği ile kullanicam. Zaten internette yazanlardan saglikli olmayacagini belirtiyor. Benim için kismet bu kadarmis. Daha fazla israr etmeyecem, kaderime razi gelmek için cabalayacam.

yanında olup seni tokatlamamak için zor tutuyorum kendimi..... bu değildi konuştuğumuz.... daha iki gün önce bundan mı bahsediyorduk... olmasa dahi başka dr bulacaktın hani? neyse zaman veriyorum şimdi ben sana... birkaç hafta sonra konuşucam seninle.... taze yara çok kanar kabuk bağladığında görüşücem....

Ahh canim insallah hersey zamanla daha dûzelir ve bu karamsirliktan kurtulursunn insallah 30 mayis hersey dahada gûzel olurr ve bu bilmemezlik yerine kafani rahatlatan seyler duyarsin canim tûrkiyeden biri alip yollasa kargoyla ilacin gelmesi yasakmi ki ee dok. Burda yok tûrkiyede diosa neden yardimci olmamis ki anlamadim bu ilac yabanci gelmedi bana bikere daha duydum sanki ama hatirlamiorumm Allah im yar ve yardimcin olsunn insallah

İMDİ SIRADA @@sevil35.arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (29.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................:41.000

@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:REGL :)
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:3.000
.@@cudis.......................................:3.000
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:3.000
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli.............................:7.000
@@serenalar.................................:

@@miranaz....................................: 2.000

Nautilus canim benim yolumuza hayirlisi neyse o die cikioruzz ama vazgecmek niee burda neler gördûk neler yasadik bu yola umutlarimizi maddi manevi herseyimizi adadik neden umudum yok diosun Allah bilir artip artmayacagini insallah hayirlisiyla kat kat artar ne demek bida denemeyecemm burda biri yazmamismiydi on kûsûr denemeden sonra hamile kaldim diee bircok arkadasimiz vaz gectimi yapma cancazim canin cok yandi hepimiz anlioruz seni bak 3 asilama iki kürtaj bir kimyasal vazgecmedim olmasa bile biraz süre verip tekrar yoluma bakacaktim umut bizim kapimiz Allah yardimcin olsun bu iki gûn insallah kat kat artar canin yanio ama zaman insallah ilacin olurr insallah

Üzgünüm kizlar yine olmadi. Sonuc 5 cikti. Doktor 2 gün daha ilaclari kullanip testi tekrarlamamzi istedi. Ancak umut etmeyin büyük ihtimal tutundu ama etmede düştü dedi. Rabbim sizlere hayirli evlatlar nasip etsin.
CANIMMMMM SABIR VE UMUT BİZİM EN BÜYÜK . EN VAZGECİLMEZ TARAFIMIZ SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM AMA HEPİMİZ AYNI YOLDAYIZ VE DUALARIMIZ AYNI MEVLAM BİZİM SABRIMIZI DENİYOR VE EN GÜZEL HEDİYELERDE SABIRIN SONUNDA VERİYOR RABBİM BİZİM HEDİYELERİMİZ EVLATLARIMIZ . SEN BU ŞEKİLDE DÜŞÜNÜRSEN EVLATLARINI ÜZERSİN ONLAR BİZDEN VAZGEÇMİYOR Kİ HALA DUALARIMIZDA SEN ONLARDAN VAZ GEÇ ME ANNESİ ... SADECE BİRAZ ZAMAN ....... GÜLSÜN YÜZÜN BİZ YENİLMEZ SAVAŞCILARIZ...VE SENİ ÇOOOOK SEVİYORUZZZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…