canım amin Allah cümlemizden razı olsun. hemen hemen katılan her arkadaş bizimle aynı fikirde o yüzden müsait olduğunda listeyi güncelleyebilirsen seviniriz. ben ramazanı atlatıp tedaviye başlayacağım mümkünse tedavi sırasında okunmasını isterim. bu arada dün 10.000 e çıkar demiştim ama 7.000 de kaldım kırmızı kart maalesef:) seni de yoruyoruz canım ama sayıyı toparlayabilecek misin dianthus ve 4343 arkadaşlar da 5.000 er adet aldılarALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM
sen tedavi düşünmüyor musun ne olduu?@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)
@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...
@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.
@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :
cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.
(10.04.2015 dua bağışlandı)
@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda70.000 tamam
@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)
@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)
@@NursElmira............................................: 70.000 TAMAM(01.05.2015 dua bağışlandı)
@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanDI)
@@serenalar.................................................................: 70.000 TAMAM 15.05.2015 MİRAÇ KANDİLİNDE BAĞIŞLANDI:)
@@papyonkılıklı...........................................................:70.000 2 BEBİŞİNİ ALDI GELDİ :)- 22.05.2015
KIZLAR TEDAVİYE KİM BAŞLAYACAKSA ONUN İÇİN BAŞLAYALIM....
@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak
@@jonguil....................................................................: her zaman dualarımızdasın
@@Edilah ..................................................: TEMMUZ tedaviye başlayacak
@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir
@@neseli41...................................................................: SİZİN DUALARINIZ BİTMEDEN GİTMEM.
CANIM O ARKADAŞ COK UZUN ZAMANDIR GİRMİYOR GİRMEYEN ARKADAŞLARI CIKARALIM DİYE KARAR ALINDI . O YÜZDEN LİSTEYİ YAYINLADIM KİM TEDAVİSİ ÖNCE İSE BANA BİLDİRİRSE ONA BAŞLARIZcanım amin Allah cümlemizden razı olsun. hemen hemen katılan her arkadaş bizimle aynı fikirde o yüzden müsait olduğunda listeyi güncelleyebilirsen seviniriz. ben ramazanı atlatıp tedaviye başlayacağım mümkünse tedavi sırasında okunmasını isterim. bu arada dün 10.000 e çıkar demiştim ama 7.000 de kaldım kırmızı kart maalesef:) seni de yoruyoruz canım ama sayıyı toparlayabilecek misin dianthus ve 4343 arkadaşlar da 5.000 er adet aldılar
BENİM EYLÜL GİBİ DÜŞÜNÜYORUM O YÜZDEN CANIM :)sen tedavi düşünmüyor musun ne olduu?
öyle dualar bitip kaçmak filan yok biz senin hamileliğini de kutlayacağızBENİM EYLÜL GİBİ DÜŞÜNÜYORUM O YÜZDEN CANIM :)
İNŞALLAH CANIM HEPİMİZİN GÜZEL HABERLERİNİ ALALIM :) COK SAĞOLöyle dualar bitip kaçmak filan yok biz senin hamileliğini de kutlayacağız
canım listede 5 kişi kalmışız zaten sen ben ve jonguıl için de okuyalım sonra gelirlerse süreçte nurse51 ve edilah için de devam edelim yoksa noktayı koyarız ne dersin?İNŞALLAH CANIM HEPİMİZİN GÜZEL HABERLERİNİ ALALIM :) COK SAĞOL
Kizlarr kaldi 1 gun cok korkuyorum cok heyecanliyim Rabbim insallah gonlumuzden geceni hayirli eyler ve guzel haberler aliriz.. Benim 5. Gun embriyosu oldgu icin galiba 10. Gun test yaptryo doktrm. Hem biran once ogrenmek istyrm hem boyle iyiydik diyorum karmakarisigim
Anaaaa bana yokmu dua...hıh..canım listede 5 kişi kalmışız zaten sen ben ve jonguıl için de okuyalım sonra gelirlerse süreçte nurse51 ve edilah için de devam edelim yoksa noktayı koyarız ne dersin?
canım benim tam belli değil daha ramazan dan sonraya bırakabilirim genetik tarama sonucum çıkmadı daha jonguıl için okuyabilirizcanım listede 5 kişi kalmışız zaten sen ben ve jonguıl için de okuyalım sonra gelirlerse süreçte nurse51 ve edilah için de devam edelim yoksa noktayı koyarız ne dersin?
kuzumm olmaz mı kimse kalmasın ben yine okurum ama ben listeye göre konuştum canım neşelim de çok giremediği için gözden kaçırmıştır. kocaman bi kardeşliğimiz var bizim hepimiz hamile kalmadan hiç kimseyi bırakmayızzzAnaaaa bana yokmu dua...hıh..
Sağol tatlım..Beni zaten en sona yazın ...ne zaman ne yapacağım belli olmuyor...kuzumm olmaz mı kimse kalmasın ben yine okurum ama ben listeye göre konuştum canım neşelim de çok giremediği için gözden kaçırmıştır. kocaman bi kardeşliğimiz var bizim hepimiz hamile kalmadan hiç kimseyi bırakmayızzz
Korkunun ecele faydasi yok canim ogrenicez herseye hazrlikliyim desemde olmuyor.. Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin zaman yaklastikca heyecan artiyorKiyamam canım benim. Boyle hissetmen çok normal. Bende bir yandan öğrenmek bir yandan umudum devam etsin diyordum.inşallah iyi sonuçlar alacaksınız hepiniz.
Canm benim insallah gusel Haberler verirsin gerseyin hayirlisi Allahtan benim icinde Dua edin insallah BU gecikme bebisle ilgilisir cunku busy bis Esinle HIV aksatmadan ari suyu bal Polen Yedik ma bilmiyorum artik bieasda oyusden umutluyum amma Karin adgrisi ve hafif goguslerde batmadan Baska bisey yok ne olur cevaplandirin kizlar sevgilerKizlarr kaldi 1 gun cok korkuyorum cok heyecanliyim Rabbim insallah gonlumuzden geceni hayirli eyler ve guzel haberler aliriz.. Benim 5. Gun embriyosu oldgu icin galiba 10. Gun test yaptryo doktrm. Hem biran once ogrenmek istyrm hem boyle iyiydik diyorum karmakarisigim
noktayı koymayalım da olmadı gebe kalmayan herkes için baştan başlarız...olmaz mı?canım listede 5 kişi kalmışız zaten sen ben ve jonguıl için de okuyalım sonra gelirlerse süreçte nurse51 ve edilah için de devam edelim yoksa noktayı koyarız ne dersin?
Korkunun ecele faydasi yok canim ogrenicez herseye hazrlikliyim desemde olmuyor.. Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin zaman yaklastikca heyecan artiyor
Canm benim insallah gusel Haberler verirsin gerseyin hayirlisi Allahtan benim icinde Dua edin insallah BU gecikme bebisle ilgilisir cunku busy bis Esinle HIV aksatmadan ari suyu bal Polen Yedik ma bilmiyorum artik bieasda oyusden umutluyum amma Karin adgrisi ve hafif goguslerde batmadan Baska bisey yok ne olur cevaplandirin kizlar sevgiler
İnsallahh canim insallahh sende bende burdaki herkes guzel haberler verirz en kisa zamanda.. Dualarimda buraki butun arkadaslarima yer veriyorum insallah Rabbim kabul ederCanm benim insallah gusel Haberler verirsin gerseyin hayirlisi Allahtan benim icinde Dua edin insallah BU gecikme bebisle ilgilisir cunku busy bis Esinle HIV aksatmadan ari suyu bal Polen Yedik ma bilmiyorum artik bieasda oyusden umutluyum amma Karin adgrisi ve hafif goguslerde batmadan Baska bisey yok ne olur cevaplandirin kizlar sevgiler
Arkadasim Allah senden razi olsun en kisa zamnda hepimiz guzel haberler veririz burdan İnsallahh.. Bakarsin seninde bebisin kendilignden ben geliyorum anne der??Dediğinde haklisin inşallah 3 nuzde hamilesinizdir. Bizlere umut olursunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?