- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Amin canım inş hep birlikte güzel haberlerimizi alacağız birbirimizin:))Canimm insallahh seninde guzel haberlerini alicaz bize umut olacak bu guzel haberlerr
Ayyy kuzummm asil biz mutluyuz hemde cokkk biz biriz birligizz aciyla aglar mutluluklada aglarizz la biz kadinlar harbi degisik biseyiz hee kocama hak veriom bi yanin bi yanini tutmuo dio hakli bak seni azcik tanidim tanidik uslu dur anlastik mi durmazsin ama uslu dur:)))) evet hamdolsun şükürler olsun... Allahım ne büyük ne yüce.... kelimeler boğazımda... burada olmaktan çok ama çok mutluyum...
yok canımyok usluyum gayet... :))) hamd ediyorum sürekli...Ayyy kuzummm asil biz mutluyuz hemde cokkk biz biriz birligizz aciyla aglar mutluluklada aglarizz la biz kadinlar harbi degisik biseyiz hee kocama hak veriom bi yanin bi yanini tutmuo dio hakli bak seni azcik tanidim tanidik uslu dur anlastik mi durmazsin ama uslu dur
inşallllaahhh sen de güzel haberler veeceksinnn...Amin canım inş hep birlikte güzel haberlerimizi alacağız birbirimizin:))
canım ilk transferimde biriyle tanıştım o bana her sabah buğday nişastası süt ağız tadına göre şeker (istersen koyma dedi) karıştıra karıştıra pişirip yedim dedi. bi yörenin tatlısıymış aslında ama bilmiyorum ismini. eski lokman hekim kitaplarında bulmuş düşüğe karşı diye. ilkinde de yaptım bunda da yaptım. hatta buradada sordum ama kimse bilmiyordu bir de ananas kivi çilek yedim sabahları okadar. ilk iki gün yattım ama kalkmamacasına değil geri kalan zamanda zaten çalıştım. öyle uzun uzun oturduğumu hatırlamıyorum ama en önemlisi çok çok dua ettim...Agzina yaglar ballar cok mutlu oldum Rabbim gonlune gore versin dualarina ta yurekten Amin diyorum bende Allahim izniyle temmuz adetiyle turkiyede deneyecegim dun randevu aldim dojtorum deha ve bitanede hap Verdi onlari kullan dedi izmirde irembede deneyecegim Allah kolayliklar versin BU yolda yuruyenlere insallah dedigin gibi hamile kalmayan arkadsimiz kalmaz SEn ekstra biaey yaptinmi tatlim transferden sonra
Hay canini seveyimm seninn uslu anneyok canımyok usluyum gayet... :))) hamd ediyorum sürekli...
allahım herkese nasip etsin inşalllahhhh.... kucağımıza almayı nasip etsin tamamına ersirsin rabbim...Hay canini seveyimm seninn uslu anne
Kızlar değerim 183.21 titriyorummm
Çok şükür
OooooooKızlar değerim 183.21 titriyorummm
Çok şükür
Yarabbim çok şükür bu ne güzel bir gün böyle..Kızlar değerim 183.21 titriyorummm
Çok şükür
Ben simdi cok umutlandim kendim icin insalh bi mani engel olmazsa benim transferim pazartesi gunu olcak simdi heyecanla o gunu bekliyorm insalh bizlerde sizin gibi olumlu haberi alirizKızlar değerim 183.21 titriyorummm
Çok şükür
Cokk hemde bu mubarek ayda berat gecesinin hatrina rabbim sizlerin yuzunu guldurduya darsi bize insalh dnzderyama aysesahrama jongulume daha sayamadigim butun arkdslara inslhYarabbim çok şükür bu ne güzel bir gün böyle..
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..Cokk hemde bu mubarek ayda berat gecesinin hatrina rabbim sizlerin yuzunu guldurduya darsi bize insalh dnzderyama aysesahrama jongulume daha sayamadigim butun arkdslara inslh
hamdolsun hamdolsun hamdolsunnnn... Rabbim tamamına erdirsin arkadaşım hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşalllaahhh... ççoooookkk sevindim çokk... Allahım bu konuda herkese aynı sevinci yaşatsın inşallah...Kızlar değerim 183.21 titriyorummm
Çok şükür
İnşallah canım sizler sayesinde morel buldum umut oldunuz şimdi iki gün sonra ki testi düşünüyorumCokk hemde bu mubarek ayda berat gecesinin hatrina rabbim sizlerin yuzunu guldurduya darsi bize insalh dnzderyama aysesahrama jongulume daha sayamadigim butun arkdslara inslh
Amin canım arkadaşım gözlerim dolu dolu sağlıklı bir şekilde değerler katlanır inş iyiki varsınızhamdolsun hamdolsun hamdolsunnnn... Rabbim tamamına erdirsin arkadaşım hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşalllaahhh... ççoooookkk sevindim çokk... Allahım bu konuda herkese aynı sevinci yaşatsın inşallah...
Canimm cok cokk sevindm hadi gozun aydin olsun.. Rabbim saglicakla kavustrsun insallahh..Kızlar c o çok mutluyum annem ve Kızkardeşim yanımda mutluluk gözyaşları var busefer evimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?