Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

:)))) evet hamdolsun şükürler olsun... Allahım ne büyük ne yüce.... kelimeler boğazımda... burada olmaktan çok ama çok mutluyum...
Ayyy kuzummm asil biz mutluyuz hemde cokkk biz biriz birligizz aciyla aglar mutluluklada aglarizz la biz kadinlar harbi degisik biseyiz hee kocama hak veriom bi yanin bi yanini tutmuo dio hakli bak seni azcik tanidim tanidik uslu dur anlastik mi durmazsin ama uslu dur

yok canımyok usluyum gayet... :))) hamd ediyorum sürekli...

canım ilk transferimde biriyle tanıştım o bana her sabah buğday nişastası süt ağız tadına göre şeker (istersen koyma dedi) karıştıra karıştıra pişirip yedim dedi. bi yörenin tatlısıymış aslında ama bilmiyorum ismini. eski lokman hekim kitaplarında bulmuş düşüğe karşı diye. ilkinde de yaptım bunda da yaptım. hatta buradada sordum ama kimse bilmiyordu bir de ananas kivi çilek yedim sabahları okadar. ilk iki gün yattım ama kalkmamacasına değil geri kalan zamanda zaten çalıştım. öyle uzun uzun oturduğumu hatırlamıyorum ama en önemlisi çok çok dua ettim...

Kızlar değerim 183.21 titriyorummm
Çok şükür

Hay maşallah. Bugün aglaya aglaya bir oldum. Canım tebrik ederim. Rabbim dualarimizi kabul etti. Nasıl mutluyum çifte bayram oldu. Sana bakiyordum sonucu aldinmi diye. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Yeni ve taze anneler bizim içinde dua edin ne olur.

Kızlar değerim 183.21 titriyorummm
Çok şükür
hamdolsun hamdolsun hamdolsunnnn... Rabbim tamamına erdirsin arkadaşım hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşalllaahhh... ççoooookkk sevindim çokk... Allahım bu konuda herkese aynı sevinci yaşatsın inşallah...

Cokk hemde bu mubarek ayda berat gecesinin hatrina rabbim sizlerin yuzunu guldurduya darsi bize insalh dnzderyama aysesahrama jongulume daha sayamadigim butun arkdslara inslh
İnşallah canım sizler sayesinde morel buldum umut oldunuz şimdi iki gün sonra ki testi düşünüyorum

Amin canım arkadaşım gözlerim dolu dolu sağlıklı bir şekilde değerler katlanır inş iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…