Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar c o çok mutluyum annem ve Kızkardeşim yanımda mutluluk gözyaşları var busefer evimizde
Massallah cokk sevimdimmmmm Allahim saglikla sihhatle tamamima erdirsin cokutluyum darisi bizlerin basina Alllahimmmm cokkk buyuksunnnn cok sevindim kizlar sizler icinnn keyifli hamilelikler

allahım herkese nasip etsin inşalllahhhh.... kucağımıza almayı nasip etsin tamamına ersirsin rabbim...
Aminn ecmainn insallah hayirlisiyla canimm pozitiflerle bitmio sana vesvese yapma desemde emin ol ben bile yapiorum halen korkuorumm Allah im herkesin evladini hayirli bir sekilde kucagina almayi nasib etsin hamile olmayanlarada bu gúzel duygulari yasatsin insallah

Su perisi86 canimm masallah ikinci kez mutlu olduk sayende Allah imin sayesinde insallah kese pit pit kucaginiza da almak nasib olur papyonkilikli mla Allah im ya sûkûrler olsun ve siz geride kalan dostlarimiza yol olun insallah tek tek onlarlada yasayalim bu duyguyu gözün aydin canim benim ceren20 cancazim listeye ekle iki kisii yeni hamiss annelerimizii

oluyo
Canim benim Oyle tatli duymadim amma insallah TransfEr
oldugjm gunlere gelirsem deneyecegim Allahim ol dedikten sonra oluyo Kuzum insallah ben ve digger arkadslarim da Boyle yazmayi nasip Eder bise insallah sevgiler

Canim sen histerskopi olmusmuydun kan sulandrci igne kulndgni biliyorm ama bana ikiside yapildi bi umutla bekliyorm transfer gununu
canım olmadım ben 2. gün embriyosuydu benim. doktor iğneyi tedbir amaçlı verdi. kürtaj sonrası herhangi bir teste göndermedim çünkü ben.

canım hamdolsun. ama tıpkı senin gibi daha hamiş yazmayalım beklemede diyelim tıpkı senin gibi :) çünkü o listeden bir kere düştüm vesvese değil elbet bu ama önlem diyelim.

Arkadsim bu arlar unutkan olmusum iyice ilk denemnmi kacinci gun embriyosu bu surecte nelere dikkat ettn yazrsan sevinirm
Canim doldurmuş 5.gun birinci kaliteli diğeri orta kaliteliydi Mart ayında kimyasal gebelik yaşadım üçüncü tüp bebekti bu iki sene olacak temmuz ayında sezeryanla ölü doğum yapmıştım doğal yoldan hamile kalmistim iki gün dikkat ettim zaten günlük iğneler için dışarıya çıktım protein bakliyat sebze ağırlıklı beslendim

ARKADASLIK VE KARDESLIK BU OLSA GEREK SEVINCIMIZ SEVINCINIZ ÜZÜNTUMÜZ ÜZÜNTÜNÜZ ALLAHIM BIZE HEP MUTLU JABERLER VERMEYI NASIP EDER INSALLAH GUN GELUR INSALLAH DOGUM HIKAYELERIMIZI BEBEKLERIMIZI MUTLULUKLARIMIZI PAYLASIRIZ .BEN INANIYORUM BU TOPIKDE HAMILE OLMAYAN KALMAYACAK RABBIMIN IZNIYLE INSALLAH HAMILE ARKADSLARIMDA SAGLIKLA KYCAKLARINA ALIRLAR KOCAMAN SEVGILER

sagol arkafsim insalh dokuz ay bebisin seninle olur dimsiki tutunur annesine

Kızlar Dr watsaptan testi resmini çekip gönderdim sağolsun hemen cvp yazdı dediki transfer günü progesteron testi yüksek çıkmıştı moralim bozulmustu yazmış sevindim yazdı ignelere ikigun daha devam perşembe testi yeniden yaptir dedi

canım hamdolsun. ama tıpkı senin gibi daha hamiş yazmayalım beklemede diyelim tıpkı senin gibi :) çünkü o listeden bir kere düştüm vesvese değil elbet bu ama önlem diyelim.
Diosun ki benim gibi simdiden önlemimi alayim bekle tabi bu en dogal hakkin elinde olan bisey degill cancazim insallah hayirlisiyla hamis yazdigimiz gúnleride nasib eder rabbim olur olur bal gibi olurr tadindan da yenmez insallah sen azcik benim gectigim yoldan gecion he Allah im hamileligini sorunsuz gecirmeni nasib etsin ben yeni yeni dúzeliorum cok sükür actim yeni yeni yiyorum azcik azcik herseyden

Allah im kizinin acisini insallah bu meleginle emanetinle hafifletsin hayirlisi ile kucagina almayi nasib etsin insallah

Allah im kizinin acisini insallah bu meleginle emanetinle hafifletsin hayirlisi ile kucagina almayi nasib etsin insallah
Amin canım çok zor evlat acısı yaşasaydı teyzesi 23 aylık olacaktı meleğim Rabbim doğacak bebislerime uzun ömürler versin ve bütün annelerin yavrularina versin
mutluluktan yerimde duramiyorum

renalar, post: 41230426, member: 99615"]Kızlar değerim 183.21 titriyorummm
Çok şükür[/QUOTE]
Sevgili aarkadaşım simdi gordum ..inan o kadar cok sevindim ki esim neden agliyorsun dedi.Bugun öyle mutlu oldumki haberlerinize temmyz ayında baslayacak tedavime inan bu ay baslayasim geldi. .Allahim sizleri korusun bebeklerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.Allahim sen ne Buyuksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…