- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
iyiyiiiz hep iyiyiz dahada iyi olacağıııııznasılsınız arkadaşlar????
Iyiyz canm sen nasilsin nasil gidiyo hamişliknasılsınız arkadaşlar????
yahu millet bana moral verirken aslan kendileri söz konusu olunca süt dökmüş kedi.... dağıtırım hepinizi. biz de umutsuzlk yok tamam mı? ne olursa olsun yok.... umutsuzluk müslümana yakışmaz ayrıca...
ah ah maşallahh cinsiyetini de belli etmiş kuzuuuu. hayırlara gelsin inşallah canımmmmGünaydin canlar ara ara giriorumm bazen ii bazen kötû oluorum bekleyen anneler nasil gidio beklemek test tarihleri adim adim yaklasio insallah hayirlisiyla diger arkadaslarimda tedaviye tez zamanda baslar pozitiflerle sevinirizz hamisler nasilsinizz nasil gidior teyzeleri cinsiyetimiz belli oldu cok sûkúr bin sûkûr kúcûk bir cimcimem olcak KIZIM olcak insallah
Aminn canim insallah Allah im sana bekleyen tûm kardeslerimize nasib etsinnn aminnn ecmaiinnn evet dok. Arayip haber verdi testlerle ögrenďik cok sûkûrah ah maşallahh cinsiyetini de belli etmiş kuzuuuu. hayırlara gelsin inşallah canımmmm
Ayy masallahh Rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin arkadasm.. Bizde heyecan dorukta bazen umitlenyrm kesin oldu diyorum bazen o kadar umitszlige kapilyrm ki olmadi dyrm.. Ara ara adet sancim oluyo lavaboya kosuyrm hemen.. Benim boylee gidiyorGünaydin canlar ara ara giriorumm bazen ii bazen kötû oluorum bekleyen anneler nasil gidio beklemek test tarihleri adim adim yaklasio insallah hayirlisiyla diger arkadaslarimda tedaviye tez zamanda baslar pozitiflerle sevinirizz hamisler nasilsinizz nasil gidior teyzeleri cinsiyetimiz belli oldu cok sûkúr bin sûkûr kúcûk bir cimcimem olcak KIZIM olcak insallah
Aminn canim Allah im hayirli evlat nasib etsin hepimizee seni cok ii anliorumm kendimi hatirladim bi an insallah hayirlisiyla siki siki tutunmustur canim burdayim anne diordurr aynen merakla beklioruzzz haberleriniziAyy masallahh Rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin arkadasm.. Bizde heyecan dorukta bazen umitlenyrm kesin oldu diyorum bazen o kadar umitszlige kapilyrm ki olmadi dyrm.. Ara ara adet sancim oluyo lavaboya kosuyrm hemen.. Benim boylee gidiyor
test günün ne zamandı canım? bu tedavinin en zor kısmı bu beklemeler değil mi zaten... o kadar iğne ilaç narkoz opu histeroskopi valla vız gelir. rabbim sabrını bol versin inşallah müjdeli haberlerle karşılaştırsınAyy masallahh Rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin arkadasm.. Bizde heyecan dorukta bazen umitlenyrm kesin oldu diyorum bazen o kadar umitszlige kapilyrm ki olmadi dyrm.. Ara ara adet sancim oluyo lavaboya kosuyrm hemen.. Benim boylee gidiyor
Amin canim insallahhh guzel haberler veririz hepimizde son 3 gun bakalim...Aminn canim Allah im hayirli evlat nasib etsin hepimizee seni cok ii anliorumm kendimi hatirladim bi an insallah hayirlisiyla siki siki tutunmustur canim burdayim anne diordurr aynen merakla beklioruzzz haberlerinizi
Canım ne güzel hayirlisiyla ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinGünaydin canlar ara ara giriorumm bazen ii bazen kötû oluorum bekleyen anneler nasil gidio beklemek test tarihleri adim adim yaklasio insallah hayirlisiyla diger arkadaslarimda tedaviye tez zamanda baslar pozitiflerle sevinirizz hamisler nasilsinizz nasil gidior teyzeleri cinsiyetimiz belli oldu cok sûkúr bin sûkûr kúcûk bir cimcimem olcak KIZIM olcak insallah
Amin canimm... Test gunum cuma insallah mubarek saatlerde guzel haberler almak nasip olurtest günün ne zamandı canım? bu tedavinin en zor kısmı bu beklemeler değil mi zaten... o kadar iğne ilaç narkoz opu histeroskopi valla vız gelir. rabbim sabrını bol versin inşallah müjdeli haberlerle karşılaştırsın
Canım iyiyim çok şükür progesteron iğnesi yaptiriyorum hersabah hemşire artık vuracak yer bulamıyor beze oluşmuş yağlı iğne vücutta uzun süre kalıyor diyor ara ara agrilarim oluyor benden böyle evdeyim sadece iğne için üç sokak ilerdeki hastaneye gidiyorum yürüyerek bi sıkıntı olmaz demişlerdi yemek yapıyorum bide okadarnasılsınız arkadaşlar????
nasılsınız arkadaşlar????
Ay canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim tatlı kızımız sağlık doğsun inşallah.Günaydin canlar ara ara giriorumm bazen ii bazen kötû oluorum bekleyen anneler nasil gidio beklemek test tarihleri adim adim yaklasio insallah hayirlisiyla diger arkadaslarimda tedaviye tez zamanda baslar pozitiflerle sevinirizz hamisler nasilsinizz nasil gidior teyzeleri cinsiyetimiz belli oldu cok sûkúr bin sûkûr kúcûk bir cimcimem olcak KIZIM olcak insallah
Amin canim insallahhh guzel haberler veririz hepimizde son 3 gun bakalim...
Canım ne güzel hayirlisiyla ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
canım benim test tarihi 3 haziran bazen çok umutlaniyorum bazende ya olmazsa ne yaparım diyorum arka arkaya iki kez denedik kredi çektik Rabbim inş hepimizin yüzünü guldurur kuzucuklarim inşaallah benimledirler
Canım arkadaşım inşaallahİyiyiz arkadaşım. Senin güzel haberlerini alınca daha iyi olcaz inşallah.
Ay canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim tatlı kızımız sağlık doğsun inşallah.
Kızlar dualarımız sizinle. İnşallah üçünüz birden güzel haberler vereceksiniz bize. Ben inanıyorum. Üçte üç inşallah.
Oy maşallah, prenseslerin en bahtlısı, en sağlıklısı olsun inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..Günaydin canlar ara ara giriorumm bazen ii bazen kötû oluorum bekleyen anneler nasil gidio beklemek test tarihleri adim adim yaklasio insallah hayirlisiyla diger arkadaslarimda tedaviye tez zamanda baslar pozitiflerle sevinirizz hamisler nasilsinizz nasil gidior teyzeleri cinsiyetimiz belli oldu cok sûkúr bin sûkûr kúcûk bir cimcimem olcak KIZIM olcak insallah
olmalıyız değil mi??? =)))iyiyiiiz hep iyiyiz dahada iyi olacağııııız
Belirti arıyorum zorlayınca bazen buluyorum. bazen eğer içerdeyseniz üç kere vurun diyorum ses gelmiyor =)Iyiyz canm sen nasilsin nasil gidiyo hamişlik
Hayyyy Maşşşşşaaalllllaaahhhhhh..... çok çok çok sevindim....Günaydin canlar ara ara giriorumm bazen ii bazen kötû oluorum bekleyen anneler nasil gidio beklemek test tarihleri adim adim yaklasio insallah hayirlisiyla diger arkadaslarimda tedaviye tez zamanda baslar pozitiflerle sevinirizz hamisler nasilsinizz nasil gidior teyzeleri cinsiyetimiz belli oldu cok sûkúr bin sûkûr kúcûk bir cimcimem olcak KIZIM olcak insallah
=) kızarım tabi...kızmışşşşş yeni gördüm:)) haklısın umutsuzluk yok da işte zaman zaman bi gel gitler oluyor gitsinler de gelmesinlerrrrr
ben işyerindeyim. gün bazen çarçabuk geçiyor bazen geçmiyor valla .... sonuç bekliyorum senin gibi. ben jel kullanıyorum. claxane iğne kullanıyorum onda da kolumu mosmor yaptım valla :)Canım iyiyim çok şükür progesteron iğnesi yaptiriyorum hersabah hemşire artık vuracak yer bulamıyor beze oluşmuş yağlı iğne vücutta uzun süre kalıyor diyor ara ara agrilarim oluyor benden böyle evdeyim sadece iğne için üç sokak ilerdeki hastaneye gidiyorum yürüyerek bi sıkıntı olmaz demişlerdi yemek yapıyorum bide okadar
inşalllahhh canım ya inşalllahhh güzel haberlerimiz olur...İyiyiz arkadaşım. Senin güzel haberlerini alınca daha iyi olcaz inşallah.
Ay canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim tatlı kızımız sağlık doğsun inşallah.
Kızlar dualarımız sizinle. İnşallah üçünüz birden güzel haberler vereceksiniz bize. Ben inanıyorum. Üçte üç inşallah.
nerelerdeysenOy maşallah, prenseslerin en bahtlısı, en sağlıklısı olsun inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
Banada claxane verecekler arkdsim ignemi habmi bilmiyorm artik transfer gunu basliycamolmalıyız değil mi??? =)))
Belirti arıyorum zorlayınca bazen buluyorum. bazen eğer içerdeyseniz üç kere vurun diyorum ses gelmiyor =)
Hayyyy Maşşşşşaaalllllaaahhhhhh..... çok çok çok sevindim....
=) kızarım tabi...
ben işyerindeyim. gün bazen çarçabuk geçiyor bazen geçmiyor valla .... sonuç bekliyorum senin gibi. ben jel kullanıyorum. claxane iğne kullanıyorum onda da kolumu mosmor yaptım valla :)
inşalllahhh canım ya inşalllahhh güzel haberlerimiz olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?