Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM
canım amin Allah cümlemizden razı olsun. hemen hemen katılan her arkadaş bizimle aynı fikirde o yüzden müsait olduğunda listeyi güncelleyebilirsen seviniriz. ben ramazanı atlatıp tedaviye başlayacağım mümkünse tedavi sırasında okunmasını isterim. bu arada dün 10.000 e çıkar demiştim ama 7.000 de kaldım kırmızı kart maalesef:) seni de yoruyoruz canım ama sayıyı toparlayabilecek misin dianthus ve 4343 arkadaşlar da 5.000 er adet aldılar

sen tedavi düşünmüyor musun ne olduu?

CANIM O ARKADAŞ COK UZUN ZAMANDIR GİRMİYOR GİRMEYEN ARKADAŞLARI CIKARALIM DİYE KARAR ALINDI . O YÜZDEN LİSTEYİ YAYINLADIM KİM TEDAVİSİ ÖNCE İSE BANA BİLDİRİRSE ONA BAŞLARIZ

Kiyamam canım benim. Boyle hissetmen çok normal. Bende bir yandan öğrenmek bir yandan umudum devam etsin diyordum.inşallah iyi sonuçlar alacaksınız hepiniz.

canım listede 5 kişi kalmışız zaten sen ben ve jonguıl için de okuyalım sonra gelirlerse süreçte nurse51 ve edilah için de devam edelim yoksa noktayı koyarız ne dersin?
canım benim tam belli değil daha ramazan dan sonraya bırakabilirim genetik tarama sonucum çıkmadı daha jonguıl için okuyabiliriz

Sağol tatlım..Beni zaten en sona yazın ...ne zaman ne yapacağım belli olmuyor...

Kiyamam canım benim. Boyle hissetmen çok normal. Bende bir yandan öğrenmek bir yandan umudum devam etsin diyordum.inşallah iyi sonuçlar alacaksınız hepiniz.
Korkunun ecele faydasi yok canim ogrenicez herseye hazrlikliyim desemde olmuyor.. Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin zaman yaklastikca heyecan artiyor

Canm benim insallah gusel Haberler verirsin gerseyin hayirlisi Allahtan benim icinde Dua edin insallah BU gecikme bebisle ilgilisir cunku busy bis Esinle HIV aksatmadan ari suyu bal Polen Yedik ma bilmiyorum artik bieasda oyusden umutluyum amma Karin adgrisi ve hafif goguslerde batmadan Baska bisey yok ne olur cevaplandirin kizlar sevgiler

canım listede 5 kişi kalmışız zaten sen ben ve jonguıl için de okuyalım sonra gelirlerse süreçte nurse51 ve edilah için de devam edelim yoksa noktayı koyarız ne dersin?
noktayı koymayalım da olmadı gebe kalmayan herkes için baştan başlarız...olmaz mı?

Canım kaç gün gecikti? Bir kan testi yaptirsana, inşallah hamilesindir. Heyecanlandim inşallah öyledir. Belirtiler hamile olan arkadaşlarla ayni gibi.

İnsallahh canim insallahh sende bende burdaki herkes guzel haberler verirz en kisa zamanda.. Dualarimda buraki butun arkadaslarima yer veriyorum insallah Rabbim kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…