- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Sağol Canım Amin evet topigimiz bugün çifte bayram yaşadı darısı isteyen herkesin başına ben dualarimda bütün anne olmak isteyen anne adaylarının duasını kabul et hiçbir yuvayi cocuksuz bırakma Rabbim diye dua ediyorumSu perisi86 Tebrik ederim canimm.. Bugun topik sevincten havalara uctu :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah.. Hamile olan arkadaslar bizlere de dua etmeyi unutmayin lutfeen :)
Sevgili aarkadaşım simdi gordum ..inan o kadar cok sevindim ki esim neden agliyorsun dedi.Bugun öyle mutlu oldumki haberlerinize temmyz ayında baslayacak tedavime inan bu ay baslayasim geldi. .Allahim sizleri korusun bebeklerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.Allahim sen ne Buyuksun[/QUOTE]renalar, post: 41230426, member: 99615"]Kızlar değerim 183.21 titriyorummm
Çok şükür
inşallah inşallah ağzından bal damlıyor rabbim hepimize herkese nasip etsin inşallah.ne diyeyim ben sana Allahım bana da senin haberinle sevinmeyi nasip edecek inşallah ben çok ama çok eminim....
Çokkkk mutlu oldum, çokkkk sevindim.Sağol Canım Amin evet topigimiz bugün çifte bayram yaşadı darısı isteyen herkesin başına ben dualarimda bütün anne olmak isteyen anne adaylarının duasını kabul et hiçbir yuvayi cocuksuz bırakma Rabbim diye dua ediyorum
aaaaaaaaaaa yeni görüyorummmm rabbim çok şükür canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun yaa niye akşam görmedim niye o heyecanı yaşayamadım yaaa misafirim vardı giremedim....Kızlar değerim 183.21 titriyorummm
Çok şükür
canım çok yaklaşmış senin de inşallah senden de çok umutluyum rabbim güldürsün yüzünü bize de kat kat umut olun inşallah..Ben simdi cok umutlandim kendim icin insalh bi mani engel olmazsa benim transferim pazartesi gunu olcak simdi heyecanla o gunu bekliyorm insalh bizlerde sizin gibi olumlu haberi aliriz
Sevgili aarkadaşım simdi gordum ..inan o kadar cok sevindim ki esim neden agliyorsun dedi.Bugun öyle mutlu oldumki haberlerinize temmyz ayında baslayacak tedavime inan bu ay baslayasim geldi. .Allahim sizleri korusun bebeklerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.Allahim sen ne Buyuksun[/QUOTE]renalar, post: 41230426, member: 99615"]Kızlar değerim 183.21 titriyorummm
Çok şükür
canim gözün aydin maasallah cok sevindimm.saglikla sihhatle kucaginada almak nasip olsun insallahhhh.Kızlar değerim 183.21 titriyorummm
Çok şükür
canımmmmmmm allahıma şükürler olsun gözümüz aydın ... maşallah subhanallah... allahım kucağına almayı nasip etsin ....kızlarrrrrrrrr 385 =))))) elim ayağım titriyor...
al benden de o kadar ayyy içim kıpır kıpır... offfffffffffffffffAllah kalbimi biliyor biraz önce dedim ki çimden eğer bugün papyonkılıklı negatifi alırsa ben de başlamayacım yeni tedaviye bu stresi bir daha yaşamayacağım. şu an içimde öyle bir kıvılcım var ki rabbim çok şükür söndürmedi umudumuzu
hayırlı olsun canım çok sevindim darısı başımıza inşallahkızlarrrrrrrrr 385 =))))) elim ayağım titriyor...
canım bende temmuzda gitmek istiyorum şahin zeteroğluna 2. dondurulmuş içinKızlar selam
Uzun zamandır giremedim ama çok güzel haberler var maşallah.Hamile olan arkadaşları tebrik ederim.
Darısı isteyenlerin başına inşallah. Ben de Şahin hocayla ön görüşme yaptım. Ağustos sonunda yaptıracağım inşallah. Hastanede kimi hamile olduğu haberini alıp evine gidiyor, kimi sedyede yumurta toplatmaya gidiyor, kimi de ikinciyi denemeye gelmişti. Çok karışık duygular... İnşallah çok beklemeyiz...
Amin Sağol canım dün gece heyecan ve mutluluktan uyuyamadim:))Çokkkk mutlu oldum, çokkkk sevindim.Ay ne güzel haberler bunlar. papyonkilikli ve Su perisi86 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Sayenizde moraller yerine geldi. Mutluluğunuz daim olsun...
Aminnn inşallah. ...:))canim gözün aydin maasallah cok sevindimm.saglikla sihhatle kucaginada almak nasip olsun insallahhhh.
allahim ne büyük mutluluk hepimizin yüzü gülsün insallah. bekleyen arkadaslarim rabbim tezinden sizede nasip etsin insallah
Sağol canım darısı siz güzel arkadaşlarımın başına :)aaaaaaaaaaa yeni görüyorummmm rabbim çok şükür canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun yaa niye akşam görmedim niye o heyecanı yaşayamadım yaaa misafirim vardı giremedim....
hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim evlatlarını sana bağışlasınKızlar değerim 183.21 titriyorummm
Çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?