- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 38
tatlimm ama cok erkennn yapmissin... Negatif olmasi normal daha test gunune cok var.. Bu seni sakin yaniltip moralini dusurmesinkızabilirsiniz bana bugün idrar tahlili yaptım sıfıra sıfır elde var sıfır... :))) çatlatma iğnesine rağmen hem de.. drum 4. gün pregnyl vurdurdu ona rağmen :)))
Tat
tatlimm ama cok erkennn yapmissin... Negatif olmasi normal daha test gunune cok var.. Bu seni sakin yaniltip moralini dusurmesin
Canım kaçıncı gün ki bun?kızabilirsiniz bana bugün idrar tahlili yaptım sıfıra sıfır elde var sıfır... :))) çatlatma iğnesine rağmen hem de.. drum 4. gün pregnyl vurdurdu ona rağmen :)))
Evet canım aynen katılıyorum sana neşelim gelsin okuyunca o sıralar artık. Bu aralar biraz rahatsızmış az giriyorO zaman burada kalıp duası okunmamış arkadaşları sıraya koyalım üzerimizde kalmasın bellimi olur belki kendiliğinden olanda çıkar aramızdan...
7. gün geçen sefer tam 7. günde idrarda çıkmıştı...Canım kaçıncı gün ki bun?
Gecen sefer kacinci gun embriysuydu canim? Cnku tutunmayi ve sonuc tarihini degstrir bu7. gün geçen sefer tam 7. günde idrarda çıkmıştı...
3.günGecen sefer kacinci gun embriysuydu canim? Cnku tutunmayi ve sonuc tarihini degstrir bu
Tatlım benim 10. günde idrarda negatif kanda 29 çıkmıştı. İdrar için çok erken. Kesin sonuç idrarda adetin 10 gün geçmesi lazım biliyorsun. Boşuna ümitsizliğe kapılma.7. gün geçen sefer tam 7. günde idrarda çıkmıştı...
kızabilirsiniz bana bugün idrar tahlili yaptım sıfıra sıfır elde var sıfır... :))) çatlatma iğnesine rağmen hem de.. drum 4. gün pregnyl vurdurdu ona rağmen :)))
Tatlım benim 10. günde idrarda negatif kanda 29 çıkmıştı. İdrar için çok erken. Kesin sonuç idrarda adetin 10 gün geçmesi lazım biliyorsun. Boşuna ümitsizliğe kapılma.
ben ne de kötü bir insan oldum böyle oy anam oyyyy.... işyerinde daha kolay vakit geçer diyordum ama evde daha kolaydı :)Dilimde tüy bittti. Çok erken yaptın. Gecen sefer 3 gün embriyosu idi. Bunlarin tutunması icin zamanı var. Bu günleri umut dolu geçirebilirsin. Boyle uzulmenin sana ve onlara faydası yok. Ne olur bana verdiğin sözü tut.
canım bu işin hiçbir şekilde mantığı istatistiği kuralı yok ki sen de biliyorsun. geçen seferkiler hiç birbirine uyuyor mu? benim ilk tedavim de 3. gün ebmriyosu 9. gün kanda pozitifi gördüm. ikinci tedavimde bunlar 5. gün hem çok kaliteli 8. gün kesin çıkar dedim daha test yapamadan kırmızıları gördüm. pozitif düşün ne olur stres yapma. evet çok zor bence de beklemek kadar zoru yok ama sabırdan başka çaremiz de yok.7. gün geçen sefer tam 7. günde idrarda çıkmıştı...
ben ne de kötü bir insan oldum böyle oy anam oyyyy.... işyerinde daha kolay vakit geçer diyordum ama evde daha kolaydı :)
yodum benim adetim 13 gun gecti Test yaptim negativ Cikti hatta yazmistim Dahada gelmedi pazartesi doktora gidecegim bakalim pekvgirmedigim icin dualarada katilamadm Allahim izNiyle 5000 alayim okurjm insallah hayirli haberlerleİMDİ SIRADA @@sevil35.arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (29.05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................:41.000
@@neşeli41 ............................. : REGL
@@sultan1356..............................:REGL
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:3.000
.@@cudis.......................................:REGL
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:3.000
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli.............................:7.000
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................: 2.000
CANLARIM SÜREYİ UZATMAK DURUMUNDAYIM MALESEF TAMAMLANAMADI 05.06.2015
Evet dogru soyluyosun canim benim burada yani almanyada 15 sonraya veriyorlar Test tarihini hepimizin hakkibda hayirlisi olsun guzel Haberler vermek dilegiyle sevgilerGünaydın kızlar
papyonkilikli canım iyi cesaretlisin ama arkadaslariminda dediği gibi çok erken..
içini gönlünü ferah tut canım
Gecen sefer 10.gunde kanda pozitif gördüm ama kimyasal gebelik ile sonlandı bidaha asla erken test yapmam
Oyüzden ki hastanede hemşire bile 3haziran test günü yazdı transfer gunuyle birlikte 14.gun olacakBeklemek çok zor geliyor ama yapacak bişey yok inş güzel sonuçlar alıp haftaya bugün hamileyiz deriz burdan
ahahah senin arkadaşın bu defa fena valla. kendi kendime endişe etme vesvese etme diyorum ama nafile. birtek uyurken aklımdan çıkıyor :) onda da rüyamda görüyorum... :)))Çalış sen yoksa kuzularima rahat vermeyeceksin. Bütün kızlar yaziyor, hatta formun her yerinden erken olduğu söyleniyor ama benim arkadaşım ikna oldumu tabikide hayır. Çalışmaya devam
ahh ahhh ne olacak benim bu halim =)Günaydın kızlar
papyonkilikli canım iyi cesaretlisin ama arkadaslariminda dediği gibi çok erken..
içini gönlünü ferah tut canım
Gecen sefer 10.gunde kanda pozitif gördüm ama kimyasal gebelik ile sonlandı bidaha asla erken test yapmam
Oyüzden ki hastanede hemşire bile 3haziran test günü yazdı transfer gunuyle birlikte 14.gun olacakBeklemek çok zor geliyor ama yapacak bişey yok inş güzel sonuçlar alıp haftaya bugün hamileyiz deriz burdan
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİMuzat kuzum zaten arkadaş tedavide mi ya da nerede bilmiyoruzrabbim görsün inşallah.... bu arada benim sayıyı 10.000 e çıkarırsan sevinirim. yine duruma göre ben de regl olmazsam daha alırım...
TAMAM O ZAMAN HERKES MUTABIK İSE DİĞER ARKADAŞA GECEBİLİRİZ.neşelim bu arada listemizde geriye kalan arkadaşların bir kısmını tanımıyoruz sanki. hiç bir şekilde durumlarından haberimiz yok kendi dualarına bile katılmıyorlar. durum böyle olunca da benim pek içime sinmiyor aceba diğer arkadaşlara da sorup listeyi bi revize mi etsek. mesela ben jonguil arkadaşımıza da bağışlamak istiyorum evet şu dönemtedavi düşünmüyor ama emeği çok bizlerde. rabbim belki de tedavisiz verecek (inşallah aminnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?