Canım hiç belirti arama, çünkü yaşadığımız ağrılar, göğüs şişkinlikleri, sık idrara gitme falan hepsi ilaçların etkisi. Şuan zaten belirti olması imkansız. Benim sırtım çok ağrımıştı.Oda çok sırt üstü yatmaktan, yan yatmamıştım korkumdan aslında gereksizmiş. Oturarak uyuyordum sabaha karşı. Kendime boş yere eziyet etmişim ama işte insan nasıl davranacağını şaşırıyor. Transferin 6. gününden sonra işime geri döndüm, araba kullandım, masa başında işimi yaptım. ev işi hiç yapmadım, ağır kaldırmadım o kadar. Allahım nasip edecek olduktan sonra oluyor işte, bol bol dua. elimi karnımın üstümden hiç çekmedim, hep konuştum,orda olduğunu hissettim. İnşallah senin de güzel haberlerini alacağız arkadaşım.Kızlarr iyi haftasonlari diliyorum oncelikle.. Yakin zamanda transferi olan arkadaslara soruyorum nasil gidiyor bebisli göbisler ne alemde?? Ve hamis oldugunu ogrenen arkadaslarim bugun transferin 5. Gunu ve 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi ama bende hicbir belirti yok ilk 3 gun kasiklarim agridi ama oda gecti.. Ne goguslerde hassasiyet sislik nede kasiklarimda belimde agri.. Hicbir sey yokSizler neler yasamistinz bu surecte bize biraz moral verebilirmisinz cok umitsizlege kapiliyorum
Canım benim, idrar testi hele ki 8. gün bence yapma, sen bilirsin ama tabi.idrar testi çok geç çıkıyor zaten bi de erken yapınca boşuna moralini bozarsın. Eşim transferden sonra benden söz aldı. 12. gün kan testi yapacağız, öncesinde sakın benden gizli test yapma diye. Tamam dedim, beklemek zor biliyorum ama test stresi ile de boşuna bebişleri üzüyoruz. Bekle direk kan testi yaptır. Ben inanıyorum ikizler geliyor annesi.canım 2 haziran benim ki ama ben kendimi tanıyorsam 8. günden itibaren idrar testi ile başlarım kendimi yemeye :)))yalan konuşmaya gerek yok...
Canim ne guzel yazmssn eline yuregine saglik.. Haklisin belirtiler icin cok erken ama insan kendine engel olamiyor. Ama tavsiyelerini dikkate alicam en azindan surekli biseyler arastirip durmucam :)) hem cumaya ne kaldi surda insallahh bizlerde senin gibi guzel haberlr aliriz:)Belirti arama demek kolay diyeceksin ama gerçekten arama :) Negatif ve pozitif tedavilerimin arasındaki tek fark kan testinde gördüğüm bhcg değeri. Göğüs hassasiyeti ve şişmeyi progestron hormonu yapıyor. Benzer şekilde uykuya düşkünlüğü de. Bünyeden bünyeye senin durumundan durumuna değişkenlik gösteriyor bu belirtiler. Kasık ağrıları yumurta toplama ve devamında yumurtalıklardaki hassasiyetlerden kaynaklanıyor.
Ümitsizliğe kapılma aksi kanıtlanana kadar sen hamilesin :) hem de ikiz. Son tedavimde ben bunu söyledim kendime hep. Son denemem olacaktı. Kendime eğer negatifse bile kendimi hamile hissedip hissedebileceğim son 10 gün bu günler. Aksini gösterir bir durum olmadıkça ben hamileyim. Negatif çıkarsa moralimi düzeltmek için uzun uzun günler var. Bir tek ölümün çaresi yok. Allah ona da sabır etme gücü verecektir bana. Hep böyle motive ettim kendimi.
Bol dua ile, hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah.
ayy ayyy ayyyy inşalllllaaahhhhh :)Canım hiç belirti arama, çünkü yaşadığımız ağrılar, göğüs şişkinlikleri, sık idrara gitme falan hepsi ilaçların etkisi. Şuan zaten belirti olması imkansız. Benim sırtım çok ağrımıştı.Oda çok sırt üstü yatmaktan, yan yatmamıştım korkumdan aslında gereksizmiş. Oturarak uyuyordum sabaha karşı. Kendime boş yere eziyet etmişim ama işte insan nasıl davranacağını şaşırıyor. Transferin 6. gününden sonra işime geri döndüm, araba kullandım, masa başında işimi yaptım. ev işi hiç yapmadım, ağır kaldırmadım o kadar. Allahım nasip edecek olduktan sonra oluyor işte, bol bol dua. elimi karnımın üstümden hiç çekmedim, hep konuştum,orda olduğunu hissettim. İnşallah senin de güzel haberlerini alacağız arkadaşım.
Canım benim, idrar testi hele ki 8. gün bence yapma, sen bilirsin ama tabi.idrar testi çok geç çıkıyor zaten bi de erken yapınca boşuna moralini bozarsın. Eşim transferden sonra benden söz aldı. 12. gün kan testi yapacağız, öncesinde sakın benden gizli test yapma diye. Tamam dedim, beklemek zor biliyorum ama test stresi ile de boşuna bebişleri üzüyoruz. Bekle direk kan testi yaptır. Ben inanıyorum ikizler geliyor annesi.
cannnnn ben buradayım. oturdum geçmişi okudum gözlerim doldu falan....Gün bitti kimsede ses seda yok söndürmeyin topiğimizi söndürmeyin umutlarımızı canlarrrrr
Gün bitti kimsede ses seda yok söndürmeyin topiğimizi söndürmeyin umutlarımızı canlarrrrr
Ben de tuhafım bugün sancılarım var regl olucam sanırım 33. Gündeyim . Normal şartlarda olursam bauramdan sonra tedaviye başlayacağım offff offffffcannnnn ben buradayım. oturdum geçmişi okudum gözlerim doldu falan....
adet olmana mı offf tedaviye mi offf???Ben de tuhafım bugün sancılarım var regl olucam sanırım 33. Gündeyim . Normal şartlarda olursam bauramdan sonra tedaviye başlayacağım offff offffff
severim seni ben... birbirimizin derdine çare olamasak da derdimizin acısını azaltamıyorsak nerede kaldı müminliğimiz????Canım ben gün içinde bakıyorum. Ancak ruh halim hic iyi değil. O yüzdende yazıp kimseyi kendi derdimle üzmek istemiyorum.
Valla tedaviye off bu sefer o kadar umutsuzum ki hep aynı şeyleri yaşayacağım gibime geliyoradet olmana mı offf tedaviye mi offf???
yahu millet bana moral verirken aslan kendileri söz konusu olunca süt dökmüş kedi.... dağıtırım hepinizi. biz de umutsuzlk yok tamam mı? ne olursa olsun yok.... umutsuzluk müslümana yakışmaz ayrıca...Valla tedaviye off bu sefer o kadar umutsuzum ki hep aynı şeyleri yaşayacağım gibime geliyor
biz ilk tedavimiz birlikte olmuştuk değil mi? test tarihimiz aynıydı değil mi? unutmuşum onca şey yüklenince... okuyunca hatırladım...Ben hiç kullanmadım ama kullananlarda olduğunu okumuştum..
Sen halen hava değişimi yaşıyorsun tatlım kendine gel...Valla tedaviye off bu sefer o kadar umutsuzum ki hep aynı şeyleri yaşayacağım gibime geliyor
Valla tedaviye off bu sefer o kadar umutsuzum ki hep aynı şeyleri yaşayacağım gibime geliyor
:)Sen halen hava değişimi yaşıyorsun tatlım kendine gel...
canım ilgin desteğin için teşekkür ederim zaman zaman kendimi alamıyorum buhranlardan. zaten ramazandan sonra düşünüyorum tedaviyi inşallah o zamana daha iyi hissederim rabbim hepimizin gönlüne göre versinSeni çok iyi anlıyorum. Bir sure sonra sanki hep umutla başlayıp, ayni sonla bitecekmis gibi geliyor. Sadece tavsiyem bu haldeyken baslama, inancını toplandığında baslaman, sureci daha olumlu ve iyi geçirmenin sağlayacaktır. Uçmaktan korkuyoruz ama uçup çocuklarada ulaşmak gerekiyor. Cesaretini topladiginda ve aklında korkular olmadığında sonuca ulaşmak daha kolay olacaktır. İnşallah en kısa zamanda aklındaki acabalar ve yüreğindeki korkular geçer. Yerini bebeğinin umuduna ve sıcaklığına bırakır.
canım ben de tedavi sırasında negatifi gününden önce almıştım. sonraki ay neredeyse 50 günde adet oldum. o da tarlusal kullanarak. biliyorsun umreye gidecem diye telaş yapıp doktora gitmiştim. şimdi 34. gündeyim yine bişey yok. belli ki üstüste tedaviler ilaçlar alt üst etti dengemizi. 1 hazirana bişey kalmadı git bakalım doktorun ne dicek bu arada bişey olmadığından eminsen adaçayı içmeni öneririm sökmesine yardımcı oluyorGunqydin kizlar nasilsiniz coktan beri ugrayamiyodum biliyisunuz benim tedavibyarim kalmusti oay vaktinde adet oldum ama simdi 13 gun gecti ve Ader olmadim dun aksam Test yaptim negativ Cikti Doktor randevuyu haziranin birinde Verdi Burda istedigin zaman Jan testi yaoturamiyosun sadece Belim agriyor ve bazende Karin agrisi baskada bisey yok bu arisutu Polen icmistik ikimizde acaba bir Umit garni ditorum ama benim bir Ära yine aynisi olmustu izindede tedaviye basliyacaz sasirdim artik bir hazirani bekliyecem normaler idrar testinde cikmasiblazim degilmi herhalde ya ilaclardan yada kustden dolayi sastikar artik gariblarim hatyirlusi Allahtan secgiler
Sagol canim benim ya Allahim izNiyle oralari gidip geldin nekadar huzurla dolmusundur Allahim dualarini ve dualarimizi Kabul eylesin Demin yine yaptim yine negativ napcami sasirdim doktora bi gitsem bide temusda turkiyede denemek istiyoruz insan ister istemez umutlaniyo hayirlisi artik Allahim gonnlumuze gore versin sevgilercanım ben de tedavi sırasında negatifi gününden önce almıştım. sonraki ay neredeyse 50 günde adet oldum. o da tarlusal kullanarak. biliyorsun umreye gidecem diye telaş yapıp doktora gitmiştim. şimdi 34. gündeyim yine bişey yok. belli ki üstüste tedaviler ilaçlar alt üst etti dengemizi. 1 hazirana bişey kalmadı git bakalım doktorun ne dicek bu arada bişey olmadığından eminsen adaçayı içmeni öneririm sökmesine yardımcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?