Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim benimm hic takilma boyle seylere Rabbim nasip edecekse 2. Gun 5. Gun farketmez surec ayni surec hem o sureci anne karninda gecirmis olacak daha guzel.. İnsallahh sana smsıkı tutunmustur simdi de sen bu dusunlerine gulup gecersin birkac hafta sonra bebisini ogrendiginde

Kızlar benim sonuç geldi. Tamamen düşmüş. Doktor bastan tutundugunu ve sonradan kaybettigimi söyledi. İnşallah sizlerinki tutunur.
Canım biliyorum ne desem kelimelerin bir anlamı yok
Mart ayında bende kimyasal gebelik yaşadım okadar sikmis uzulmusumki cildim kabardi Dr bile ne oldu böyle sana demişti stresten dışa vurmuştu inş Rabbim doğal yoldan gelir mucizen anneciğim burdayım der pes etmek yok arkadaşım

Sağol arkadaşım. Uzulmemek elde değil. Umarım bir gün sürpriz yapar gelir.

Canım selam benim de 2. Gun embriyosuydu ben de senin gibi stres yapmıştım..Burada çok yok ama yurt dışındaki forumlarda okudum hep 2.gun embriyosuyla sağlıklı bebisi olanları. .moralini sakin bozma stres yapma karnini sev bol bol hayirlisiysa inşallah olur..

canım benim hatırlıyorum. ben de dün ve bugün hep yabancı sitelerdeydim hatta eşim kk bitti şimdi dünyaya açıldın devam et diye payladı beni :))) haklısın yurtdışında 5. gün çok embriyosu olan embriyo kabuğunda çatlama problemi olan vb durumlarda gidiliyormuş. 2 ve 3. gün tercih ediliyormuş. başarı oranı da bayağı bir yüksek maşallah. neyse darısı bana artık dua et 2. gün bebesi diye seveyim sıpalarımı....

geleceler ki... ))) ben inanıyorum....
kendiminkilere de seninkilere de....

Sen yetinme dünyayı araştır, üz benim kuzlarımı ben sana gösterecem dünya kaç bucak. Kaçıncı kez diyecem acaba 2 kez 5. gün embriyosu verildi. Embriyolarımın herşeyi iyi idi ama sonuç ortada. Rabbim ol demeyince kalite, gün, sayı bunlar boşuna. Sen bana verdiğin sözü tutmuyorsun, ben sana niye verdiğim sözü tutayım??? Takipteyim, gözüm üstünde

Nautilus canim cok üzüldüm hayirlisiyla kendiliginden gelecekler inşallah umudunu yitirme sakin..

Canım çok sağol. Benim doğal yolla olucağına pek inancım yok. Sağolsun doktorum tüp bebek öncesi 2 ay normal, 4 ayda femara ile takip yaptı. O zamanda olmadı. Benim için son çare idi tüp bebek o da olmadı. Artık ne yapıcam bende bilmiyorum. Hakkımda hayırlısı buymuş.

tehdite bak geçti canım bendeki vesvese araştırmıyorum artık. sen bana verdiğin sözü tutacaksın mecbursun...

Kızlarr iyi haftasonlari diliyorum oncelikle.. Yakin zamanda transferi olan arkadaslara soruyorum nasil gidiyor bebisli göbisler ne alemde?? Ve hamis oldugunu ogrenen arkadaslarim bugun transferin 5. Gunu ve 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi ama bende hicbir belirti yok ilk 3 gun kasiklarim agridi ama oda gecti.. Ne goguslerde hassasiyet sislik nede kasiklarimda belimde agri.. Hicbir sey yok Sizler neler yasamistinz bu surecte bize biraz moral verebilirmisinz cok umitsizlege kapiliyorum

valla ben artık kendimi dinlemiyorum. normal hayatıma hızlı bir dönüş yaptım :) memuriyet ile ilgili adağım vardı mesela onu kestik dün hamdolsunnnn onu dağıttık. bugün çamaşır makinesini bekliyorum bitince gezmeye çıkıcaz :). göğüs ağrım var ama o da dokununca büyük ihtimal estrofemden. bugün iğnem vardı sabah onu yaptırdım. falan filan.... ilk gebeliğimde kasık ağrım neredeyse test gününe 3-4 gün kala başlamıştı. göğüs şişkinliğimde öyle. hatta gebeliği öğrenince kasık ağrım daha çok artmıştı :) yani demem o ki çok da aranmamak lazım hayırlısı diyelim

Dinlemek degilde hani asilamada falan bi sismistim goguslerim patlicak gibi olmustu bu sefer hicbisey olmamasi... Hos asilamada onlar olduda noldu fosss... Aslinda bende gezip duruyorum biz il disanda yaptrdik islemi yolculuk yaptim avm gezdim dun disardaydik sinemaya gittik falan falan.. Kendimi yatmaya zorlamyrum kaldgm gibi devam, sadece agir is yapmyrm okadar.. Bu arada adagini kabul etsin Rabbim.. Simdiden iyi gezmeler sana.. Yinede cok yormayalim kendimizi. Senin test tarihin ne zamndi canim

Dinlemek degilde hani asilamada falan bi sismistim goguslerim patlicak gibi olmustu bu sefer hicbisey olmamasi... Hos asilamada onlar olduda noldu fosss... Aslinda bende gezip duruyorum biz il disanda yaptrdik islemi yolculuk yaptim avm gezdim dun disardaydik sinemaya gittik falan falan.. Kendimi yatmaya zorlamyrum kaldgm gibi devam, sadece agir is yapmyrm okadar.. Bu arada adagini kabul etsin Rabbim.. Simdiden iyi gezmeler sana.. Yinede cok yormayalim kendimizi. Senin test tarihin ne zamndi canim

canım 2 haziran benim ki ama ben kendimi tanıyorsam 8. günden itibaren idrar testi ile başlarım kendimi yemeye :)))yalan konuşmaya gerek yok...

Nautilus negatif haberini okudum ama hastalığımdan bir türlü yazamadım. Yüreğimden hep pozitif sonucu alacaksın gibi geçiyordu. Kısmet bu seferkine değilmiş. Ben hamileliğimden önce iki negatif deneme yaşadım ve ikinciden sonra bırakmaya karar verdim. Çok olgun yumurtam çıkmıyor, çıkanlar 3. güne zor geliyor, gelenler tutunmuyor diye. Yaşım da ilerliyor olmayacak dedim. Doktorum ikna etti beni, denemekten vazgeçme dedi. Eğer o gün bıraksaydım şu anda ikiz kızlarımı karnımda taşıyamıyor olacaktım.

Bunları seni vicdani bir sorgulamada bırakmak için yazmadım sadece bir örnek olsun diye. Eğer deneyecek maddi gücün, vaktin varsa arayı çok da uzatmadan dene arkadaşım. Bebeğin belki de bir sonraki denemede gizlidir. Allaha bol bol dua et bu arada. Hayırlı evlat versin diye. Hakkında hayırlısı olsun. Her ne karar alacak isen o yolda yolunu açık etsin Allahım.

Belirti arama demek kolay diyeceksin ama gerçekten arama :) Negatif ve pozitif tedavilerimin arasındaki tek fark kan testinde gördüğüm bhcg değeri. Göğüs hassasiyeti ve şişmeyi progestron hormonu yapıyor. Benzer şekilde uykuya düşkünlüğü de. Bünyeden bünyeye senin durumundan durumuna değişkenlik gösteriyor bu belirtiler. Kasık ağrıları yumurta toplama ve devamında yumurtalıklardaki hassasiyetlerden kaynaklanıyor.

Ümitsizliğe kapılma aksi kanıtlanana kadar sen hamilesin :) hem de ikiz. Son tedavimde ben bunu söyledim kendime hep. Son denemem olacaktı. Kendime eğer negatifse bile kendimi hamile hissedip hissedebileceğim son 10 gün bu günler. Aksini gösterir bir durum olmadıkça ben hamileyim. Negatif çıkarsa moralimi düzeltmek için uzun uzun günler var. Bir tek ölümün çaresi yok. Allah ona da sabır etme gücü verecektir bana. Hep böyle motive ettim kendimi.

Bol dua ile, hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…