Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canım benim yüreğine emeğine sağlık. Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah maddi manevi hepimize güç versin. zaten listede aktif olan 3-4 kişi kaldık onları tamamlayınca sana da okur kapanışı yaparız. ya da yeni eklenen arkadaşlar olursa devam ederiz

Ayyy kiyamamm benn sana yaa insallah kuzumm insallah seninledirler ve burayaaa kocamannn bagirr bebeklerim benimle diye ve insallah hep görûrsün
ah canım yaa düşündükçe benn bile heyecan yapıyorum inşallah hayırlı haberlerinizi alacağız hep birlikte

Ayyy kiyamamm benn sana yaa insallah kuzumm insallah seninledirler ve burayaaa kocamannn bagirr bebeklerim benimle diye ve insallah hep görûrsün

ah canım yaa düşündükçe benn bile heyecan yapıyorum inşallah hayırlı haberlerinizi alacağız hep birlikte

Canlarimmm cok tesekkur ederimm insallahh dediginiz gibi hersey cok guzel olurr herseyin hayrlisi...

Canım ben yazacaktım bunu vazgeçmiştim. Ben bir an önce burda bizimle duaya katılan, destek olan ve tedavisini bekleyen arkadaşlara okumak istiyorum. Çoğu arkadaşımız ayrıldı benim de içime sinmiyordu.
Hatta ben de jonguil e ne zaman sıra gelecek diye bakıyordum. Tedaviye başlamasına neredeyse 1 sene olmasına rağmen bizlerden desteğini hiç esirgemedi. Zaten ben inanıyorum onun tedavisiz olacak kendiliğinden, yaşı da çok genç.
Allah dualarımızı kabul etsin.

Canım ben 2000 alayım. Bademciklerim şişti, çok keyfim yok bu aralar, zorlanıyorum okurken. Akşamları 9da uyuyup kalıyorum.Gündüzde zaten 6-7 e kadar çalışıyorum.
Yetişmezse ben yine almaya çalışırım.

inşallah canım ya bizde en azindan seneye yaza kadar doğal yollarla olur belki diye çabalıyoruz doğal şeyler deneyip. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah. Zaman çok çabuk geçiyor gün doğmadan neler doğar inşallah hepimiz bebeklerimize kavuştuğumuz günleri de yazarız buralara

Dua sadece tedavi ile bebiş olsun diye değil ki bebişim. Normal yollarla olsun diye de okunur elbette. Yani en çok hak edenlerden biri de sensin.

Dua sadece tedavi ile bebiş olsun diye değil ki bebişim. Normal yollarla olsun diye de okunur elbette. Yani en çok hak edenlerden biri de sensin.
Sağol canım hepimizin bir birimize desteği çok yeri geldi birlikte ağladık sizinle yeri geldi güldük yeri geldi heyecan dolu günleri saydık tek bi yürek olduk hala öyle gerçi eksildik biraz ama biz bize yetersiz benim paylaşacak pek birşeyim olmadığı için sizin tedavileri bebeklerin cinsiyetlerinizi falan onları takip ediyorum ancak arada yazıyorum... inşallah benim de paylaşacak güzel haberlerim olur bir gün

Olacak Allahın izniyle, hem de mucizevi bir şekilde olacak ben inanıyorum. Senin o güzel kalbine göre verecek Rabbim. Bana bu duayı söyleyen ablanın 14 sene bebeği olmamış 4-5 kez aşılama 3 kez tüp bebek sonrası ümitlerini kaybetmişken bu duayı öğrenmiş. Normal yollarla gelmiş mucizesi. Ondan diyorum tedavini beklemeyelim. Okuyalım duanı :)

ne güzel örnekler var boyle Rabbim inşaallah tez zamanda isteyen herkese nasip eder en çok duaya ihtiyacımız var zaten... Rabbim isteyince olacak biz ne yaparsak yapalım kısmet ne zamansa o zaman olacak inşallah

O zaman burada kalıp duası okunmamış arkadaşları sıraya koyalım üzerimizde kalmasın bellimi olur belki kendiliğinden olanda çıkar aramızdan...

kızabilirsiniz bana bugün idrar tahlili yaptım sıfıra sıfır elde var sıfır... :))) çatlatma iğnesine rağmen hem de.. drum 4. gün pregnyl vurdurdu ona rağmen :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…