- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 38
Ben hiç kullanmadım ama kullananlarda olduğunu okumuştum..Kızlarrr yardımm ya size utanarak birsey sormak istyrm en son tuvalete gittigimde idrar icin kahverengi-pembe bir parca düştü.. Crinone jel kullaniyorum biraz arastrnca ondan kaynikli olabilcegini, icerde kalan parcalarin bu sekilde atildigini okudum.. Ama yinede cok endiseliyim bu jeli kullanan var mi icinzde sizdede oldu mu hic boyle birsey?
Canim bendede olmuştu transfer günü progesteron tahlilim düşük çıkınca igneye geçtim normal korkma 5dk yatıp biraz evin içinde yürü sanada söylemiştir hemsireler uygulamasiniKızlarrr yardımm ya size utanarak birsey sormak istyrm en son tuvalete gittigimde idrar icin kahverengi-pembe bir parca düştü.. Crinone jel kullaniyorum biraz arastrnca ondan kaynikli olabilcegini, icerde kalan parcalarin bu sekilde atildigini okudum.. Ama yinede cok endiseliyim bu jeli kullanan var mi icinzde sizdede oldu mu hic boyle birsey?
Canimm cok tesekkur ederim cok panik oldum ya icimi rahtlattin.. Nasil gidiyor senin ben cok yatmiyorum raporluyum ama evdede yatmiyorum sürekli..ara ara kasıklarımda agri oluyor ama doktor olabilr dediCanim bendede olmuştu transfer günü progesteron tahlilim düşük çıkınca igneye geçtim normal korkma 5dk yatıp biraz evin içinde yürü sanada söylemiştir hemsireler uygulamasini
Ben kulanmistim ilk denememde ama oyle bisryle karsilasmadim arkdsim buyuk bi parcmiydiKızlarrr yardımm ya size utanarak birsey sormak istyrm en son tuvalete gittigimde idrar icin kahverengi-pembe bir parca düştü.. Crinone jel kullaniyorum biraz arastrnca ondan kaynikli olabilcegini, icerde kalan parcalarin bu sekilde atildigini okudum.. Ama yinede cok endiseliyim bu jeli kullanan var mi icinzde sizdede oldu mu hic boyle birsey?
Canim nohut buyuklugundeydi ama ne kanama ne akinti hicbirsey olmadiBen kulanmistim ilk denememde ama oyle bisryle karsilasmadim arkdsim buyuk bi parcmiydi
Canim korkma olmuştu bendede hatta hemsirede hareket etmezsen içerde erimez kalır düşer demişti bende iğne vurunuyorum yürüyerek hastaneye gidiyorum hastane yakın 10dk gidip gelmem ama yavaş yürüyorum kahvaltı yemeği kendim yapıyorum temizlik fln yapmıyorum bişeye uzanmiyorum eşim mutfak dolabı indiriyor kullanacaklarimi arada yatıyorum oturuyorum balkona çıkıp bir iki dk durup giriyorum henüz ağrı fln yok dondurulmuş ya benimki uyku bastırıyor sürekli gunduzde uyuyorumCanimm cok tesekkur ederim cok panik oldum ya icimi rahtlattin.. Nasil gidiyor senin ben cok yatmiyorum raporluyum ama evdede yatmiyorum sürekli..ara ara kasıklarımda agri oluyor ama doktor olabilr dedi
Sanırım yumurta rezervine bakılıyor galiba azalma varmı diye yanlış bilmiyorsam benden istemedi Dr regl ikinci günü yumurta saymisti gayet iyi demistiKizlar aranizda amh testi yaptran varmi nicin yapiliyo bu test yumurtlklarin neyine bakiliyo
Bugun adetimin ilk gunu arkdsm dr gittim e 2 tahlili yptrdm snra ultrasonla baktilr rahim duvarinin iyi oldgunu soyledi dr amh yptiralim dedi yok dediler snra amh ne oldgnu merk ettim snucta bana suan dogum kontrol hapi verdilr gundr bi tane bana da dndurulmus embriyo transfrr edileck yumurtlklarma bakmasna gerk yok sil bastan baslamyrm sonucta baklm ne olack 14 gunluk bi surec var onumde hayrlsi hkkmzdaSanırım yumurta rezervine bakılıyor galiba azalma varmı diye yanlış bilmiyorsam benden istemedi Dr regl ikinci günü yumurta saymisti gayet iyi demisti
Canim uyku hali bende de var 5 dk icinde pat uyumusum hatta esime dalga konusu oluyorum bu yuzden uyku tulumu diye dalga geciyor benimle..ilaclardan oluyor sanirim .. Heyecan var mi heyecanCanim korkma olmuştu bendede hatta hemsirede hareket etmezsen içerde erimez kalır düşer demişti bende iğne vurunuyorum yürüyerek hastaneye gidiyorum hastane yakın 10dk gidip gelmem ama yavaş yürüyorum kahvaltı yemeği kendim yapıyorum temizlik fln yapmıyorum bişeye uzanmiyorum eşim mutfak dolabı indiriyor kullanacaklarimi arada yatıyorum oturuyorum balkona çıkıp bir iki dk durup giriyorum henüz ağrı fln yok dondurulmuş ya benimki uyku bastırıyor sürekli gunduzde uyuyorum
canım yumurta rezervin için bakılır.Kizlar aranizda amh testi yaptran varmi nicin yapiliyo bu test yumurtlklarin neyine bakiliyo
sabah 6.30 da kalktım hala ayaktayım uyku falan yok ben de :)))))Canim uyku hali bende de var 5 dk icinde pat uyumusum hatta esime dalga konusu oluyorum bu yuzden uyku tulumu diye dalga geciyor benimle..ilaclardan oluyor sanirim .. Heyecan var mi heyecan
Masallah masallahh ozamn.. Jel kullaniyrmsn canim sende. Ben uykuyu ona bağliyorumsabah 6.30 da kalktım hala ayaktayım uyku falan yok ben de :)))))
jel estrofem claxen asprin bi ilaç daha aklıma gelmedi. utku olmaması kötü ama... ilk belirtiler bunlar galiba... tık yok ben de...Masallah masallahh ozamn.. Jel kullaniyrmsn canim sende. Ben uykuyu ona bağliyorum
Canim bence tamamen ilaclara bagli benimkisi zaten prespektusu okuyunca uyku hali diyor.. Daha belirti aramak icin erken bence.. Simdiden sıkma canini üzme bebisinijel estrofem claxen asprin bi ilaç daha aklıma gelmedi. utku olmaması kötü ama... ilk belirtiler bunlar galiba... tık yok ben de...
Allahıma emanet sabah iyi değildim ama şimdi daha iyiyim. Rabbime emanetiz hepimiz...Canim bence tamamen ilaclara bagli benimkisi zaten prespektusu okuyunca uyku hali diyor.. Daha belirti aramak icin erken bence.. Simdiden sıkma canini üzme bebisini
Hayirdr canim olumsuz bi durum yok degil mi?Allahıma emanet sabah iyi değildim ama şimdi daha iyiyim. Rabbime emanetiz hepimiz...
hamdolsun bir durum yok. transfer stresi 2. gün olması düşüncesi kafamda deli sorular. önceki embriyonun 2. kalite olduğunu yeni öğrendim onun üzüntüsü hayal kırıklığı vs ,işte sonra kendime geldim işte :)Hayirdr canim olumsuz bi durum yok degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?