Canım her yazdığınız okuyrum, ama cevap yazamıyorum. İş yerinde görevim değişti, yeni birşeyler öğrenmeye çalışırken yazamıyorum kusuruma bakmayın. Bütün dularımı okuyorum, sizler için ayrıca dualar ediyorum. Yani hep buralardayım, sizlerden ayrılabilirmiyim güzel arkadaşım :))))nerelerdeysen
canım ya tüp bebek iğnelerinden daha çok acıtıyor yaaBanada claxane verecekler arkdsim ignemi habmi bilmiyorm artik transfer gunu basliycam
Oyy arkadsim ck gecmis olsun bebislwrimiz icin herseye katlaniyoruz yeterki onlar gelsinler insalh pozitif sonuc alirsin alahin izniyle rabbim emeklerinzi bosa cikarmasin bu surec maddi ve manevi zor bi surec insalh sonu mutluluk olur da kucagimiz bebislerle dolarcanım ya tüp bebek iğnelerinden daha çok acıtıyor yaabir de kan sulandırıcı olduğu için bi süre sonra morarma yapıyor... ya da ben beceemiyorum...
aminnn aminnn aminnnn....Oyy arkadsim ck gecmis olsun bebislwrimiz icin herseye katlaniyoruz yeterki onlar gelsinler insalh pozitif sonuc alirsin alahin izniyle rabbim emeklerinzi bosa cikarmasin bu surec maddi ve manevi zor bi surec insalh sonu mutluluk olur da kucagimiz bebislerle dolar
canım allahım hayırlısını versin vardır bunda da bir hayır canım benimmmmKızlar benim sonuç geldi. Tamamen düşmüş. Doktor bastan tutundugunu ve sonradan kaybettigimi söyledi. İnşallah sizlerinki tutunur.
canım bende oldum
uzat kuzum zaten arkadaş tedavide mi ya da nerede bilmiyoruzİMDİ SIRADA @@sevil35.arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (29.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................:41.000
@@neşeli41 ............................. : REGL
@@sultan1356..............................:REGL
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:3.000
.@@cudis.......................................:REGL
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:3.000
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli.............................:7.000
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................: 2.000
CANLARIM SÜREYİ UZATMAK DURUMUNDAYIM MALESEF TAMAMLANAMADI 05.06.2015
neşelim bu arada listemizde geriye kalan arkadaşların bir kısmını tanımıyoruz sanki. hiç bir şekilde durumlarından haberimiz yok kendi dualarına bile katılmıyorlar. durum böyle olunca da benim pek içime sinmiyor aceba diğer arkadaşlara da sorup listeyi bi revize mi etsek. mesela ben jonguil arkadaşımıza da bağışlamak istiyorum evet şu dönemtedavi düşünmüyor ama emeği çok bizlerde. rabbim belki de tedavisiz verecek (inşallah aminnn:)canım bende oldumzaten eksikti artık bir sonraki hafta bağışlayacağız sanırım
evet ya kim ne durumda kimler kaldı haberimiz yok...neşelim bu arada listemizde geriye kalan arkadaşların bir kısmını tanımıyoruz sanki. hiç bir şekilde durumlarından haberimiz yok kendi dualarına bile katılmıyorlar. durum böyle olunca da benim pek içime sinmiyor aceba diğer arkadaşlara da sorup listeyi bi revize mi etsek. mesela ben jonguil arkadaşımıza da bağışlamak istiyorum evet şu dönemtedavi düşünmüyor ama emeği çok bizlerde. rabbim belki de tedavisiz verecek (inşallah aminnn:)
Beni unutmuşsun, ben yazmasam da hep 5.000 yazabilirsin. Duamı yarıladım bile.İMDİ SIRADA @@sevil35.arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (29.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................:41.000
@@neşeli41 ............................. : REGL
@@sultan1356..............................:REGL
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:3.000
.@@cudis.......................................:REGL
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:3.000
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli.............................:7.000
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................: 2.000
CANLARIM SÜREYİ UZATMAK DURUMUNDAYIM MALESEF TAMAMLANAMADI 05.06.2015
ne kadar güzel bir fikir.neşelim bu arada listemizde geriye kalan arkadaşların bir kısmını tanımıyoruz sanki. hiç bir şekilde durumlarından haberimiz yok kendi dualarına bile katılmıyorlar. durum böyle olunca da benim pek içime sinmiyor aceba diğer arkadaşlara da sorup listeyi bi revize mi etsek. mesela ben jonguil arkadaşımıza da bağışlamak istiyorum evet şu dönemtedavi düşünmüyor ama emeği çok bizlerde. rabbim belki de tedavisiz verecek (inşallah aminnn:)
neşelim bu arada listemizde geriye kalan arkadaşların bir kısmını tanımıyoruz sanki. hiç bir şekilde durumlarından haberimiz yok kendi dualarına bile katılmıyorlar. durum böyle olunca da benim pek içime sinmiyor aceba diğer arkadaşlara da sorup listeyi bi revize mi etsek. mesela ben jonguil arkadaşımıza da bağışlamak istiyorum evet şu dönemtedavi düşünmüyor ama emeği çok bizlerde. rabbim belki de tedavisiz verecek (inşallah aminnn:)
Aaaa son 3 gûn mü ya dicem ne cabuk gecio bugún kaldi 2 gûn hadi hayirlisi insallah hayirli haberler verceksin aminn ecmainnAmin canim insallahhh guzel haberler veririz hepimizde son 3 gun bakalim...
Aminn canim benim insallah Allah im hepinize yasatsin bu duyguyu 3 haziran ne kaldiki surda tek tek hayirli haberlerini aliriz hepinizin insallah bu emeklerinizin karsiligini alirsiniz rez zamanda da daha fazla bekletmez meleklerinizCanım ne güzel hayirlisiyla ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
canım benim test tarihi 3 haziran bazen çok umutlaniyorum bazende ya olmazsa ne yaparım diyorum arka arkaya iki kez denedik kredi çektik Rabbim inş hepimizin yüzünü guldurur kuzucuklarim inşaallah benimledirler
Aminn ecmainn insallah Allah im herkese yasatsin insallahİyiyiz arkadaşım. Senin güzel haberlerini alınca daha iyi olcaz inşallah.
Ay canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim tatlı kızımız sağlık doğsun inşallah.
Kızlar dualarımız sizinle. İnşallah üçünüz birden güzel haberler vereceksiniz bize. Ben inanıyorum. Üçte üç inşallah.
All razi olsun canim arkadasim insallah öyle olcak evde tek torun ilk bebek olcak nasibse herkes dört gözle beklior Allah im hepimizin kucagina almayi nasib etsin insallahOy maşallah, prenseslerin en bahtlısı, en sağlıklısı olsun inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
Canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim ben dua okurken çok mutlu oluyorum birilerine faydam oluyorsa ne mutlu bana.. tedaviye sıra gelince maalesef iki aşılama ve Tüpten sonra maddi olarak yıprandik...seneye yaz sanırım tedsviye başlarız. ... tedavi sürecinde olan arkadaşlarımıza okuyalım ve aktif olan arkadaşlar için olursa daha iyi olur kesinlikle...neşelim bu arada listemizde geriye kalan arkadaşların bir kısmını tanımıyoruz sanki. hiç bir şekilde durumlarından haberimiz yok kendi dualarına bile katılmıyorlar. durum böyle olunca da benim pek içime sinmiyor aceba diğer arkadaşlara da sorup listeyi bi revize mi etsek. mesela ben jonguil arkadaşımıza da bağışlamak istiyorum evet şu dönemtedavi düşünmüyor ama emeği çok bizlerde. rabbim belki de tedavisiz verecek (inşallah aminnn:)
İnsallahh canimm evett kaldi 2 gunn cok heyecanliyim insallah meleklerim anneleriyledirr cok ozledimm cunku onlariAaaa son 3 gûn mü ya dicem ne cabuk gecio bugún kaldi 2 gûn hadi hayirlisi insallah hayirli haberler verceksin aminn ecmainn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?