Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Bu gruptan nasıl kopulabilir canlar, tek tük yazılırken bir pozitife tek yürek olup sayfalar ilerlemiş birden. Allah hepinizden razı olsun. Bazı kardeşler bile bu kadar candan olamıyorken sadece rumuzlarımızla aramızda bu kadar bağ olması çok mutluluk verici. Hepinizin hamiş haberlerini alana dek tek yürek olmaya devam. Harikasınız canlar...

hepinize nasıl teşekkür etsem. hepiniz için neler yapsam bilemiyorum... keşke şuanda herbiriniz yanıbaşımda olsanız. herbirinize sarılıp ağlasam öpsem koklasam. Allahıma hamdolsun ki böyle bir birliği nasip etti bize.... bu dualar bu birlik oldukça bu konuda gebe olmayan kalmayacak inşallah... Allahım hepimizin ki tamamına erdirsin hepimize böyle mutluluklar nasip etsin.... iyi ki varsınız ya... iyi ki bu gruptayım...

:)))) evet hamdolsun şükürler olsun... Allahım ne büyük ne yüce.... kelimeler boğazımda... burada olmaktan çok ama çok mutluyum...

allah razı olsun arkadaşım... Allahıma hamdolsun nasip etti... inşallah Rabbim bekleyen herkese nasip eder. hepimiz hayırla sağlıkla kucaklarımızı dolduruz...

Agzina yaglar ballar cok mutlu oldum Rabbim gonlune gore versin dualarina ta yurekten Amin diyorum bende Allahim izniyle temmuz adetiyle turkiyede deneyecegim dun randevu aldim dojtorum deha ve bitanede hap Verdi onlari kullan dedi izmirde irembede deneyecegim Allah kolayliklar versin BU yolda yuruyenlere insallah dedigin gibi hamile kalmayan arkadsimiz kalmaz SEn ekstra biaey yaptinmi tatlim transferden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…