- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
inşallllaaahhh inşallllaahhhh :)))Amin canım arkadaşım gözlerim dolu dolu sağlıklı bir şekilde değerler katlanır inş iyiki varsınız
Massallah cokk sevimdimmmmm Allahim saglikla sihhatle tamamima erdirsin cokutluyum darisi bizlerin basina Alllahimmmm cokkk buyuksunnnn cok sevindim kizlar sizler icinnn keyifli hamileliklerKızlar c o çok mutluyum annem ve Kızkardeşim yanımda mutluluk gözyaşları var busefer evimizde
Aminn ecmainn insallah hayirlisiyla canimm pozitiflerle bitmio sana vesvese yapma desemde emin ol ben bile yapiorum halen korkuorumm Allah im herkesin evladini hayirli bir sekilde kucagina almayi nasib etsin hamile olmayanlarada bu gúzel duygulari yasatsin insallahallahım herkese nasip etsin inşalllahhhh.... kucağımıza almayı nasip etsin tamamına ersirsin rabbim...
Arkadsim bu arlar unutkan olmusum iyice ilk denemnmi kacinci gun embriyosu bu surecte nelere dikkat ettn yazrsan sevinirmAllahima şükürler olsun çok farklı duygular eşimin bile gözleri dolu dolu
Canim sen histerskopi olmusmuydun kan sulandrci igne kulndgni biliyorm ama bana ikiside yapildi bi umutla bekliyorm transfer gununuinşallllaaahhh inşallllaahhhh :)))
oluyocanım ilk transferimde biriyle tanıştım o bana her sabah buğday nişastası süt ağız tadına göre şeker (istersen koyma dedi) karıştıra karıştıra pişirip yedim dedi. bi yörenin tatlısıymış aslında ama bilmiyorum ismini. eski lokman hekim kitaplarında bulmuş düşüğe karşı diye. ilkinde de yaptım bunda da yaptım. hatta buradada sordum ama kimse bilmiyordu bir de ananas kivi çilek yedim sabahları okadar. ilk iki gün yattım ama kalkmamacasına değil geri kalan zamanda zaten çalıştım. öyle uzun uzun oturduğumu hatırlamıyorum ama en önemlisi çok çok dua ettim...
canım olmadım ben 2. gün embriyosuydu benim. doktor iğneyi tedbir amaçlı verdi. kürtaj sonrası herhangi bir teste göndermedim çünkü ben.Canim sen histerskopi olmusmuydun kan sulandrci igne kulndgni biliyorm ama bana ikiside yapildi bi umutla bekliyorm transfer gununu
aminn aminn aminnnoluyo
Canim benim Oyle tatli duymadim amma insallah TransfEr
oldugjm gunlere gelirsem deneyecegim Allahim ol dedikten sonra oluyo Kuzum insallah ben ve digger arkadslarim da Boyle yazmayi nasip Eder bise insallah sevgiler
canım hamdolsun. ama tıpkı senin gibi daha hamiş yazmayalım beklemede diyelim tıpkı senin gibi :) çünkü o listeden bir kere düştüm vesvese değil elbet bu ama önlem diyelim.Su perisi86 canimm masallah ikinci kez mutlu olduk sayende Allah imin sayesinde insallah kese pit pit kucaginiza da almak nasib olur papyonkilikli mla Allah im ya sûkûrler olsun ve siz geride kalan dostlarimiza yol olun insallah tek tek onlarlada yasayalim bu duyguyu gözün aydin canim benim ceren20 cancazim listeye ekle iki kisii yeni hamiss annelerimizii
Canim doldurmuş 5.gun birinci kaliteli diğeri orta kaliteliydi Mart ayında kimyasal gebelik yaşadım üçüncü tüp bebekti bu iki sene olacak temmuz ayında sezeryanla ölü doğum yapmıştım doğal yoldan hamile kalmistim iki gün dikkat ettim zaten günlük iğneler için dışarıya çıktım protein bakliyat sebze ağırlıklı beslendimArkadsim bu arlar unutkan olmusum iyice ilk denemnmi kacinci gun embriyosu bu surecte nelere dikkat ettn yazrsan sevinirm
sagol arkafsim insalh dokuz ay bebisin seninle olur dimsiki tutunur annesineCanim doldurmuş 5.gun birinci kaliteli diğeri orta kaliteliydi Mart ayında kimyasal gebelik yaşadım üçüncü tüp bebekti bu iki sene olacak temmuz ayında sezeryanla ölü doğum yapmıştım doğal yoldan hamile kalmistim iki gün dikkat ettim zaten günlük iğneler için dışarıya çıktım protein bakliyat sebze ağırlıklı beslendim
canım hamdolsun. ama tıpkı senin gibi daha hamiş yazmayalım beklemede diyelim tıpkı senin gibi :) çünkü o listeden bir kere düştüm vesvese değil elbet bu ama önlem diyelim.
Allah im kizinin acisini insallah bu meleginle emanetinle hafifletsin hayirlisi ile kucagina almayi nasib etsin insallahCanim doldurmuş 5.gun birinci kaliteli diğeri orta kaliteliydi Mart ayında kimyasal gebelik yaşadım üçüncü tüp bebekti bu iki sene olacak temmuz ayında sezeryanla ölü doğum yapmıştım doğal yoldan hamile kalmistim iki gün dikkat ettim zaten günlük iğneler için dışarıya çıktım protein bakliyat sebze ağırlıklı beslendim
Amin canım çok zor evlat acısı yaşasaydı teyzesi 23 aylık olacaktı meleğim Rabbim doğacak bebislerime uzun ömürler versin ve bütün annelerin yavrularina versinAllah im kizinin acisini insallah bu meleginle emanetinle hafifletsin hayirlisi ile kucagina almayi nasib etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?