Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar aklıma bişey takıldı geçen sefer progesteron hormonu 1 kusurlu birseydi
dondurulmuşlarla denedik ya bu ay transfer ilk günü 6 kusurlu bişey çıktı yüksek değilmi sizce Dr 10 altı çıkarsa iğne demişti testten önce diğer formlara bakıyorum kafayı yiyeceğim aklım karıştı
Sizinkiler kaçtı özellikle hamile olan arkadaslarim çok mutsuzum

ben hiç sormadım progest. ama zaten şuanda ilaç kullanmıyor musun?

Canim benimde transferden sonraki gun sadece e2 bakildi doktor iyi dedi sormadm bile sonucunu ama progesteron bakilmadi.. Crinone jel kullanyrm gunde 2 kez birde 3 gune bir pregnly 1500 igne vuruldum 3 kez. Onu niye kullandm bilmyrm ama..

ben hiç sormadım progest. ama zaten şuanda ilaç kullanmıyor musun?
Evet progesteron iğne kullanıyorum bazı yerlerde transfer günü düşük olması gerekliymis onu okudum ve stres yaptım kendime Rabbim büyük o ol derse olacak gerisi boş vesveseler bitirdi beni

Gerçi Dr böyle bir durumda önlemini alırdı dimi kızlar 10 altı olursa jeli bırakıp igneye geceriz demisti test sonucundan önce soylediklerine guvenmekten başka bişey gelmiyor elimden...

Evet progesteron iğne kullanıyorum bazı yerlerde transfer günü düşük olması gerekliymis onu okudum ve stres yaptım kendime Rabbim büyük o ol derse olacak gerisi boş vesveseler bitirdi beni
bu konuda malesef hiç bilgim yok canım. teansfer günü benden kan bile almadılar iyi ki de almadılar ben de takardım acaba neden diye :))) ben kan sonucumu hiç sormuyorum. bana devam ya da tamam diyorlar ben de onu uyguluyorum. yoksa zaten takıntılı biriyim bir de onu takarım valla sabahlar olmaz...

noktayı koymayalım da olmadı gebe kalmayan herkes için baştan başlarız...olmaz mı?
Canımsın yaaa rabbim güzel gönlüne göre versin olur tabi duadan başka ne geliyor ki elden. Başka dualara da başlatız meryem suresi okuruz hiç bırakmayalım birbirimizi hiçççç

Canımsın yaaa rabbim güzel gönlüne göre versin olur tabi duadan başka ne geliyor ki elden. Başka dualara da başlatız meryem suresi okuruz hiç bırakmayalım birbirimizi hiçççç
bana uyar valla. meryem suresi okuruz olmadı birdahakine de neredeyse ezberledim ben zaten 3. 41 e başladım dün. allahım kabul etsin... sen de canımsın Rabbim snin de gönlüne göre versin...

Bende çok takintiliyimdir oğlak burcuyum bütün özelliklerini tasiyorum ayrintilara çok takilirim neyse geçti biraz:))

Bende çok takintiliyimdir oğlak burcuyum bütün özelliklerini tasiyorum ayrintilara çok takilirim neyse geçti biraz:))
geyiğe dönecek ama ben aslan burcuyum bir insan bu kadar aslan burcu olamaz tek taşıdığım özelliği savaşçıyım o da burçtan mı yoksa rahmetli büyükbabama hem fiziken hem huy açısından çok benzemmsen mi bilmiyorum. ne takı ne saç ne giyim merakım var. lidelik desm hiç yok

Bence de takılma hiç bitanem benim de ne transfer günleri ne de sonradında hiç kanım alınmadı...
Ah canım içim rahatladı iyiki varsınız Rabbim bizi imtihandan hayirlisiyla geçmeyi nasip etsin seviyorum hepinizi kader arkadaşlarım

Canım iki transfer öncesinde, sırasında bu hormonlara bende hic bakilmadi. Senden ilk kez duyuyorum.

Canım kaç gün gecikti? Bir kan testi yaptirsana, inşallah hamilesindir. Heyecanlandim inşallah öyledir. Belirtiler hamile olan arkadaşlarla ayni gibi.
Canim benim 15 gun gecti idrarda negatif Cikti burada istedigin zaman kam testi yapmiyorlar gecen hafta aldim randevuyu ta ayin birine verdiler ama goguslerimde Ära Sira batmalatdan haric bisey yok Allahim hakkimizDa hayirlisini versin HepimzDe BU duyguyu tadaruz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…