Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

aramiza hosgeldin. insallah tedavin kolaylikla gecer ve basariyla sonuclanir. rabbim tez zamanda saglikla ilk önce göbisini sonra kollarini doldursun insallah :)

aramıza hoş geldin prenses rabbimden bir mani gelmezse ben de bayramdan sonra tedaviye başlamak istiyorum inşallah birlikte yürüdüğümüz bu yolda yine birlikte güzel haberler veririz burdan...

prensess38 canim hosgeldin aramiza tedavin hayirli olsun insallah gûzel sonuclar aliriz bayramdan sonraa
Hepinize de tesekkur ederim arkadaslar :) bu grubu cidden cok sevdim ben cok samimi sıcakkanlısiniz hepiniz de .. Rabbim hepimizin yüzünü guldursun insallah.. Hayirli cumalar..

Daha fazla umut etmenin bir anlami yok. Oldukça düşük bir deger, varsa bile düşükle sonuclaniyormus. Benim için kismet bu kadarmis. Rabbim yasadigimi kabul edip vazgeçme gücü versin bana.
bende canım dün ne yazacağını bilemeyenlerdenim..şu an samsunda ezan okunuyor senin için dua ediyorum inşallah en yakın zamanda annelik duygusunu tadarsın tatlım ..hayırlısı buymuş demekki rabbimin senin için daha hayırlı düşünceleri var...

kız bak sende bana benzemeye başladın .. kısa bir zaman öncede ben seni dövecektim ..

Hayırlı cumalar kızlar. Bayadır girmiyodum, şubatta transferim ertelenince şubata küsmüştüm sanırım. Ben yokken umarım herkeste olumlu gelişmeler olmuştur. Şimdi ben transferin 7. Günündeyim ve zaman geçmiyo.... Hiç bişey oyalamıyo beni, kafamdan atamıyorum ne olcak ne bitecek, tutunurlar mı, değer kaç çıkıcak?????? Kafamda deli sorular...

Tekrar hoşgeldin canım. Gurubumuzda güzel gelişmeler de oldu, birlikte üzüldüğümüz gelişmeler de. Ama hepimiz kardeş gibi olduk sonuçta, hiç tanımadığımız kişiler için dua kardeşliği başlattık. Bu kadar sıcak ve samimi bir gurup görmedim ben..

Kizlar hepinizi çok seviyorum. Sagolun benim yaninda olup destek verdiğiniz için. Benim ikinci denemem vazgeçmek için erken belki ama bu sadece bugunluk olan bir şey değil. Burada daha oncede geçmişimi paylastim. Ben bu sinavi daha bekarken vermeye basladim. Bir evlat için sagligimi hiçe saydim, inat ettim. İkinci ameliyatta rahimim yada yumurtaligim alinacaksa devam etmeyin bu halde birakin diye imza attim. Anlayacaginiz kaderde evlat yazili değilse ben ne kadar inatta etsem, duada etsem boşuna. Rabbimim bunu taktir etti.
Bugün pembe pembe kanla gidiyor. Değeri benim gibi olup yükselen olmuş ama son hep ayni olmuş. Anlayacaginiz artik israr etmemin bana faydasi yokmuş gibi geliyor. İmtihanima eyvallah diyecek sabri diliyorum Rabbim'den. Sizlerin benim gibi tabiki pes etme sansi yok. Her duaya elimden geldiğince katilacam. Güzel haberleriniz beni çok mutlu ediyor. Gelen her bebek haberi benim için ayri bir neşe kaynagi. Transferi olup bekleyenler lütfen gunlerinizi güzel geçirin. Tedavi için bekleyenler dualarim hep sizinle umarim hepinizi bir gün tanirim.

Hepinize de tesekkur ederim arkadaslar :) bu grubu cidden cok sevdim ben cok samimi sıcakkanlısiniz hepiniz de .. Rabbim hepimizin yüzünü guldursun insallah.. Hayirli cumalar..
Hayirli cumalar canim biz ayni yolun yolcusuyuz ûc asa bes yukari ayni seyleri yasayip ayni dönemlerden gecioruz biz demeyiz birak bak olur amannn ne takion die yada demeyiz benim varda ne seninde olur die birbirimizi biz anlarizz yol hepimizin yolu evimiz sicaciktir evett

Canimm ne gûzel anlatmisin duygularini benim icim acidi ama ne gûzel demissinde Allah im insallah hayirlisiyla versin emanetini insallah hic ummadigin anda bak te bekarken baslamissin mûcadelene insallah Allah im icinin tevekkülûnû görûr insallah aminn ecmainn

Canimm sen ne durumdasinn tedavine nezaman baslayacann
Dün ameliyat sonrası ilk kontrolüme gittim artık tüp bebek yapmak istemiyorum olursa kendiliğinden olur diye olmuştum zaten..nasıl oldu bende anlamadım ama yazdan sonra tedaviye tekrar başlicam allahın izniyle..hoca beni nezaman nasıl ikna etti bende anlamadım ..vardır bunda da bir hayır...

Aa cok sevindim bencede vardir bir hayirr helal olsun doktoruna ne gúzell insallah tedavine kadar kalirsinn melegin süpriz yapar Allah in izniyle cok ii karar vermissin canim arkadasim yazdan sonraysa zate bekleyecen ozamana kadar gene kendin oluomu die beklersinn Allah im insallah gönlûne göre versinnn

:))) bitane de cudise lazım böyle doktor. cudisss cudissss duy sesimi....

Neşelim ben de bitirdim duamı özellikle bir kısmını cuma saatine bıraktım ki bu saatte duaların reddolunmadığı bi vakit varmış belki yakalarım diye:) rabbim kabul etsin inşallahhhhh
bugün yine çok duygusalım....ağlatmayın beni.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…