Arkadasim Allah senden razi olsun en kisa zamnda hepimiz guzel haberler veririz burdan İnsallahh.. Bakarsin seninde bebisin kendilignden ben geliyorum anne der??
ben hiç sormadım progest. ama zaten şuanda ilaç kullanmıyor musun?Kızlar aklıma bişey takıldı geçen sefer progesteron hormonu 1 kusurlu birseydi
dondurulmuşlarla denedik ya bu ay transfer ilk günü 6 kusurlu bişey çıktı yüksek değilmi sizce Dr 10 altı çıkarsa iğne demişti testten önce diğer formlara bakıyorum kafayı yiyeceğim aklım karıştı
Sizinkiler kaçtı özellikle hamile olan arkadaslarim çok mutsuzum
Canim benimde transferden sonraki gun sadece e2 bakildi doktor iyi dedi sormadm bile sonucunu ama progesteron bakilmadi.. Crinone jel kullanyrm gunde 2 kez birde 3 gune bir pregnly 1500 igne vuruldum 3 kez. Onu niye kullandm bilmyrm ama..Kızlar aklıma bişey takıldı geçen sefer progesteron hormonu 1 kusurlu birseydi
dondurulmuşlarla denedik ya bu ay transfer ilk günü 6 kusurlu bişey çıktı yüksek değilmi sizce Dr 10 altı çıkarsa iğne demişti testten önce diğer formlara bakıyorum kafayı yiyeceğim aklım karıştı
Selam canim nasil gidiyor bakalim hamilelik alistrmalariselam canlar...
iyi canım ya belirti vermiyor sıpalar sağolsunlar :)))senin nasıl gidiyorSelam canim nasil gidiyor bakalim hamilelik alistrmalari
Evet progesteron iğne kullanıyorum bazı yerlerde transfer günü düşük olması gerekliymis onu okudum ve stres yaptım kendime Rabbim büyük o ol derse olacak gerisi boş vesveseler bitirdi beniben hiç sormadım progest. ama zaten şuanda ilaç kullanmıyor musun?
bu konuda malesef hiç bilgim yok canım. teansfer günü benden kan bile almadılar iyi ki de almadılar ben de takardım acaba neden diye :))) ben kan sonucumu hiç sormuyorum. bana devam ya da tamam diyorlar ben de onu uyguluyorum. yoksa zaten takıntılı biriyim bir de onu takarım valla sabahlar olmaz...Evet progesteron iğne kullanıyorum bazı yerlerde transfer günü düşük olması gerekliymis onu okudum ve stres yaptım kendime Rabbim büyük o ol derse olacak gerisi boş vesveseler bitirdi beni
Yerim ben onlari daha cokk yorucaz simdiden uzmeyelim annemizi diyorlar ozaman :) bende heyecan tavan hicbisey hissetmyrm suan nötrm..iyi canım ya belirti vermiyor sıpalar sağolsunlar :)))senin nasıl gidiyor
Canımsın yaaa rabbim güzel gönlüne göre versin olur tabi duadan başka ne geliyor ki elden. Başka dualara da başlatız meryem suresi okuruz hiç bırakmayalım birbirimizi hiççççnoktayı koymayalım da olmadı gebe kalmayan herkes için baştan başlarız...olmaz mı?
bana uyar valla. meryem suresi okuruz olmadı birdahakine de neredeyse ezberledim ben zaten 3. 41 e başladım dün.
Canımsın yaaa rabbim güzel gönlüne göre versin olur tabi duadan başka ne geliyor ki elden. Başka dualara da başlatız meryem suresi okuruz hiç bırakmayalım birbirimizi hiçççç
Bende çok takintiliyimdir oğlak burcuyum bütün özelliklerini tasiyorum ayrintilara çok takilirim neyse geçti biraz:))bu konuda malesef hiç bilgim yok canım. teansfer günü benden kan bile almadılar iyi ki de almadılar ben de takardım acaba neden diye :))) ben kan sonucumu hiç sormuyorum. bana devam ya da tamam diyorlar ben de onu uyguluyorum. yoksa zaten takıntılı biriyim bir de onu takarım valla sabahlar olmaz...
geyiğe dönecek ama ben aslan burcuyum bir insan bu kadar aslan burcu olamazBende çok takintiliyimdir oğlak burcuyum bütün özelliklerini tasiyorum ayrintilara çok takilirim neyse geçti biraz:))
Bence de takılma hiç bitanem benim de ne transfer günleri ne de sonradında hiç kanım alınmadı...Bende çok takintiliyimdir oğlak burcuyum bütün özelliklerini tasiyorum ayrintilara çok takilirim neyse geçti biraz:))
Ah canım içim rahatladı iyiki varsınız Rabbim bizi imtihandan hayirlisiyla geçmeyi nasip etsin seviyorum hepinizi kader arkadaşlarımBence de takılma hiç bitanem benim de ne transfer günleri ne de sonradında hiç kanım alınmadı...
Kızlar aklıma bişey takıldı geçen sefer progesteron hormonu 1 kusurlu birseydi
Canim benim 15 gun gecti idrarda negatif Cikti burada istedigin zaman kam testi yapmiyorlar gecen hafta aldim randevuyu ta ayin birine verdiler ama goguslerimde Ära Sira batmalatdan haric bisey yok Allahim hakkimizDa hayirlisini versin HepimzDe BU duyguyu tadaruz insallahCanım kaç gün gecikti? Bir kan testi yaptirsana, inşallah hamilesindir. Heyecanlandim inşallah öyledir. Belirtiler hamile olan arkadaşlarla ayni gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?