Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Su perisi86 Tebrik ederim canimm.. Bugun topik sevincten havalara uctu :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah.. Hamile olan arkadaslar bizlere de dua etmeyi unutmayin lutfeen :)
Sağol Canım Amin evet topigimiz bugün çifte bayram yaşadı darısı isteyen herkesin başına ben dualarimda bütün anne olmak isteyen anne adaylarının duasını kabul et hiçbir yuvayi cocuksuz bırakma Rabbim diye dua ediyorum

renalar, post: 41230426, member: 99615"]Kızlar değerim 183.21 titriyorummm
Çok şükür
Sevgili aarkadaşım simdi gordum ..inan o kadar cok sevindim ki esim neden agliyorsun dedi.Bugun öyle mutlu oldumki haberlerinize temmyz ayında baslayacak tedavime inan bu ay baslayasim geldi. .Allahim sizleri korusun bebeklerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.Allahim sen ne Buyuksun[/QUOTE]
Canim arkadaşım darısı sizlerin başına Rabbim inş seninde yüzünü guldursun senin ve diğer arkadaşlarımın güzel haberlerini alırız burdan inş

Çokkkk mutlu oldum, çokkkk sevindim. Ay ne güzel haberler bunlar. papyonkilikli ve Su perisi86 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Sayenizde moraller yerine geldi. Mutluluğunuz daim olsun...

Ben simdi cok umutlandim kendim icin insalh bi mani engel olmazsa benim transferim pazartesi gunu olcak simdi heyecanla o gunu bekliyorm insalh bizlerde sizin gibi olumlu haberi aliriz
canım çok yaklaşmış senin de inşallah senden de çok umutluyum rabbim güldürsün yüzünü bize de kat kat umut olun inşallah..

renalar, post: 41230426, member: 99615"]Kızlar değerim 183.21 titriyorummm
Çok şükür
Sevgili aarkadaşım simdi gordum ..inan o kadar cok sevindim ki esim neden agliyorsun dedi.Bugun öyle mutlu oldumki haberlerinize temmyz ayında baslayacak tedavime inan bu ay baslayasim geldi. .Allahim sizleri korusun bebeklerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.Allahim sen ne Buyuksun[/QUOTE]
aynen canım yaa ramazan olmasa 1 saat durmayacağım hemen başlamak istiyorummmm

Kızlar değerim 183.21 titriyorummm
Çok şükür
canim gözün aydin maasallah cok sevindimm.saglikla sihhatle kucaginada almak nasip olsun insallahhhh.
allahim ne büyük mutluluk hepimizin yüzü gülsün insallah. bekleyen arkadaslarim rabbim tezinden sizede nasip etsin insallah

Gunaydin Kislar nasilsiniz Kislar süße bisey sorucam malum yasdan dolayi yumurta az turkiyedeki doktorum deha kullanmami soyledivgunde 3 kez tedaviye kadar bide biilac daha verdi ben yaklasik bir fazlada aydan arisuti Polen bal iciyorum acaba ilaclarla birlikte yan etkisi olurmu guzel gunler dilerim hepinise wevgilr

ŞİMDİ SIRADA @@JONGUIL .arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (05.06.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM.....................................:70.000 :) maşallah .. hepinizin ağzına ve yüreğine sağlık allah razı olsun canlarım:)

kızlar kusura bakmayın işler çok yoğun giremedim .. sizleri seviyorum ama

@@neşeli41 ............................. : 4.000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:10.000
.@@cudis.......................................5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000 okudu .ilave 4.000 okucaysın tatlım.
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli.............................:7.000
@@serenalar.................................:5.000
@@miranaz....................................: 2.000

ŞİMDİ SIRADA @@JONGUIL .arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (05.06.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM.....................................:70.000 :) maşallah .. hepinizin ağzına ve yüreğine sağlık allah razı olsun canlarım:)

kızlar kusura bakmayın işler çok yoğun giremedim .. sizleri seviyorum ama

@@neşeli41 ............................. : 7.000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:regl:)
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:10.000
.@@cudis.......................................5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000 okudu .ilave 4.000 okucaysın tatlım.
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:2.000
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli.............................:7.000
@@serenalar.................................:5.000
@@miranaz....................................: 2.000

CANLARIM sevil için başlanan dua Jonguil arkadaşımıza aktarıldı. Okuyan varsa miktarını yazsın ekleyeyim.

al benden de o kadar ayyy içim kıpır kıpır... offfffffffffffffff

canım bende temmuzda gitmek istiyorum şahin zeteroğluna 2. dondurulmuş için

canim gözün aydin maasallah cok sevindimm.saglikla sihhatle kucaginada almak nasip olsun insallahhhh.
allahim ne büyük mutluluk hepimizin yüzü gülsün insallah. bekleyen arkadaslarim rabbim tezinden sizede nasip etsin insallah
Aminnn inşallah. ...:))

aaaaaaaaaaa yeni görüyorummmm rabbim çok şükür canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun yaa niye akşam görmedim niye o heyecanı yaşayamadım yaaa misafirim vardı giremedim....
Sağol canım darısı siz güzel arkadaşlarımın başına :)

canlarım içinizde istanbulda yaşayan var mıydı? 27 haziranda istanbulda olacağız gelmişken sperm dna hasar analizi yaptırmayı istiyoruz. Sultan ahmete yakın nerede yaptırabiliriz bilgisi olan var mı? ya da şişli memorial sultanahmete yakın mı? 1 günlük gideceğimiz için çok vaktimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…