Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım her yazdığınız okuyrum, ama cevap yazamıyorum. İş yerinde görevim değişti, yeni birşeyler öğrenmeye çalışırken yazamıyorum kusuruma bakmayın. Bütün dularımı okuyorum, sizler için ayrıca dualar ediyorum. Yani hep buralardayım, sizlerden ayrılabilirmiyim güzel arkadaşım :))))

canım ya tüp bebek iğnelerinden daha çok acıtıyor yaa bir de kan sulandırıcı olduğu için bi süre sonra morarma yapıyor... ya da ben beceemiyorum...
Oyy arkadsim ck gecmis olsun bebislwrimiz icin herseye katlaniyoruz yeterki onlar gelsinler insalh pozitif sonuc alirsin alahin izniyle rabbim emeklerinzi bosa cikarmasin bu surec maddi ve manevi zor bi surec insalh sonu mutluluk olur da kucagimiz bebislerle dolar

aminnn aminnn aminnnn....

İMDİ SIRADA @@sevil35.arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (29.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................:41.000

@@neşeli41 ............................. : REGL
@@sultan1356..............................:REGL
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:3.000
.@@cudis.......................................:REGL
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:3.000
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli.............................:7.000
@@serenalar.................................:

@@miranaz....................................: 2.000

CANLARIM SÜREYİ UZATMAK DURUMUNDAYIM MALESEF TAMAMLANAMADI 05.06.2015

uzat kuzum zaten arkadaş tedavide mi ya da nerede bilmiyoruz rabbim görsün inşallah.... bu arada benim sayıyı 10.000 e çıkarırsan sevinirim. yine duruma göre ben de regl olmazsam daha alırım...

canım bende oldum zaten eksikti artık bir sonraki hafta bağışlayacağız sanırım
neşelim bu arada listemizde geriye kalan arkadaşların bir kısmını tanımıyoruz sanki. hiç bir şekilde durumlarından haberimiz yok kendi dualarına bile katılmıyorlar. durum böyle olunca da benim pek içime sinmiyor aceba diğer arkadaşlara da sorup listeyi bi revize mi etsek. mesela ben jonguil arkadaşımıza da bağışlamak istiyorum evet şu dönemtedavi düşünmüyor ama emeği çok bizlerde. rabbim belki de tedavisiz verecek (inşallah aminnn:)

evet ya kim ne durumda kimler kaldı haberimiz yok...

Beni unutmuşsun, ben yazmasam da hep 5.000 yazabilirsin. Duamı yarıladım bile.

ne kadar güzel bir fikir.

Bende bu fikre katılıyorum.

Aminn canim benim insallah Allah im hepinize yasatsin bu duyguyu 3 haziran ne kaldiki surda tek tek hayirli haberlerini aliriz hepinizin insallah bu emeklerinizin karsiligini alirsiniz rez zamanda da daha fazla bekletmez melekleriniz

Aminn ecmainn insallah Allah im herkese yasatsin insallah
Oy maşallah, prenseslerin en bahtlısı, en sağlıklısı olsun inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
All razi olsun canim arkadasim insallah öyle olcak evde tek torun ilk bebek olcak nasibse herkes dört gözle beklior Allah im hepimizin kucagina almayi nasib etsin insallah

Canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim ben dua okurken çok mutlu oluyorum birilerine faydam oluyorsa ne mutlu bana.. tedaviye sıra gelince maalesef iki aşılama ve Tüpten sonra maddi olarak yıprandik...seneye yaz sanırım tedsviye başlarız. ... tedavi sürecinde olan arkadaşlarımıza okuyalım ve aktif olan arkadaşlar için olursa daha iyi olur kesinlikle...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…