inşallah Rabbim şükür secdeleri nasip etsin her birimize...
Vakit şükür namazı vakti cancağzım. Çok fazlasıyla hakettin bu mutluluğu. Sağlıcakla kucağına alasın inşallah meleklerini :)
Oyy masalh hadi gozun aydin canim arkadsm alah kucagina almayida nasib etsincok mutlu oldummm senin adinaakızlarrrrrrrrr 385 =))))) elim ayağım titriyor...
Yupiiiiii sukur Allaha gozun aydin Allahim saglikla tamamina erdirsin bekleyen bizleride en yakin zaman da mujdeli Haberler vermeyi nasip Eder Allah m keyifli hamileliklerkızlarrrrrrrrr 385 =))))) elim ayağım titriyor...
Ayyy yaşasııııııııınnnnnkızlarrrrrrrrr 385 =))))) elim ayağım titriyor...
:)))) evet hamdolsun şükürler olsun... Allahım ne büyük ne yüce.... kelimeler boğazımda... burada olmaktan çok ama çok mutluyum...Aynenn yapmaaa insallah hayirlisiyla ikiside seninlee onlara bakip bakip gûldúgún ve yasadiklarini getirdigin zamanlar gelsin bugünúm sabahtan beri aglamakliydi moralim yoktu ama öyle mutlu ettin ki beni topikteki dostlarimizi Allah senden razi olsun bu mutlulugu yasatan Allah imada binlerce sûkûrler olsun vesvese yok kendinle kavga yok artik hamis bir annesin senn
Ben işyerinde ağladım valla:)Allahım çok şükür, ikizler geliyor desene.....İnanki gözlerim doldu, iş yerimde olmasam ağlayacağım.....
SEnmi benmi canim duydugumda okdar mutlu oldmki gozlerim doldu cok cok cok sevindim allahim sanada banada nasib etsin ve tum topikteki arkadslrma nasil mutluyum arkadsm icinBen işyerinde ağladım valla:)
Canım benim gözün aydın çok sevindim darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahkızlarrrrrrrrr 385 =))))) elim ayağım titriyor...
aminnnnn hepimize inşallah kucağımıza almayı nasip etsin rabbimCanım benim gözün aydın çok sevindim darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canim benim insallah yarin Seninde mutlu habetiri alacagiz Allahim izniyle Allahim hepimizin yuzumu guldursun sevgilerAyyyy çok sevindim allah tamamı erdirsin hayirlisiyla kucağına alırsın inss
allah razı olsun arkadaşım... Allahıma hamdolsun nasip etti... inşallah Rabbim bekleyen herkese nasip eder. hepimiz hayırla sağlıkla kucaklarımızı dolduruz...papyonkilikli guzel haberlerini bekleyenlerden biri de bendim.. Tebrik ederimm rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin insallah.. Hatta subat ayinda da bu topigi takip etme sebebim sendin sonucunu beklemistim :)) rabbim çektiğin tum sıkıntıları unuttursun bu bebisle insallah :)
ne diyeyim ben sana Allahım bana da senin haberinle sevinmeyi nasip edecek inşallah ben çok ama çok eminim....Ben işyerinde ağladım valla:)
aminnnn aminnn aminnnnSEnmi benmi canim duydugumda okdar mutlu oldmki gozlerim doldu cok cok cok sevindim allahim sanada banada nasib etsin ve tum topikteki arkadslrma nasil mutluyum arkadsm icin
Agzina yaglar ballar cok mutlu oldum Rabbim gonlune gore versin dualarina ta yurekten Amin diyorum bende Allahim izniyle temmuz adetiyle turkiyede deneyecegim dun randevu aldim dojtorum deha ve bitanede hap Verdi onlari kullan dedi izmirde irembede deneyecegim Allah kolayliklar versin BU yolda yuruyenlere insallah dedigin gibi hamile kalmayan arkadsimiz kalmaz SEn ekstra biaey yaptinmi tatlim transferden sonrahepinize nasıl teşekkür etsem. hepiniz için neler yapsam bilemiyorum... keşke şuanda herbiriniz yanıbaşımda olsanız. herbirinize sarılıp ağlasam öpsem koklasam. Allahıma hamdolsun ki böyle bir birliği nasip etti bize.... bu dualar bu birlik oldukça bu konuda gebe olmayan kalmayacak inşallah... Allahım hepimizin ki tamamına erdirsin hepimize böyle mutluluklar nasip etsin.... iyi ki varsınız ya... iyi ki bu gruptayım...
Insallah mutlu haberi sende vereceksin tatlim cifte bayram yapacaz insallahhhhhhKızlar kanı verdik geldik saat 22:00 da çıkacak çok heyecanlıyım
Canimm insallahh seninde guzel haberlerini alicaz bize umut olacak bu guzel haberlerrKızlar kanı verdik geldik saat 22:00 da çıkacak çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?